γροσερισοπ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 το Mini Cooper ειναι του 2002-3 θέλω να τα αλλαξω με κάτι ντίσεντ χωρίς να μου φυγει το ποροφόλι. 1-2 έχουν κάει, νομίζω έχει συνολο τέσσερα. (2 μικρά μπροστα, 2 πίσω.) μπορεί καποιος να με κατευθήνει τι πρέπει να παραγκείλω ώστε να παω στον μαστορα να μου τα αλλαξει; δεν θέλω πολυτέλειες, θέλω κάτι ντισεντ σε χρήματα.
vrwmiaris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Θα ενώσεις την κλεμα.Θα βγάλεις τα παλιά και θα βάλεις τα νέα.τόσο εύκολο γιατί να πληρώσεις.
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Θα ενώσεις την κλεμα.Θα βγάλεις τα παλιά και θα βάλεις τα νέα.τόσο εύκολο γιατί να πληρώσεις. τι ηχεια να παραγκειλω όμως; βλεπω στη πορτα εχει τουιτερ και απο κατω το ηχειο χμμμ εχεις να πρωτεινεις κάτι σαν σετ; οχι πολυ ακριβα;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Πάνε σε ένα μαγαζί που τοποθετεί ηχοσυστήματα σε αυτοκίνητα. Θα σε προτείνει 2-3 και θα βάλεις οποίο σε συμφέρει και μπορεί να σηκώσει η μονάδα σου.
Apollon24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 τι ηχεια να παραγκειλω όμως; βλεπω στη πορτα εχει τουιτερ και απο κατω το ηχειο χμμμ εχεις να πρωτεινεις κάτι σαν σετ; οχι πολυ ακριβα; Να κανω μια συντομη ερωτηση; σκεφτομαι να αγορασω mini του 2006 με 5.000 1600 96αλογα pepper θα τη κανει τι δουλεια του;ειναι απαραιτητο οτι θα βγαζει ζημιες ;
γροσερισοπ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Να κανω μια συντομη ερωτηση; σκεφτομαι να αγορασω mini του 2006 με 5.000 1600 96αλογα pepper θα τη κανει τι δουλεια του;ειναι απαραιτητο οτι θα βγαζει ζημιες ; εμένα 200κ χιλιομετρα δεν εχει κανει τιποτα τελιο αμαξακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα