Panos Koutouzis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας ευχαριστω που το διαβαζετε: Εχω το samsung galaxy s6 edge και εχει σπασει η οθονη σε δυο σημεια. Εχω παει σε δυο καταστηματα και μου ειπαν οτι η αντικατασταση της κοστιζει πανω απο 200 ευρω, αναρωτιεμαι αν ξερετε κατι πιο οικονομικο σε μαγαζι της Αθηνας σας ευχαριστω αν θελετε κ inbox καλες γιορτες!
lek88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας ευχαριστω που το διαβαζετε: Εχω το samsung galaxy s6 edge και εχει σπασει η οθονη σε δυο σημεια. Εχω παει σε δυο καταστηματα και μου ειπαν οτι η αντικατασταση της κοστιζει πανω απο 200 ευρω, αναρωτιεμαι αν ξερετε κατι πιο οικονομικο σε μαγαζι της Αθηνας σας ευχαριστω αν θελετε κ inbox καλες γιορτες! Να φανταστω ότι είναι εκτός εγγύησης το κινητό, έτσι;
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Να φανταστω ότι είναι εκτός εγγύησης το κινητό, έτσι; Τι σχεση εχει η εγγυηση ,με την σπασμενη οθονη;;
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Είναι πολύ ακριβές οι οθόνες στα samsung...μόνο αν βρεις κάποιο μαγαζί να σου αλλάξει μόνο το τζάμι θα σου βγει πιο φτηνά. Είναι δύσκολη και αμφίβολη διαδικασία όμως και λίγοι το κάνουν.
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 μια χαρά σου παν είναι και edge και η οθόνη του είναι ακριβή φαντάσου στην Κίνα μια σωστή παίζει πάνω από 100€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα