artemisxra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 γεια σας! παιδιά υπάρχει κάποια συσκευή usb η router με θήρα lan που να μπορώ να να βαλω την κάρτα sim 4g που έχω στο κινητό *η να αγοράσω μια simplefi κάρτα anyway (χωρίς πάγιο) και να έχω ιντερνeτ στο pc με 4g ? έκανα speed test το 4g της wind στο τηλ μου και μου δίνει γύρω στα 90-100 ms latency... οπότε αν υπάρχει κάτι τέτοιο επιτέλους δεν θα κοιτάω να παίζω μόνο όταν δεν είναι κάποιος στο utube
SherlockShackleton Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το Archer MR200 της TP-LINK εχει αυτα που ζητας. Λιγο φευγατη η τιμη μεν, αλλα εδω δεν μιλαμε για σταθερες συνδεσεις και καλωδια.
artemisxra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 130 δεν συμφέρει..αν είναι κάνεις 12 μήνες συμβόλαιο simplefi και σου δείνουν free το ρούτερ !! τόσο ακριβά είναι ?
SherlockShackleton Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 130 δεν συμφέρει..αν είναι κάνεις 12 μήνες συμβόλαιο simplefi και σου δείνουν free το ρούτερ !! τόσο ακριβά είναι ? Οπως και με ολα τα router που τα δινουν απο συνδεσεις, δεν ειναι πολυ καλα ποιοτηκα. Στην τελικη μπορεις να παρεις και broadband στικακι για 4G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα