Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εχω βαλει απο την προσφορα το συγκεκριμενο av. Μπορω να πω οτι με βολεξε πολυ και ειναι και ελαφρυ σε ενα λαπτοπακι με celeron αλλα...

προγραμματισα πριν 2 μερες ενα φορματ και αφου μπηκα να παρω το κλειδι του να το εχω στην ακρη για επανεγκατασταση δεν βρηκα πουθενα κλειδι στο προγραμμα.

Στο παραθυρο μου ελεγε οτι ληγει καπου δεκεμβριο 18 και στο account mou στο site ανεφερε 23/3/18. Τελος παντων κανω το φορματ και τωρα στο προγραμμα λεει ληγει 23/3/18. Wtf ?

Tι κανουμε τωρα, στο μαιλ δεν εχει κλειδι...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα δεν εχει κλειδι, κανεις login με το λογαριασμο που ειχες φτιάξει (κατά την προσφορα) και χρησιμοποιείς μια απο τις άδειες-συσκευη. Πριν απο 2-3 εβδομάδες το εκανα για μηχανακι με windows  και πήρε κανονικά την ετήσια άδεια. Τώρα δεν το εχω μπροστά μου αλλά τις 2-3 ημέρες που το εφτιαχνα ειχε ετησια αδεια

• Like 3
Δημοσ.

Μετα το φορματ δεν ξερω τι εγινε αλλα θα πεθανει σε 26 μερες 

παντως φαινεται να δουλευει το λινκ, πρεπει να δοκιμασουμε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, edm0d0n είπε

Κανε login στο account που έφτιαξες στο site τους και κατέβασε το από εκεί. Κατεβάσεις trial γιαυτό και λήγει σε 30 μέρες.

Mολις το εκανα απεγκατασταση και το κατεβασα μεσα απο το account μου και το εγκατεστησα παλι και τιποτα...

trial 26 days left...:(

Anyway θα προσπαθησω να αλλαξω με κανα προγραμμα την  ip να δοκιμασω παλι την τυχη μου αλλιως θα φαει ξηλωμα.

Θα ενημερωσω αν δουλευει ακομα το λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερωσω το thread οτι το αρχικο link δουλευει κανονικα, μολις το κατεβασα με ip united kingdom και CyberGhost trial.

Μπορειτε να το κατεβασετε 

:D

5a918dfe90b27_.PNG.bff15866259bbc9fd51439e45f7fbbfa.PNG

Επεξ/σία από buuren
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...