prt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ το έβαλα και εγώ . ένα χρόνο και όλα καλά ( αλλάζοντας την ip με proxy ) .
stelrp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά μπορεί κάποιος να προτείνει έναν ασφαλή και ανεξοδο τρόπο για αλλαγή ip ,? , ή κάποιο guide , έστω και σε pm. 1
lgre_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά μπορεί κάποιος να προτείνει έναν ασφαλή και ανεξοδο τρόπο για αλλαγή ip ,? , ή κάποιο guide , έστω και σε pm. Από περιέργεια, προσπάθησα με Tor browser, αφού του δήλωσα να παίρνει ip από GB (great Britain) και πάλι μου έριξε πόρτα.
prt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά μπορεί κάποιος να προτείνει έναν ασφαλή και ανεξοδο τρόπο για αλλαγή ip ,? , ή κάποιο guide , έστω και σε pm. εγώ χρησιμοποίησα αυτό το site : https://hide.me/en/proxy Φαντάζομαι και κάποιο παρόμοιο θα την κάνει την δουλειά . Νομίζω οτι το "μυστικό" είναι ότι όταν θα πας να ανοίξεις το email που θα σου έρθει και να κάνεις confirm την προσφορά να ανοίξεις και το email με το proxy site ( ανοίγοντας νέο παράθυρο ) γιατι σου κάνει redirect εκεινη τη στιγμή. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό δούλεψε γιατι τη πρώτη φορά που άνοιξα το email αμέσως πατώντας διπλό κλικ μ έδωσε το trial . Ελπίζω να βοήθησα.
janisxt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 εγώ χρησιμοποίησα αυτό το site : https://hide.me/en/proxy Φαντάζομαι και κάποιο παρόμοιο θα την κάνει την δουλειά . Νομίζω οτι το "μυστικό" είναι ότι όταν θα πας να ανοίξεις το email που θα σου έρθει και να κάνεις confirm την προσφορά να ανοίξεις και το email με το proxy site ( ανοίγοντας νέο παράθυρο ) γιατι σου κάνει redirect εκεινη τη στιγμή. Τουλάχιστον σε εμένα αυτό δούλεψε γιατι τη πρώτη φορά που άνοιξα το email αμέσως πατώντας διπλό κλικ μ έδωσε το trial . Ελπίζω να βοήθησα. Δεν εχει επιλογή UK. ??? Ποιά χώρα επέλεξες;
JimGer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά μπορεί κάποιος να προτείνει έναν ασφαλή και ανεξοδο τρόπο για αλλαγή ip ,? , ή κάποιο guide , έστω και σε pm. Ο σχετικά πιο γρήγορος αν δεν θες να ψάχνεις δωρεαν Openvpn servers ε΄ναι το hola https://hola.org/ Έχει extention στον chrome και επιλέγεις όποια χώρα θες 2
Par1s* Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να ακουστεί χαζό, αλλά μπορεί κάποιος να προτείνει έναν ασφαλή και ανεξοδο τρόπο για αλλαγή ip ,? , ή κάποιο guide , έστω και σε pm. Έχω στον Firefox το πρόσθετο AnonymoX και επιλέγω χώρα.
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Έχω στον Firefox το πρόσθετο AnonymoX και επιλέγω χώρα. Δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτε.
ksessalonikios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ με hola vpn στον chrome έκανα μια χαρά τη δουλειά
janisxt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστούμε πολύ εύκολο με hola. Ενεργοποίησα λογαριασμό από Android tablet.
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Κάνω bump το θέμα γιατι "χαλάρωσαν" λίγο οι έλεγχοι (το διαβασα αλλου). Πήρα άλλο ένα λογαριασμο 365 ημερων με 5 άδειες χρησιμοποιώντας UK VPN κάτι που την προηγουμενη φορά δεν το δέχονταν Ισχύουν οι οδηγίες του πρώτου post ΜΕ τις προσθετες συμβουλες που έβαλα στο παρακάτω link (σελίδα 2). Υπενθυμίζω οτι και το confirm απο το email πρεπει να το κάνετε με αγγλική ip http://www.insomnia.gr/forums/topic/662640-δωρεάν-f-secure-safe-1-year-5-devices/?do=findComment&comment=56137356 1
lgre_p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Με το HOLA πάντως ενώ στις αρχές δούλευε και έκανα 2 account για φίλους, από τότε και έπειτα δεν πιάνει το κόλπο.
stark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lgre_p είπε Με το HOLA πάντως ενώ στις αρχές δούλευε και έκανα 2 account για φίλους, από τότε και έπειτα δεν πιάνει το κόλπο. Με Hola κι εγω δοκιμασα και δεν τα καταφερα. Με Touch VPN δουλεψε. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από stark 1
Apoithaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Με Touch μέσω Chrome δεν μου δούλεψε. Χρησιμοποίησα SurfEasy μέσω Opera, με διαφορετικό e-mail και το πήρα κανονικά! Ευχαριστώ TS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα