Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.es/gp/product/B071118TRQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

δεν εχω βρει φθηνοτερο με αυτα τα χαρακτηριστικα ,εχω το προηγουμενο μοντελο και αντιμετωπιζα θεματα τα οποια ωφειλονταν σε κακο bios ωστοσο το νεωτερο μοντελο εχει επιλυσει καθε bug

στα υπερ του η 120hz οθονη

Επεξ/σία από forgotten
  • Like 2
Δημοσ.

gaming σε λαπτοπ και 15.6 ιντες? :fear:

πολυ ευκολο να το μετακινας, σε ευχρηστια ειναι αρκετα καλο , τωρα για τις ιντζες 17αρι καποιους δεν τους βολευει

Δημοσ.

Keyboard with Spanish layout (QWERTY)

το συνηθες keyboard σε διαταξη ,τα υπολοιπα χαρακτηριστικα γιατι δεν τα βλεπεις? δεν ειμαι ουτε το καταστημα αλλα διακρινω μια καλη προσφορα χωρις να κανω κριτικη ,To ποιο φθηνο ελληνικο σε εισαγωγικα λαποπ με τα ιδια χαρακτηριστικα αντιστοιχει σε 1800 ευρω...

Δημοσ.

το συνηθες keyboard σε διαταξη ,τα υπολοιπα χαρακτηριστικα γιατι δεν τα βλεπεις? δεν ειμαι ουτε το καταστημα αλλα διακρινω μια καλη προσφορα χωρις να κανω κριτικη ,To ποιο φθηνο ελληνικο σε εισαγωγικα λαποπ με τα ιδια χαρακτηριστικα αντιστοιχει σε 1800 ευρω...

Μια χρήσιμη επισήμανση έκανα τίποτα άλλο,τα χαρακτηριστικά είναι δεδομένα και η συμπάθεια μου στην Asus επίσης.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...