mynam3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Θέλω να κάνω επέκταση του δικτύου σε έναν χώρο γύρω στα 100 μέτρα. Έχω πάρει ένα wifi repeater της tp link, το οποίο λειτουργεί άψογα. Χρειάζομαι εδώ και μερικές μέρες όμως, να συνδέσω ένα desktop με ethernet κατευθείαν από το ρούτερ, όμως έχουν απόσταση γύρω στα 10 μέτρα και δεν βολεύει δυστυχώς να κολλήσω/δέσω το καλώδιο σε τόση απόσταση. Το ρούτερ είναι σε σπίτι, οπότε όλα τα υπόλοιπα παίρνουν από τον ίδιο πίνακα ρεύμα. Τι προτάσεις υπάρχουν?
mad-proffessor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς ακριβώς, 10 μέτρα δεν είναι τίποτα για να βάλεις ένα καλώδιο μέσα σε ενα διακριτικό κανάλι. Μηπως εννοείς 100 μέτρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Αν μπορείς να κάνεις αυτό που γράφει ο mad-proffessor, το κάνεις. Αν δεν μπορείς και αφ'ενός δεν έχεις πρόβλημα λήψης του WiFi, αφ' ετέρου δεν χρειάζεσαι να διαθέτει ο χώρος επίγειο δίκτυο (π.χ. και για άλλες δικτυακές συσκευές) βάζεις μία ασύρματη κάρτα στο desktop (θα προτιμούσα PCI-express αλλά και USB θα παίξει) και είσαι ΟΚ. Αν δεν σε καλύπτουν τα παραπάνω, πας σε powerline.
mynam3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είναι περίεργη κατασκευή το σαλόνι και δεν με παίρνει να βάλω άλλο κανάλι η καλώδιο να υπάρχει, οπότε θα κοιτάξω να πάρω κάποιο wifi extender που να βγάζει ethernet
vagosofron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θα μπω και γω σφηνα να ρωτήσω. Εχω το ρουτερ στο σαλόνι, το οποίο δεν μεταφέρεται αλλού, λόγω απευθείας σύνδεσης του με καλώδιο του δικτύου το οποίο έρχεται από έξω, γιατί οι πρίζες του σπιτιού ειχαν θέμα. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγκατέστησα μια κάμερα ip ( yi home) στην άλλη άκρη του σπιτιού εξωτερικά και έχει άθλιο σήμα. Πότε πιάνει το σήμα και πότε το χάνει. Το σπίτι είναι 100τμ, για να καταλάβετε στο περίπου την απόσταση της κάμερας απο το ρουτερ. Με ενα ασύρματο wifi extender θα κάνω δουλειά; Αυτα που κουμπωνουν στην πρίζα του ρεύματος. Δεν θέλω να τραβήξω καλώδια απο το ρούτερ για να τοποθετήσω κεραίες κλπ. Το ρουτερ μου είναι ένα speedport endry 2i. Κάτι τέτοιο θα κάνει? GEMBIRD WNP-RP300-01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα