Βάγγος 12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα έχω το Lenovo Vibe C2 Και χθες ξαφνικά απενεργοποιήθηκε. Πήρε αρκετή ώρα για να ανοίξει και όταν άνοιξε εμφανίστηκε το εξής μήνυμα: προετοιμασία κάρτας sd.Η κάρτα όμως δεν προετοιμάστηκε.επειτα μου εμφανίζει:Η διεργασία system έχει σταματήσει. Σε κάποιες φάσεις μαύριζε όλη η οθόνη, μου πέταγε το launcher γενικα δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το κινητό μου. Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση, έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων αλλά τίποτα. Όταν όμως αφαίρεσα την κάρτα το τηλέφωνο λειτουργούσε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η κάρτα sd σε άλλη συσκευή λειτουργεί μια χαρά. Δοκίμασα να βάλω μία άλλη αλλά πάλι το ίδιο έγινε το τηλέφωνο μπλόκαρει... Τι μπορεί να φταίει και να κάνω; Ευχαριστώ πολύ.
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 καντε διαμορφωση καρτας πρωτα σε πισι ή σε αλλη συσκευη και μετα δοκιμαστε την στο λενοβο C2
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Παιζει να εχει καποιο προβλημα η καρτα η πιο πιθανον να εχει προβλημα ο αναγνωστης καρτας του τηλεφωνου. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Αφού βάζεις και άλλη κάρτα και στο ξανακάνει τότε είναι ο αναγνώστης sd.
Diskimpex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Διαβαζω αρκετα θεματα με λενοβο κινητα .Στυλ ξαφνικα σταματησε
SeNNinhA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες (Samsung,IPhone...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα