mpouris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εχω τα windows 8 και θελω να βαλω τα windows 10 απο flashaki και ενω τα εχω κατεβασει απο εδω https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και εχω κανει κανονικα ολη τη διαδικασια που χρεαζεται για boot απο flashaki μου εμφανιζει το μυνημα αυτο στο bios "invalid partition table" Εχω βαλει και να διαβαζει πρωτα απο usb ,τι μπορει να φταει ; Στη φωτο φαινεται πως ειναι το flasahaki
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ερώτηση 1η: Τo BIOS είναι ρυθμισμένο σε Legacy ή UEFI; Αν είναι legacy, καν'το UEFI (ενδεχομένως το USB σου να είναι σεταρισμένο για UEFI boot) Ερώτηση 2η: Γιατί δεν αναβαθμίζεις τα 8 σε 10 με το φλασάκι (setup από περιβάλλον Windows);
mpouris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Η μητρική είναι παλιά δεν νομίζω να έχει UEFI έτσι εμφανίζεται το bios της , για το δεύτερο που λες αν δεν βγάλω άκρη θα το κάνω έτσι έχεις δίκιο
tkats Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, μπορείς να δοκιμάσεις το ακόλουθο προγραμματάκι - επιτρέπει boot από usb σε μητρικές που δεν το υποστηρίζουν https://www.plop.at/en/bootmanagers.html
alexisnik19911 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 δοκιμασε με το rufus https://rufus.akeo.ie/
mpouris Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Η μητρική κάνει boot από usb, παλιότερα έχω κάνει με κάποιο πρόγραμμα πιθανόν με το rufus δεν θυμάμαι αλλά τώρα που το έκανα μέσω Microsoft για κάποιο λόγο δεν το κάνει :/
Tasos_69 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πηγαινε και στο Hard Disc Boot Priority και δες αν ειναι και εκει τα φλασακι σαν First Boot.Aκομα εαν εχεις κρατησει το ISO των Windows πηγαινε ΕΔΩ και κατεβασε αυτο το προγραμμα και φτιαξε ξανα το φλασακι.Σε οσους υπολογιστες που δεν εχουν UEFI εχω κανει Format εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο εργαλειο και ποτε δεν ειχα προβλημα μονο προσεξε πριν ξεκινησει η διαδικασια να επιλεξεις απο τις επιλογες του να φτιαχτει Usb Boot Device για windows 10.
mpouris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Στο Hard Disc Boot Priority μου εμφανίζει αυτό Το bootable add in cards ειναι το flashaki ; Αν το βαλω πρωτο λετε να γινει ;
mpouris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Κατεβασα το iso ,το έκανα με το Rufus μου είπε οτι το συγκεκριμένο iso γινεται μονο ntfs παρολα αυτα το βλεπει κανονικα το flashaki στο bios αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα , κολλάω εδώ "press any key to boot from usb" και μαλλον υποψιάζομαι οτι δεν μπορει να προχωρησει επειδη εχω ασυρματο πληκτρολογιο :/
mpouris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οριστε και μερικες φωτογραφιες με τις επιλογες στο bios Μου βγαζει press any key to boot from usb οπως δειχνω στη προτελευταια φωτο και αν δεν πατησω καποιο κουμπ μπαινει κανονικα στα windows 8 Οταν παταω καποιο κουμπι για να συνεχισει κολλαει εκει που δειχνω στην τελευταια φωτο Ερώτηση 1η: Τo BIOS είναι ρυθμισμένο σε Legacy ή UEFI; Αν είναι legacy, καν'το UEFI (ενδεχομένως το USB σου να είναι σεταρισμένο για UEFI boot) Ερώτηση 2η: Γιατί δεν αναβαθμίζεις τα 8 σε 10 με το φλασάκι (setup από περιβάλλον Windows); Οταν παταω setup μου βγαζει αυτο
alexisnik19911 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 αυτο στο βγαζει γτ μαλλον εχεις 32 bit και πας να κανεις εγκατασταση με 64bit ή τουμπαλιν
mpouris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 αυτο στο βγαζει γτ μαλλον εχεις 32 bit και πας να κανεις εγκατασταση με 64bit ή τουμπαλιν α μαλιστα ναι εχω 32bit και παω να βαλω 64bit, αυτο δεν το ηξερα ευχαριστω , Απο το bios το Flashaki γιατι δεν ξεκιναει το format ομως ; Εδω εχεις καποια απαντηση ; :/ α μαλιστα ναι εχω 32bit και παω να βαλω 64bit, αυτο δεν το ηξερα ευχαριστω , Απο το bios το Flashaki γιατι δεν ξεκιναει το format ομως ; Εδω εχεις καποια απαντηση ; :/ Βρηκα ενα link που ισως μπορει να βοηθησει https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install-insiderplat_pc/attempting-to-boot-windows-10-flash-drive-but-it/85a50eac-334a-4fef-a22c-bcee21c2eb18?auth=1
mpouris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά φαίνεται να βοήθησε έκανα την λύση που λέει κάποιος σε αυτό το link που έλεγε ότι περίμενε 15 λεπτά στο logo τον Windows που κολλούσε και σε μένα και μετά ξεκίνησε κανονικά η εγκατάσταση , σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια
Ydrochoaki Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Θέλω κι εγώ να περάσω τα Windows 10 ενώ έχω τα 8.1. Έχω πρόβλημα με το boot από USB. Ενώ χρησιμοποιώ το rufus και δημιουργώ bootable USB οταν επιλέγω να κανω εκκίνηση απο USB μου γράφει Operating System not found. Τι μπορει να φταιει; Έχω ενα παλιό bootable DVD με windows και δοκίμασα με αυτό και ξεκίνησε κανονικά να bootαρει. Ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα