arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Συσκευή που μετατρέπει συσκευές αποθήκευσης σε ασύρματες μέσω WiFi hotspot. Έχει USB2 και σύμφωνα με τα specs υποστηρίζει μέχρι 4τβ. Παίρνει μέχρι 6 συσκευές με hub και υποστηρίζει σύνδεση μέχρι 3 χρηστών. Η τιμή 10,90 φαίνεται ξεστοκάρισμα γιατί το προϊόν είναι σίγουρα παλιότερο. Προσοχή νομίζω η εφαρμογή της Akasa δεν υποστηρίζει iOS 11. Δεν ξέρω αν γίνεται δουλειά με άλλο file explorer. Τιμή eshop crazy: e-shop Το βρίσκω μόνο στο Amazon Αγγλίας σε 4+ πλάσια τιμή, παρόμοια με την αρχική του e-shop (33,46 λίρες σύν μεταφορικά): Amazon Σελίδα προϊόντος: Cirro S Αν το χρειάζεται κάποιος και το πάρει ας πει αν αξίζει τίποτε σε αυτήν την τιμή. Specs από το e-shop: Διαμοιραστής χώρου αποθήκευσης για εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα από το smartphone ή το tablet μέσω της σύνδεσης Wi-Fi. Ασύρματη μεταφορά δεδομένων Απλή σύνδεση για τη συσκευή αποθήκευσης USB Πρόσβαση πολλών χρηστών UPNP media server Υποστηρίζει μέχρι και έξι USB συσκευές αποθήκευσης με προαιρετικό hub Διαστάσεις: 42 x 88 x 13.5 mm WiFi interface: 802.11 b/g/n HDD capacity: Up to 4TB HDD format: NTFS / FAT / exFAT Wireless security: WEP, WPA-PSK (TKIP/AES), and WPA2-PSK (TKIP/AES) Multi-user: Up to 3 users iOS file support: Video: h.264, .mov, .mp4, .mpv, .3gp, .m4v ,Photo: .jpg, .jpeg, .png, .gif, .tif, .bmp, .tiff ,Audio: AAC, MP3, M4A, AIF, WAV ,Document: MS Office 97 and higher, .pdf, .rtf ,Support ''Open In'' & AirPlay Function Android file support: Video: h.264, .mp4, .3gp, MPEG-TS, .mkv ,Photo: .jpg, .png, .gif, .bmp, .webp ,Audio: AAC, MP3, .ota, .imy, .ogg, .rtttl, .rtx, .wav External connection: USB 2.0 Max data transfer rate: 3.5MB/sec Power requirement: +5V DC Supported operating systems: Windows XP/Vista/7/8 ,Mac OS X 10.3 and higher ,iPhone / iPad iOS 4.0 and higher ,Android Phone V2.1 and higher ,Android Pad V3.0 and higher Εγγύηση: 2 χρόνια. DOA 7 ημερών 1
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 • Max data transfer rate: 3.5MB/sec Το Load time θα είναι τεράστιο ακόμα κ για φωτογραφίες.. 1
smpt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 δεν υποστηρίζει ios 11 το λέει στο site του προϊόντος (στο tab support) http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Enclosures&type_sub=Wireless&model=AK-WFS-01 κρίμα, γιατί ήταν μια φτηνή λύση να δοκιμάσω αν με βολεύει το "open in" με epub αρχεία από τον kindle reader.
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 δεν υποστηρίζει ios 11 το λέει στο site του προϊόντος (στο tab support) http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Enclosures&type_sub=Wireless&model=AK-WFS-01 κρίμα, γιατί ήταν μια φτηνή λύση να δοκιμάσω αν με βολεύει το "open in" με epub αρχεία από τον kindle reader. Πιθανόν όμως να δουλεύει με άλλη εφαρμογή τύπου file explorer που να ανοίγει αρχεία από δίκτυο. Το γεγονός ότι η Akasa δεν έγραψε την δική της εφαρμογή να παίζει με 11 πιθανόν να μή λέει και κάτι. Δεν ξέρω.
Ntinaras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 • Max data transfer rate: 3.5MB/sec Το Load time θα είναι τεράστιο ακόμα κ για φωτογραφίες.. αρα υποστηριζει wifi 54Mbps
default Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα στη σημερινη εποχη ενος τετοιου γκατζετ.
vgiozo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα θα μου φαινόταν χρήσιμο για τη δικτύωση δίσκων που δεν βολεύει να τους έχει κανείς κοντά είτε σε υπολογιστή, είτε σε μόντεμ.ρουτερ. Προσωπικά έχω ένα γεμάτο γραφείο, όπου δεν βολεύει να επιβαρύνω με καλώδια, δίσκους κτλ, έχω μια άλλη θέση για οθόνη και android tv box, αλλά είναι πολύ μικρή (και κάπως "εκτεθειμένη" σε τυχαία σκουντήγματα, κι έχω μια εμμονή με την ασφάλεια των δίσκων μου - των δεδομένων μου δλδ) και θα μπορουσε να μου είναι χρήσιμο για να έχω τους δίσκους σε κάποιο πιο προστατευμένο σημείο (αλλά πριν μη πρακτικό για τη συνδεσιμότητά τους) ...αλλά με μέγιστη ταχύτητα 3,5mb/s σίγουρα η χρησιμότητά του ψαλιδίζεται και χάνεται το νόημα.
driver4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή, αν έχεις ένα σκληρό 2.5" χωρίς τροφοδοσία, δεν κάνει streaming στο κινητό ή στο tablet επειδή η ταχύτητά του είναι μικρή;
runner69 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δηλαδή, αν έχεις ένα σκληρό 2.5" χωρίς τροφοδοσία, δεν κάνει streaming στο κινητό ή στο tablet επειδή η ταχύτητά του είναι μικρή; Μια χαρα θα μπορεις να κανεις streaming. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πάλι διαθέσιμο : http://www.e-shop.gr/akasa-ak-wfs-01-cirro-s-wifi-storage-sharer-white-p-PER.811349
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το παρέλαβα σήμερα και ευτυχώς συνδέεται κανονικά μέσω του modem στο internet. Το firmware update δεν δουλεύει και δεν βρίσκει τα κανάλια του WiFi 12 & 13. Αν υπάρχει mac filtering τότε σύνδεση στο όνομα του δικτύου του για να δείτε την mac address , ενημερωτικά δοκιμάστηκε σε Windows 10 και Android μεσω του Akasa Air. Εννοείτε ότι μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις και από τον browser. Για τα έντεκα ευρώ που ζητάει είναι ότι πρέπει για συγχρονισμό εγγράφων , ευχαριστώ TS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα