tanagra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 παιδια καλημερα έχω ένα μηχανάκι scooter sym symphony 50cc και έχω βγάλει όλους του κόφτες εκτός από τους ηλεκτρονικους !!!! Ναι αλλά δυστυχώς με τους ηλεκτρονικούς κόφτες πάνω η ταχύτητα κολλάει στα 63 χμ/ω ενώ βλέπω ότι εχει δύναμη για να συνεχίσει. Εγώ τώρα είμαι στην Μυτιλήνη και μου λένε ότι δεν ξέρουν να το κάνουν αυτο και εγώ έχω απογοητευτεί . αυτο που ηθελα να ρωτήσω ειναι : άμα κανένας Μυτιληνιός δει το forum αυτο αν μπορει να μου σιστισει καποιον ή να μου πειτε ειναι εύκολο να τους βγάλω εγώ , υπαρχει κάποιο βίντεο ... η κάτι αλλο . ευχαριστω όλους για το χρόνο τους
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Προτάσεις και ερωτήσεις αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Πηγαινε εδω http://www.insomnia.gr/forum/57-auto-moto/
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 παιδια καλημερα έχω ένα μηχανάκι scooter sym symphony 50cc και έχω βγάλει όλους του κόφτες εκτός από τους ηλεκτρονικους !!!! Ναι αλλά δυστυχώς με τους ηλεκτρονικούς κόφτες πάνω η ταχύτητα κολλάει στα 63 χμ/ω ενώ βλέπω ότι εχει δύναμη για να συνεχίσει. Εγώ τώρα είμαι στην Μυτιλήνη και μου λένε ότι δεν ξέρουν να το κάνουν αυτο και εγώ έχω απογοητευτεί . αυτο που ηθελα να ρωτήσω ειναι : άμα κανένας Μυτιληνιός δει το forum αυτο αν μπορει να μου σιστισει καποιον ή να μου πειτε ειναι εύκολο να τους βγάλω εγώ , υπαρχει κάποιο βίντεο ... η κάτι αλλο . ευχαριστω όλους για το χρόνο τους Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις τέτοιο πράγμα Ελλάδα εάν είναι Injection. Ξέχασέ το.
dollyyy19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 50αρι και τετραχρονο,αν το εκανες να πιανει τα 63,μια χαρα ειναι.αλλα δεν μπορω να καταλαβω,εργοστασιακα βγαζει 4 αλογα στις 8500.για να ανεβασει αλογα,μονο ανεβαζοντας τις στροφες γινεται,μιας και ολα τα αλλα δεν τα πειραζεις.....ποσο περιμενεις να ανεβουν;και ποση ωρα θα παρει για να παρεις το μπιστονι στο χερι;αν θεωρεις οτι εχει την δυναμη για να ανεβει και αλλο η τελικη,αλλαξε βαριεειτορ.αλλα θα το χρυσοπληρωσεις,διοτι και τελικη θα σου δωσει και δεν θα χασεις την δυναμη χαμηλα.καθε αλλη προσπαθεια,θα δωσει τελικη αλλα στα ξεκινηματα ειδικα δικαβαλο και ανηφορα θα κολωνει ασχημα.απο οτι βλεπω,ειναι καρμπυρτερατο.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εάν είναι καρμπυρατέρ άλλαξε το cdi σε κάτι πιο "racing" και τελικο άξονα γραναζωμαγος μαζί με αλλαγές στο βαριατορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα