kostasandreopoulos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι χρειάζεσαι μονο χαρτι απο την αστυνομια και εισαι οκ ,μπροστα μου εβαλε ενας μαυρουκος τα CD πανω στο κινητο ενος φιλου και οταν τα σηκωσε πηρε και το κινητο αλλα τον προλαβα οι αλλοι 4 δεν τον πηραν χαμπαρι ,προσοχη με τα κινητα στο τραπεζι περιπου ετσι εγινε αλλα πιο αριστοτεχνικα. Μου κοτσαρε μια επιγραφη που δεν μπορουσα να διαβασω .Αυτο στιγμιαια σε αποδιοργανωνει και ηρθε λιγο πιο κοντα και υποθετω οτι το εβαλε κατω απο την επιγραφη. Μου εκανε εντυπωση που δεν πηγε το μυαλο μου αυθορμητα ενω στο λεωφορειο πχ μα το που ερχεται καποιος κοντα παντα κοιταω τι παιζει Ισως παιζει ρολο οτι σε πειθει αρχικα οτι το κινητρο ειναι το φαι
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μπες στον Google λογαριασμό σου και άλλαξε password επίσης έχει επιλογή για επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων
vchristod84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το είχα πάθει αυτό με το mi max 2 της κοπέλας μου αλλά ευτυχώς είχε βάλει την εύρεση συσκευής της xiaomiκαι όταν έβαλε ο κλέφτης τη σιμ του, τον πήρα τηλέφωνο απ'το δικό μου και χεστηκε πάνω του,μου το έφερε την επόμενη μέρα 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Και βρεθήκατε face 2 face? Τι σου είπε δηλαδή;
SeNNinhA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το είχα πάθει αυτό με το mi max 2 της κοπέλας μου αλλά ευτυχώς είχε βάλει την εύρεση συσκευής της xiaomiκαι όταν έβαλε ο κλέφτης τη σιμ του, τον πήρα τηλέφωνο απ'το δικό μου και χεστηκε πάνω του,μου το έφερε την επόμενη μέρα Ερασιτεχνης! 1
mindtrapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά καλό είναι να έχεις κινητό χωρίς εξωτερική SD ή έστω να είναι encrypted και να έχεις βάλει κλείδωμα με pin ή pattern. Έτσι εξασφαλίζεις ότι τα δεδομένα σου είναι ασφαλή. Κάποια στιγμή έψαχνα να βάλω twrp που να είναι και αυτή password protected αλλά δεν έχει πολύ νόημα, με ένα fastboot ή EDL mode περνάς ότι θες. Το κινητό σαν συσκευή μάλλον το ξεχνάς. Γι αυτό όταν βγαίνεις έξω φτηνές συσκευές μαζί ή αν έχεις ακριβό τότε ασφαλισμένο.
vchristod84 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Και βρεθήκατε face 2 face? Τι σου είπε δηλαδή; Ότι το είχε βρει πεταμένο κάτω... Αφού δεν του έσπασα τα μούτρα να μπλεξω, πάλι καλά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα