kostasandreopoulos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εχτες το απογευμα στο κεντρο μου εκλεψαν το κινητο S7 με την μεθοδο του αντιπερισπασμου. Ενω ετρωγα εξω ηρθε ενας ξενος ζητιανος και μου ζητησε φαγητο. Του εδωσα και ταυτοχρονα μου εβαλε μπροστα μου μια πινακιδα να διαβασω. Ηταν ακαταλαβιστικα και σε 3-4 δευτερολεπτα πηρε το φαγητο και εφυγε. Επιστρεφοντας καταλαβα οτι κατι ελειπε και οταν ειδα οτι δεν ειχα πλεον το κινητο το καλεσα αμεσως απο σταθερο.Φυσικα απενεργοποιημενο Να σημειωσω οτι εχω εγκαταστησει το cerberus αλλα δεν μπορω να δω κατι σχετικο αφου ολα ειναι κλειστα. Το θεμα ειναι αν μπορω να κανω κατι περα απο τα γνωστα οπως ακυρωση καρτας αριθμου κλειδωματος σε αστυνομια κτλ
SeNNinhA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Απιθανο απο την στιγμη που απενεργοποιηθηκε. Sorry
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Από το Gmail κάνε ένα factory reset. Πήγαινε και στην αστυνομία και δήλωσε το για να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Να βρείς το κινητό απο δύσκολο εως αδύνατον τουλάχιστον εγω δεν εχω ακούσει ποτε καποιον να το βρίσκει , τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που έχεις και με την αστυνομία να του δώσεις το imei της συσκευής και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανένας για να κάνει κλήσεις εντός ελλάδος δηλαδή στα ελληνικά δίκτυα , νομίζω ομως πως αν το χρησιμοποιήσουν σε δίκτυο του εξωτερικού θα λειτουργεί κανονικά
kostasandreopoulos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομιζω οτι μπορω να κανω factory reset remotely ..
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Γενικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά Αυτό που λέει ο spank ισχύει. Μίλα με τον πάροχο,δώσε imei ωστε εντός Ελλάδος να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κινητό (και έτσι το πιο πιθανό είναι να γίνει ανταλλακτικά)
kostasandreopoulos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 εχω την εντυπωση οτι τα διωχνουν εξω. Το ΙΜΕΙ αν το δωσω δεν αποκλειει και την μικρη πιθανοτητα να το ανοιξει οποιος το παρει και να το βρω μεσω του CERBERUS ?
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 To CERBERUS αν και δεν ειμαι σίγουρος ειναι software based οποτε ενα factory reset η ξανα πέρασμα του original firmware απλα θα σβήσει τα πάντα
kostasandreopoulos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι ειναι πιθανο. Αν και αυτοι λενε οτι δεν βγαινει ευκολα. Λογικα ειναι σπειρα οποτε θα εχουν technical team backing
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο να περάσεις ξανά το original firmware , όπως και να έχει δυστηχώς το έχασες το τηλέφωνο σου απλα αλλη φορά να εχεις το νού σου
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 K άλλη φορά να κάνεις ασφάλεια κινητού (με κανένα 20€ κάνεις) ειδικά σε ακριβά κινητά πάντα να κάνεις. Καλύπτει την περίπτωση κλοπης 1
kostasandreopoulos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 δηλαδη μπορει καποιος απλα να πει οτι του εκλε K άλλη φορά να κάνεις ασφάλεια κινητού (με κανένα 20€ κάνεις) ειδικά σε ακριβά κινητά πάντα να κάνεις.Καλύπτει την περίπτωση κλοπης Δηλαδη μπορει απλα καποιος να πει οτι του το εκλεψαν ηνα το δωσει και να παρει τα ασφαλιστρα? Παντως το εντυπωσιακο ηταν η μεθοδολογια της κλοπης σε βηματα. Που ενω δεν θεωρω τον εαυτο μου ανυποψιαστο την πατησα για πλακα. Δεδομενου οτι το κινητο ηταν απεναντι απο τον κεφτη και διπλα μου. Επρεπε να κανει σοβαρες μαιμουδιες για να μην το καταλαβω.
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 δηλαδη μπορει καποιος απλα να πει οτι του εκλε Δηλαδη μπορει απλα καποιος να πει οτι του το εκλεψαν ηνα το δωσει και να παρει τα ασφαλιστρα? Παντως το εντυπωσιακο ηταν η μεθοδολογια της κλοπης σε βηματα. Που ενω δεν θεωρω τον εαυτο μου ανυποψιαστο την πατησα για πλακα. Δεδομενου οτι το κινητο ηταν απεναντι απο τον κεφτη και διπλα μου. Επρεπε να κανει σοβαρες μαιμουδιες για να μην το καταλαβω. υπαρχουν καποιες προϋποθέσεις και μικρα γραμματα αλλα σε γενικες γραμμες ναι αν σε κλεψουν και εχεις κανει την ασφαλεια σου επιστρεφουν το ποσο αγορας του κινητου που ειχες πληρωσει (ειχα ασφαλεια στο s7 edge μου)
slk200gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 δηλαδη μπορει καποιος απλα να πει οτι του εκλε Δηλαδη μπορει απλα καποιος να πει οτι του το εκλεψαν ηνα το δωσει και να παρει τα ασφαλιστρα? Παντως το εντυπωσιακο ηταν η μεθοδολογια της κλοπης σε βηματα. Που ενω δεν θεωρω τον εαυτο μου ανυποψιαστο την πατησα για πλακα. Δεδομενου οτι το κινητο ηταν απεναντι απο τον κεφτη και διπλα μου. Επρεπε να κανει σοβαρες μαιμουδιες για να μην το καταλαβω. Ναι χρειάζεσαι μονο χαρτι απο την αστυνομια και εισαι οκ ,μπροστα μου εβαλε ενας μαυρουκος τα CD πανω στο κινητο ενος φιλου και οταν τα σηκωσε πηρε και το κινητο αλλα τον προλαβα οι αλλοι 4 δεν τον πηραν χαμπαρι ,προσοχη με τα κινητα στο τραπεζι
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Κοίτα η αλήθεια είναι ότι στα ψιλά γράμματα έγραφε ότι αποζημίωση κλοπής κινητού,εκτός από χαρτί αστυνομιας ήθελε να έχει γίνει χρήση βίας. Δηλαδή δεν στο πήραν επειδή εσύ χαζεύεις η σε δούλεψαν τσιγγάνοι κτλπ αλλά ότι αρπαξες μερικές φαπες η καμία μπουνιά Βέβαια αυτό είναι ένα μικρό ψεματακι ώστε να γραφτεί στο χαρτί ώστε να αποζημιωθεις. ;) Πάντα να διαβάζετε τους όρους παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα