Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.Φιλος ψαχνει για pc για μαγαζι που θα παιζει μουσικη απο youtube (ραδιο,ανοιχτες καρτελες κτλο).

-Υπαρχει περιπτωση σε αυτην την τιμη να γινει?

-Οθονη και περιφερειακα υπαρχουν.

-Το κουτι το προτιμω μικρο.

-Κοιτουσα απο vision studio.Αν εχετε καλυτερες επιλογες οκ...

-Ειμαι αναμεσα σε g4600 και Α6-9500 δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα τους η χρηματικη.

Δημοσ.

Ουτε στα 300?  :-D

τώρα που έριξα μια ματιά βγαίνει σύνθεση από vision με ssd, 8 gb ram  και celeron στα 260 περίπου, δεν  χρειαζετε κάτι παραπάνω για browsing κτλπ που αναφέρεις. 

Δημοσ.

τελικά τώρα που το είδα από πισι μου βγαίνει στα 280 νομίζω είναι αρκετά καλή σύνθεση για τα χρήματα της. αν ήταν να δώσει παραπάνω προσωπικά θα τα έβαζα σε ένα καλύτερο τροφοδοτικό. 

post-271478-0-02492100-1512293016_thumb.png

Δημοσ.

Για πολλές καρτέλες ανοιχτές κτλ θα έχεις θέμα με 8gb ram .

Αν για 16gb σου φαίνεται μεγάλη η δαπάνη , ίσως πρέπει να σκεφτείς και τα 12gb με μια των 8 και μία των 4 ,

με τα μικρά σχετικά μειονεκτήματα που συνεπάγεται αυτό , που δεν σε χαλάνε ιδιαίτερα.

Δημοσ.

ρε παιδιά τι λέτε που θα έχει θέμα με 8gb ραμ έλεος τι θα κάνει ? πόσες πια καρτέλες να έχει ανοιχτές? παραπάνω ραμ σε αυτό το budget είναι απλά σπάταλη.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδιά τι λέτε που θα έχει θέμα με 8gb ραμ έλεος τι θα κάνει ? πόσες πια καρτέλες να έχει ανοιχτές? παραπάνω ραμ σε αυτό το budget είναι απλά σπάταλη.

Έχω δει πάντως 6700Κ , χωρίς vga, με 8gb να πηγαίνει χελώνα με πολλές ανοιχτές καρτέλες , youtube κτλ .

Και μάλιστα με linux . Και αντίστοιχα i3 6100 , πάλι χωρίς vga, με 16gb να πηγαίνει σφαίρα.

Δημοσ.

Φιλε  DR_73 δες απο το λαπτοπ μου που ειμαι τωρα ποσες καρτελες εχω ανοιχτες με 6gb και win8. και HDD

vJ9429a.png

Οπτε μην σας πω και για 4gb κομπλε θα ειναι  :-)

Δημοσ.

Έχω δει πάντως 6700Κ , χωρίς vga, με 8gb να πηγαίνει χελώνα με πολλές ανοιχτές καρτέλες , youtube κτλ .

Και μάλιστα με linux . Και αντίστοιχα i3 6100 , πάλι χωρίς vga, με 16gb να πηγαίνει σφαίρα.

τι εννοεις πολλες καρτελες? και παλι δεν μπορει να λεμε σε budget 250-300 να δωσει τα μισα και πλεον σε ραμ

Δημοσ.

τι εννοεις πολλες καρτελες? και παλι δεν μπορει να λεμε σε budget 250-300 να δωσει τα μισα και πλεον σε ραμ

Εκτος αν εννοει να παιζουν ταυτοχρονα ολα τα video 1080p (ξερω γω)

Δημοσ.

Φιλε  DR_73 δες απο το λαπτοπ μου που ειμαι τωρα ποσες καρτελες εχω ανοιχτες με 6gb και win8. και HDD

vJ9429a.png

Οπτε μην σας πω και για 4gb κομπλε θα ειναι  :-)

Εγώ βλέπω στο desktop που μπαίνω τώρα, με 16gb , με ανοιχτά 2 youtube, 1 facebook και 3 άλλες σελίδες , να τρώει το 50% των 16gb με linux mint cinamon (χωρίς vga , με cpu use 15% σε i3 6100).

Εκτος αν εννοει να παιζουν ταυτοχρονα ολα τα video 1080p (ξερω γω)

Τέτοιες σελίδες την ξετινάζουν τη ραμ . Με απλές σελίδες, φόρουμ όπως τουτο κτλ , προφανώς δεν τρώνε πολύ μνήμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...