drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Xiaomi Universal IR Remote Controller - Black: US $14.99 https://m.gearbest.com/smart-home/pp_229556.html κουπόνι αν παίζει το anurag1102 Το έχει και το zapals στα 16.5$ ποιό είναι το καλυτερο ας μας πείτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macovet Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 κουπόνι έχει λήξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 ενα vs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Άρα,εφόσον διαβάζω για τον φιλο που λεει οτι δεν ειναι συμβατο με ενα AC του,ΔΕΝ "εκπαιδεύεται"?Ή υποστηρίζει την συσκευή σου,ή πέταμα?Tαυτόχρονα,απ τις οδηγίες που διαβάζω,καταλαβαίνω οτι εκπαιδευεται.:/Eπίσης,ξερουμε αν δουλεύει με alexa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Εκπαίδευση γίνεται αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι βολικό. Στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έχει αυτό: Πατάς το "Heat" και αλλάζει σε "Cold" "Dry" "Auto" Και τα άλλα πλήκτρα επιλέγουν την θερμοκρασία / ταχύτητα - που την εμφανίζει στο επάνω μέρος του μενού. Όταν κάνεις εκμάθηση δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ίδιο (ή δεν το έχω βρει εγώ πως γίνεται). Πρέπει να φτιάξεις πλήκτρα για τον κάθε συνδυασμό θερμοκρασίας / ταχύτητας / ζέστη / κρύο. Πλήκτρο για 28C ζέστη Πλήκτρο για 29C ζέστη Πλήκτρο για 30C ζέστη Πλήκτρο για 15C κρύο και μέγιστη ταχύτητα Πλήκτρο για 15C κρύο και μικρή ταχύτητα .... Έχω ενημερώσει την εταιρία και τους έχω στείλει και φωτογραφία / κωδικό από το χειριστήριο που δεν έχουν, μήπως και το ενσωματώσουν. Στο επόμενο μοντέλο - αυτό με το το RF της Broadlink βλέπω αναφορές που μπορούν να προσθέσουν συσκευές με μια διαδικασία. Για το mini δεν έχω βρει κάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το εχει δοκιμασει κανεις με κλιματιστικο LG η Gree? Επισης μπορει να ελεγχθεί και απο μακρυα η πρεπει να ειμαστε στο ιδιο wifi? Τελος περα απο την δικη του εφαρμογη συνδεεται με τιποτα αλλο τυπου alexa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το εχω και το δουλευω με alexa για τηλεοραση και ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν εισαι σε αλλο δικτυο μπορεις να το ελέγξεις με την εφαρμογή η πρεπει να είσαι στο ιδιο wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παίζει από παντού. Ανάβω A/C στο γραφείο με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο, και φεύγοντας από την δουλειά πατάω για να ανάψει του σπιτιού. Απλά είναι βλαμμένη η εφαρμογή android και μου κάνει reboot στο τηλέφωνο μερικές φορές (όχι πάντα - ίσως είναι συνδυασμός πραγμάτων που το προκαλούν, αλλά αυτή μου βγάζει το σφάλμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batman26 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 μακρια απο το συγκεκριμενο ειναι τραγικο σε ολους τους τομεις 1)καταρχην δεν εχει καποια ενδειξη που να ξερεις ποτε ειναι ανοιχτο το air/on και ποτε οχι 2)και στο play store αν δειτε ολοι το κραζουν γενικα δεν ειναι οτι ποιο stable. 3)στο δικο μου 24αρι daikin συνδεθηκε κανονικα,αλλα πολλες φορες πατουσα κουμπια και δν εκανε τιποτα,απο τις 10 φορες με ανοιγε τις 3 4 μονο. υ.γ. για μενα μη κανετε το κομο καν να το παρετε.. αν υπαρχει κατι αλλο αντιστοιχο ας το βαλει καποιος να το δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiamadisT Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έχει κάποιος το Xiaomi Universal IR Remote Controller να πας πει καμιά γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 εγω εδωσα το 20αρικο (με priority direct mail στο banggood) και πήρα μόλις το XIAOMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Οταν αγοραζα το mini 3 υποτιθεται ηταν καλυτερο απ το xiaomi., ετσι γραφοταν στο αντιστοιχο θεμα. Ακομα στο δρομο ειναι δεν το εχω παρει ακομα. Το προβλημα με τα xiaomi ειναι οτι δεν εχουν κανει καλη μεταφραση στην εφαρμογη. Και ειναι μισο αγγλικα μισο κινεζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 μακρια απο το συγκεκριμενο ειναι τραγικο σε ολους τους τομεις 1)καταρχην δεν εχει καποια ενδειξη που να ξερεις ποτε ειναι ανοιχτο το air/on και ποτε οχι 2)και στο play store αν δειτε ολοι το κραζουν γενικα δεν ειναι οτι ποιο stable. 3)στο δικο μου 24αρι daikin συνδεθηκε κανονικα,αλλα πολλες φορες πατουσα κουμπια και δν εκανε τιποτα,απο τις 10 φορες με ανοιγε τις 3 4 μονο. υ.γ. για μενα μη κανετε το κομο καν να το παρετε.. αν υπαρχει κατι αλλο αντιστοιχο ας το βαλει καποιος να το δουμε. 1. Είναι αδύνατον να υπάρχει αυτή η ένδειξη. Δεν υπάρχει "επιστροφή" από το κλιματιστικό. Η εφαρμογή θυμάται την τελευταία κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και με το RC του A/C. Αν ανοίξεις το A/C από την εφαρμογή το χειριστήριο του A/C σου λέει ότι είναι κλειστό. Και το ανάποδο. Το RM mini 3 (όπως και άλλα του είδους του) δεν είναι αμφίδρομο. Δεν σου δίνει τη θερμοκρασία χώρου, ούτε την κατάσταση του κλιματιστικού. Είναι απλός αναμεταδότης εντολών. Δεν βρίσκω πρόβλημα σε αυτό. Πατάς το ON και ανοίγει και το OFF και κλείνει. Δεν μπερδεύεται η κατάσταση - αν είναι ανοιχτό και πατήσω το ON δεν αλλάζει κάτι. Η συμπεριφορά είναι ίδια με το τηλεχειρηστήριο του κλιματιστικού. Μην μπερδεύεις το RM mini 3 με τα wifi που είναι μέσα σε ορισμένα κλιματιστικά - εκεί ο κατασκευαστής παίρνει πληροφορίες από τον επεξεργαστή (πλακέτα) του κλιματιστικού και τις μεταδίδει στην εφαρμογή στο κινητό. 2. Η εφαρμογή είναι για κλοτσιές. Στο τηλέφωνο πετάει σε άσχετη φάση crash. Ακόμα και αν δεν έχω τρέξει την εφαρμογή καθόλου, μπορεί να πετάξει μήνυμα ότι κόλλησε και αρκετές φορές κάνει reboot το τηλέφωνο. Το παράξενο είναι ότι στην ταμπλέτα δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα. Ίσως έχει να κάνει με την έκδοση του android ή με κάποιο συνδυασμό άλλης εφαρμογής. 3. Το πρόβλημα που περιγράφεις είναι αυτό που είχα και μου κάνανε refund. Τελικά ήταν ψυχρή κόλληση. Tο άνοιξα - ανοίγει χωρίς εργαλεία, τραβάς το καπάκι προς τα πάνω. Έχει 2 πλακέτες, μία οριζόντια και μία κάθετη. Οι κολλήσεις μεταξύ τους ήταν χάλια - σπασμένες. Τις πέρασα με κολλητήρι και από τότε δουλεύει άψογα. Υπάρχει και αυτό για κάποιον που θέλει επώνυμο: https://www.geyer.gr/geyer-cube/ στα €60,00 προτεινόμενη λιανική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις