Προς το περιεχόμενο

NEW Upgrade Version Broadlink RM Mini 3 Black Bean Smart Home Wifi Universal IR Smart Remote Controller 9,69€ ή 11,56€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει 2 τρόπους να το παραγγείλεις : start your group buy ή buy alone. εγω το πήρα με την 1η. Έχει και 3η επιλογή join για συμμετοχή σε ήδη ενεργό group buy.

link

banggood 13.50€

amazon πολύ πιο πάνω

Δημοσ.

Αυτό αντικαθιστά όλα τα τηλεκοντρόλ τ συσκευων σε ένα χώρο τις οποίες χειρίζεσαι απο το κινητό σου;

Δημοσ.

Δεν είναι ιδιαίτερη προσφορά.

Έχω πάρει 3 στα €10 το ένα περίπου τον Οκτώβριο από banggood.

Τα πήρα για να ενεργοποιώ τα κλιματιστικά του σπιτιού μου από μακριά.

Πολύ χρήσιμα αλλά:

α. Δεν υποστηρίζει ένα Samsung A/C που έχω.

β. Το ένα ήρθε χαλασμένο, ήταν πρόβλημα ψυχρών κολλήσεων - το έφτιαξα και ενημέρωσα την εταιρία με φωτογραφίες.  Παρόλα αυτά μου κάνανε refund.  Το ίδιο πρόβλημα βλέπω ότι το έχουν και άλλοι.

γ. Η εφαρμογή (android) είναι χάλια - πετάει συνέχεια ότι έχει πρόβλημα και αρκετές φορές κάνει reboot το τηλέφωνο με δικαιολογία class not found σε κάποιο java script της εφαρμογής (ή κάτι σχετικό).  Η επικοινωνία με του κινέζους είναι απλά αδύνατη.  "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" που έλεγε και η γιαγιά μου.  Βίντεο, logs, φωτογραφίες και δεν μπορούν να το καταλάβουν.  Κάπου πήρε το μάτι μου μία εναλλακτική αλλά δεν το έψαξα παραπάνω.

δ.  Η διαδικασία learning δεν δίνει καλά αποτελέσματα.  Ναι μεν δουλεύει αλλά όχι με την ευκολία που έχουν οι preset εντολές.

edit: Δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό.  Θέλει ένα usb.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ebay (από) 12.25€ έχει χωρίς εγγραφές σε groups κτλ και με paypal και να "φοβάται" αξιολόγηση. Το κοιτάω καιρό πάντως.

Δεν είναι ιδιαίτερη προσφορά.

Έχω πάρει 3 στα €10 το ένα περίπου τον Οκτώβριο από banggood.

Τα πήρα για να ενεργοποιώ τα κλιματιστικά του σπιτιού μου από μακριά.

Πολύ χρήσιμα αλλά:

α. Δεν υποστηρίζει ένα Samsung A/C που έχω.

β. Το ένα ήρθε χαλασμένο, ήταν πρόβλημα ψυχρών κολλήσεων - το έφτιαξα και ενημέρωσα την εταιρία με φωτογραφίες.  Παρόλα αυτά μου κάνανε refund.  Το ίδιο πρόβλημα βλέπω ότι το έχουν και άλλοι.

γ. Η εφαρμογή (android) είναι χάλια - πετάει συνέχεια ότι έχει πρόβλημα και αρκετές φορές κάνει reboot το τηλέφωνο με δικαιολογία class not found σε κάποιο java script της εφαρμογής (ή κάτι σχετικό).  Η επικοινωνία με του κινέζους είναι απλά αδύνατη.  "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" που έλεγε και η γιαγιά μου.  Βίντεο, logs, φωτογραφίες και δεν μπορούν να το καταλάβουν.  Κάπου πήρε το μάτι μου μία εναλλακτική αλλά δεν το έψαξα παραπάνω.

δ.  Η διαδικασία learning δεν δίνει καλά αποτελέσματα.  Ναι μεν δουλεύει αλλά όχι με την ευκολία που έχουν οι preset εντολές.

edit: Δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό.  Θέλει ένα usb.

ειναι του θεματος; γιατι έχει και αλλες Versions. ειδικα για το link του  ebay νομίζω δεν ειναι το ιδιο, δεν λεει ουτε 3 ουτε upgrade

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο λινκ του ebay δεν μου ανοίγει αλλά γύρω στο δεκάρικο το έχουν όλοι.

To RM mini3 είναι ένας τύπος, δεν υπάρχουν πολλά mini3.  Και αυτά που πήρα πριν ένα μήνα από banggood "upgraded version" γράφουν.

Και τα 3 που πήρα θέλανε αναβάθμιση firmware ... που γίνεται μέσα από την εφαρμογή.

Δημοσ.

To banggood το βγάζει κατά καιρούς στα €9,5 ($11). Έχω πάρει κατά καιρούς στην τιμή αυτή. Καλό είναι για τα λεφτά του, την δουλειά του την κάνει. Εμένα η εφαρμογή χάνει τους κωδικούς κατά καιρούς και πρέπει να ξανακάνω login.

Εναλλακτικά παίζει και αυτό, από την xiaomi, σε υψηλότερη όμως τιμή. Όταν βγάλει προσφορά θέλω να πάρω ένα για να τα συγκρίνω. Στα + ότι συνεργάζεται με όλα τα xiaomi mi home μέσω του app της xiaomi.

Τέλος η broadlink έχει άλλη μια έκδοση, αρκετά ακριβότερη, που έχει όμως και RF remote controller

• Like 1
Δημοσ.

πολλά στο ebay ενώ έιναι ολόιδια δεν έχουν την ίδια "φιρμα". Ναι το λινκ δεν λέει mini 3 αλλά το ίδιο είναι.
Η αλήθεια συχνά είναι ότι και τα δύο (mini 3 και noname) είναι τα ίδια OEM απλά το ένα έχει πλασαριστεί με "όνομα".

Το φαινόμενο το έχουμε δει πολλές φορές πχ με κινέζικες action cam που ο ένας πχ την λέει EKEN και ο άλλος όχι (ή κολάει και αυτός EKEN χωρίς να είναι) αλλά έχουν ακριβώς το ίδιο hardware και βέβαια το βίντεο είναι ολόιδιο με πολύ μικρές διαφορές στο FW. Και εκεί η μαιμού της μαιμούς τελικά είναι της ίδιας μάνας (εργοστασίου) παιδιά. 

Νόμίζω μιλώντας εμπειρικά ότι το ίδιο συμβαίνει και εδώ (χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος).

Δημοσ.

^ θα βοηθούσε να είχαμε και φώτο του "μη original" (πιστεύω ίδια θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση)  :lol:

τι original και mini 3 βρε παιδιά; Λες και είναι "μάρκα" το mini 3 και το άλλο δεν είναι.. noname είναι και τα δύο και πιθανών τα ίδια ακριβώς. Αλλά νταξ, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά και δεν με νοιάζει προς το παρόν. Για 2€ παραπάνω και εγώ θα έπαιρνα ένα να λέει "mini 3"  :rolleyes:

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι (στα όρια του off topic). Το Broadlink rm pro είναι καλύτερο στο learning mode (αν το έχει κάποιος) ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...