internetakis1994 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα ενώ η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας για να κλείσω το πσ,αφού κλείσω το πσ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα : <Δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη η οθόνη σας θα τεθεί σύντομα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας>> και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και αναβοσβήνει το λαμπάκι της οθόνης . Μπήκα μέσα στο μενού της οθόνης απενεργοποίησα το smart energy saving στο off Αλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι …… Καμιά λύση ;
fagouma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα ενώ η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας για να κλείσω το πσ,αφού κλείσω το πσ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα : <Δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη η οθόνη σας θα τεθεί σύντομα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας>> και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και αναβοσβήνει το λαμπάκι της οθόνης . Μπήκα μέσα στο μενού της οθόνης απενεργοποίησα το smart energy saving στο off Αλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι …… Καμιά λύση ; Αφού κλείνει το pc, πως να πάρει σήμα? Από που? Τι θα ήθελες να κάνει, δηλαδή, και δε το κάνει ώστε να αποτελεί πρόβλημα αυτό που μας περιέγραψες?
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 πατα το κουμπί και έχει απενεργοποιήση οθόνης. κάτι άλλο δε νομιζω οτι γίνεται, έτσι μπαίνουν σε αναμονή.
Le Perv Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Η δικια μου ειναι τηλεοραση LG. Και μαντεψε.... Κανει ακριβως το ιδιο. Τη σβηνω απο το τηλεκο... γκουχου,γκουχου, απο το κουμπι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα