Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω  το εξής  πρόβλημα ενώ η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν πατάω  τερματισμό λειτουργίας  για να κλείσω το πσ,αφού κλείσω το πσ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα :

<Δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη η οθόνη σας θα τεθεί σύντομα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας>>  και μετά από  λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και αναβοσβήνει το λαμπάκι της οθόνης  .

Μπήκα μέσα στο μενού  της οθόνης απενεργοποίησα το  smart energy saving στο off

Αλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι  ……

Καμιά λύση ;

Δημοσ.

Καλημέρα έχω  το εξής  πρόβλημα ενώ η οθόνη λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν πατάω  τερματισμό λειτουργίας  για να κλείσω το πσ,αφού κλείσω το πσ μου εμφανίζει το εξής μήνυμα :

<Δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη η οθόνη σας θα τεθεί σύντομα σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας>>  και μετά από  λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και αναβοσβήνει το λαμπάκι της οθόνης  .

Μπήκα μέσα στο μενού  της οθόνης απενεργοποίησα το  smart energy saving στο off

Αλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι  ……

Καμιά λύση ;

Αφού κλείνει το pc, πως να πάρει σήμα? Από που? 

Τι θα ήθελες να κάνει, δηλαδή, και δε το κάνει ώστε να αποτελεί πρόβλημα αυτό που μας περιέγραψες?

Δημοσ.

Η δικια μου ειναι τηλεοραση LG.

Και μαντεψε.... Κανει ακριβως το ιδιο.

Τη σβηνω απο το τηλεκο... γκουχου,γκουχου, απο το κουμπι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...