Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια την 1070? Την πηρες 370 την ανοιξη? Μην λεμε οτι θελουμε...

Θες να σου στειλω την αποδειξη?

Γιατι αλλος λεει οτι θελει.

Και σε αρκετα μαγαζια εκεινη την περιοδο επαιζε σε παρομοιες τιμες.Ειχες και επιλογες μεχρι τα 400Ε δηλαδη σε υλοποιησεις.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ ένα με κόκκινους για να το δοκιμάσω (έχω με μπλέ και καφέ διακόπτες).

Η τιμή είναι πολύ χαμηλή και μπορείς να πειραματιστείς με ευκολία. 

Για gaming καταστάσεις ταιριάζει καλύτερα αυτό με τους κόκκινους. 

Δημοσ.

Παιδιά αυτό η το motospeed ck104? Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το RGB.

Αν όντως δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το RGB, τότε αυτό. Ίδιοι διακόπτες, αξιόπιστη μάρκα η Genesis γενικά.

Edit: εννοείται ότι κρίνεις ποιοι διακόπτες σου ταιριάζουν. Οι κόκκινοι είναι κυρίως για gaming και ήσυχοι, οι μπλε πιο κλικυ και βολεύουν για γράψιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος ενδιαφέρονταν για αυτό με τους μπλε και είναι από θεσσαλονίκη το αντλλασω με αυτό με τους κόκκινους

Δημοσ.

Αν κ περιμένω ένα ajazz ak33 με μπλε διακόπτες (αλλά φοβάμαι την ιδιαίτερη διάταξη του) το παρήγγειλα κι εγώ αυτό. Προτιμούσα tkl αλλά άσε να το εχω καβατζα..

Δημοσ.

Αν κ περιμένω ένα ajazz ak33 με μπλε διακόπτες (αλλά φοβάμαι την ιδιαίτερη διάταξη του) το παρήγγειλα κι εγώ αυτό. Προτιμούσα tkl αλλά άσε να το εχω καβατζα..

MY GOD οχι.

Το συγκεκριμένο layout με το up key στην θέση του δεξιού shift το έχει το Lenovo της αδερφής μου. ΠΟΣΑ καντήλια έχω κατεβάσει που αντί να βάλω κεφαλαίο (shift+γράμμα) έχω ανέβει σειρά...

Χίλιες φορές Genesis. :P

Δημοσ.

MY GOD οχι.

Το συγκεκριμένο layout με το up key στην θέση του δεξιού shift το έχει το Lenovo της αδερφής μου. ΠΟΣΑ καντήλια έχω κατεβάσει που αντί να βάλω κεφαλαίο (shift+γράμμα) έχω ανέβει σειρά...

Χίλιες φορές Genesis. :P

Κατάλαβα.. άρα shift μόνο από αριστερά..:-))

Αξία ανεκτίμητη: να βλέπω τη σύζυγό να ψάχνει το numpad και όχι μόνο!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...