Προς το περιεχόμενο

Μηχανικό πληκτρολόγιο Genesis thor 300 - Outemou blue switches @ 32,9€ e-shop

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το Microsoft Sidewinder x6 το εχω και γω ως βασικό πληκτρολόγιο εδω και πολλά χρόνια! Δεν υπάρχουν πλέον τέτοια πληκτρολόγια αυτό ξέρω! Πηρα και γω το Genesis με τους μπλε διακοπτες της προσφοράς καλο σαν μηχανικό δεν λέω,εχω δουλέψει και σε razer blackwindow, αλλα προτιμώ την πληκτρολογηση στο Microsoft που προανέφερα έχει για μένα μοναδική αίσθηση και είναι σκυλί μαύρο!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε μάγκες... σταματήστε να postαρετε συνέχεια σχόλια, αστεία, εντυπώσεις, απόψεις. Κάθε φορά πιστεύω ότι πρόκειται για εκ νέου προσφορά και κάθε φορά απογοητέυομαι...  :-D

• Like 6

ρε μάγκες... σταματήστε να postαρετε συνέχεια σχόλια, αστεία, εντυπώσεις, απόψεις. Κάθε φορά πιστεύω ότι πρόκειται για εκ νέου προσφορά και κάθε φορά απογοητέυομαι...  :-D

Φανατίζεστε πως αισθάνθηκα οταν πριν 3 χρόνια ενα σκρουτζομαγαζο που δεν το ξερει ουτε η μανα του, έβγαλε το coolermaster XT στα 60 65 ευρο! Ήμουν απο τους τυχερους που το χτυπισαν... 65 ευρο για μηχανικό ηταν τιμή παράλογα χαμηλή τοτε!

Μην πτόησε! Δες σε αγγελίες ,περίμενε κατι θα βρεις!

• Like 2

Φανατίζεστε πως αισθάνθηκα οταν πριν 3 χρόνια ενα σκρουτζομαγαζο που δεν το ξερει ουτε η μανα του, έβγαλε το coolermaster XT στα 60 65 ευρο! Ήμουν απο τους τυχερους που το χτυπισαν... 65 ευρο για μηχανικό ηταν τιμή παράλογα χαμηλή τοτε!

Μην πτόησε! Δες σε αγγελίες ,περίμενε κατι θα βρεις!

Εγω αγορασα καρτα 1070 προσφατα απο σκρουζομαγαζο 370 ευρω και φυσικα μου την ακυρωσαν

Εγω αγορασα καρτα 1070 προσφατα απο σκρουζομαγαζο 370 ευρω και φυσικα μου την ακυρωσαν

Τοσο ειναι η κανονική της τιμη. Λόγο του bitcoin όμως ολες η κάρτες ειναι πιο ακριβές ακόμα και απ οτι ηταν πριν 1.5 χρονο...

Ακομα και μετα απο 3 χρονια με το coolermaster σου γράφω! Αν έχεις 30 40 ευρο ειναι επένδυση ζωης! οσοι το σκέφτεστε χάνετε!

Τοσο τη πηρα την ανοιξη.

Κανονικα θα πρεπε να παιζει και πιο χαμηλα μετα απο τοσο καιρο.

Τοσο τη πηρα την ανοιξη.

Κανονικα θα πρεπε να παιζει και πιο χαμηλα μετα απο τοσο καιρο.

Ποια την 1070? Την πηρες 370 την ανοιξη? Μην λεμε οτι θελουμε...

Έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο ύψος των πλήκτρων;

Ναι έχω παρατηρήσει και γω διαφορά στο ύψος των πλήκτρων στην αρχή νόμιζα οτι είχαν βγει αλλά μάλλον έτσι ειναι απο κατασκευής, μικρό το κακό για την τιμή τους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...