mindtrapper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 οι κοκκινοι δεν ειναι για πληκτρολογηση να ξερετε ,αν γραφετε γρηγορα θα εχετε διπλα γραμματα για πλακα ειχα το ck104 με κοκκινους κ το εδωσα Έχω το ck101 με κόκκινους, απλά είναι light διακόπτες. Πατάς λίγο και τέλος, αν πληκτρολογείς δυνατά και άτσαλα πολύ πιθανό να πατηθεί δύο φορές ένα πλήκτρο. Δοκίμασε μαύρους σε αυτή την περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Οι μαύροι είναι πολύ σκληροί. Είχα το steelseries το πρώτο και μετά από αρκετό γράψιμο πονούσαν τα δάχτυλα. Οι μπλε είναι ιδανικοί για γράψιμο οι κόκκινοι για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Και οι καφέ είναι κάτι ανάμεσα, χωρίς κλικ κλικ όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Οι καφέ δεν ειναι αρκετα μπλε για γραψιμο, ούτε αρκετα κοκκινοι για gaming... Και για τις δυο χρησεις "κατι λειπει". Τη μια το clicky feeling, την αλλη η ευκολια του οτι τα red κανουν ευκολα και ψηλα register. Δηλαδη δεν ειναι best of both worlds. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αυτά που τους λείπουν μπορεί να είναι και πλεονεκτήματα ανάλογα τι θέλει κανείς. Υπάρχουν φυσικά πλέον πολλοί διακόπτες, αλλά το θέμα είναι τι βρίσκει κανείς εύκολα σε φτηνά πληκτρολόγια. Δεν έχει νόημα να αρχίσουμε να μιλάμε για Zealios, Topre κτλ. Στα φτηνά οι επιλογές είναι μπλε, κόκκινοι, μαύροι, καφέ Outemu ή Gateron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάζω θετικά σχόλια και μετάνιωσα που δεν το πήρα.. οι Outemou blue σε σχέση με τους kailh τι λένε?Αλλού διαβάζω ότι είνα καλύτεροι, και αλλού ότι είναι χειρότεροι. πάντως σίγουρα οι cherry είναι ανώτεροι και γι αυτό και η διφορά τιμής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ότι είναι ανώτεροι δεν γνωρίζω, έχω ακούσει και το ανάποδο. Πάντως είναι αρκετά καλοί και σίγουρα...clicky. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάζω θετικά σχόλια και μετάνιωσα που δεν το πήρα.. οι Outemou blue σε σχέση με τους kailh τι λένε? Αλλού διαβάζω ότι είνα καλύτεροι, και αλλού ότι είναι χειρότεροι. πάντως σίγουρα οι cherry είναι ανώτεροι και γι αυτό και η διφορά τιμής Έχω και cherry mx brown και outemu blue, προσωπικά προτιμώ τους outemu από τους cherry αλλά στα χαρτιά οι cherry θεωρούνται καλύτεροι γιαυτό και ακριβότεροι. Όμως οι διαφορές είναι πολύ μικρές μην κολλάτε σε ονομασίες και οι δύο διακόπτες είναι πολύ καλοί. Oι δε kailh θεωρούνται υποδεέστεροι από cherry και outemu. Δεν έχω δουλέψει kailh για να έχω άποψη όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μετα απο μια βδομάδα+ συμβιωσης το πληκτρολογιο είναι απλά εθισμός. Ετυχε να γραψω με συμβατικό και πραγματικά δε μπορούσα να πληκτρολογησω. Ενδιαφέρον θα ειχε μια μινι επένδυση σε foam wrist rest, o-rings( αν και το clicky sensing είναι απίστευτο ) και καποια keycaps. Παλιότερα ειχα παραγγείλει το πρωτο απο aliexpress αλλά δεν ειχε έρθει ποτε. Αν κάποιος εχει links ας δώσει info. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Μμμμμμ o-rings θα ρίξουν απλά νομίζω το κλακ που τερματίζουν, όχι το κλικ το ενδιάμεσο.Keycaps κι εγώ θα ήθελα διαφορετικά.wristrest έχουμε στη δουλειά του Πλαισίου, μια χαρά κάνουν σαν ύψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Keycaps θα είναι λογικά η χαρά του 3d printer αλλά δε ξέρω πως θα χαραχθεί με laser το συμβολο/γραμμα.Εγω ειχα μιλήσει με ενα Κινέζο απο ali αλλά μάλλον δε καταλαβαινε τι του λεγα ή δε μπορούσε να το φτιάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι λίγο υπερβολή να κάτσει κάποιος να κάνει τόση δουλειά για ένα πληκτρολόγιο των 30€? Κρίμα ο κόπος και το επιπλέον χρήμα που θα δαπανησετε. Καλύτερα να παίρνατε ένα πληκτρολόγιο των 100€. Ηβολη φάση μου θυμίζει άτομα που παίρνουν αμάξι μικρής κατηγορίας και μετά του αλλάζουν εξατμίσεις, βάζουν φώτα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχεις μπει ποτέ στο https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 @k_dinos είναι η ικανοποίηση που σου δίνει το diy Φτιάχνεις κάτι μοναδικό και το φτιάχνεις εσύ. Πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν γιατί έχουν συνηθίσει τα τυποποιημένα (ανεξάρτητου τιμής και ποιότητας) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Έχω μείνει πολύ πίσω τελικά! Και να φανταστείς ένιωθα κάγκουρας με το Microsoft Sidewinder X6 που έχω μέχρι στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να το αλλάξω αλλά με ψήσατε με τα μηχανικά και έκανα παραγγελία για το Sharkoon Skiller Mech SGK1 http://www.insomnia.gr/topic/663452-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις