Dantε Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τα rings διαφορα κανουν αν πατας μεχρι κατω το κουμπι με δυναμη. Στους μπλε ειλικρινα δε νομιζω να κανουν καμια αισθητη διαφορα. Σε κοκκινους που εβαλα κατι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Άρα, κλακα κλακα κλακα κλακα...*μπαμ* Αν χαθώ μυστηριωδώς, να ξέρετε. Πάντως αν δεν βάζεις δύναμη και δεν πας μέχρι τέρμα... πάλι ακούγεται. Αλλά απόλαυση. Σαν να γράφω σε παλιά γραφομηχανή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως αν δεν βάζεις δύναμη και δεν πας μέχρι τέρμα... πάλι ακούγεται. Αλλά απόλαυση. Σαν να γράφω σε παλιά γραφομηχανή. Ουσιαστικα ,οταν βαλεις oring η διαφορα ειναι η ιδια με το να προσπαθησεις να γραψεις χωρις να τερματιζεις τα πληκτρα. Ο μπλε διακοπτης ειναι θορυβωδης απο μονος του. Το τιμημα για την απολαυση. Για αυτο το εδωσα και εγω το 104 με τους μπλε. Αρκετος θορυβος αλλα και στο gaming η αληθεια ειναι οτι εχανε λιγο στο feedback καθως εκανε το κλακ λιγο πιο νωρις απο οταν ενιωθε το πατημα. Για γραψιμο παντως,αξιζει 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alegreto Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Για όποιον ψάχνει οικονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο αυτή τη περίοδο, πιστεύω αξίζει πολύ να κοιτάξει το πληκτρολόγιο του τίτλου. Link προσφοράς: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0947-thor-300-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573747 Στιβαρή μεταλλική κατασκευή στα 33€, δηλαδή στην τιμή ενός επώνυμου απλού πληκτρολογίου μεμβράνης. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό value for money και δεν χρειάζεται κάποιος να μπεί στη διαδικασία αγοράς μηχανικού πληκτρολογίου απο Κίνα. Φοράει Οutemu μπλέ διακόπτες σαν το Motospeed C104 που έχω και το οποίο αν και το πήρα για δεύτερο, μιας και βασικό μου είναι είναι logitech G610 με καφέ διακόπτες, το έχω κυριολεκτικά λατρέψει και το χρησιμοποιώ καθημερινά για τα πάντα, από πληκτρολόγηση μέχρι gaming. Υπόψην οι μπλέ είναι οι πιο θορυβώδεις απο τους μηχανικούς διακόπτες αλλά ιδανικοί για πληκτρολόγηση. Οι Outemu είναι αξιόπιστοι και επώνυμοι διακόπτες στην ουσία ένα κλίκ κάτω απο τους cherry mx που θεωρούνται η κορυφή. Τα Genesis είναι ουσιαστικά της εταιρείας Natec. Πολωνική εταιρεία με πολύ αξιόπιστα και value for money περιφερειακά (απο εξωτερικές θήκες HDD μέχρι gaming chairs). Τα φέρνει κυρίως το e-shop οπότε δεν υπάρχει αντίποδας για σύγκριση μέσω skroutz*. Προσωπικά όσες φορές αγόρασα προιόντα της Natec Genesis δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά. Πολύ καλά για την τιμή τους. *Yπάρχει σαν Natec Genesis στο skroutz αλλά δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. https://www.skroutz.gr/c/1866/Gaming_pliktrologia.html?from=catspan&keyphrase=natec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philae Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Φαίνεται ότι θα φέρει το plus4u νέο στοκ για το NKG-0947 την επόμενη εβδομάδα. Αν e-shop.gr και plus4u είναι μαζί, τότε μάλλον θα υπάρξει ξανά στο Crazy Sundays. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maynard Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί κάθε φορά που ανοίγει ο υπολογιστής ανάβουν όλα τα πλήκτρα και δεν κρατάει τον φωτισμό που είχες όταν έκλεισε; Επίσης αν αλλάξεις φωτισμό μετά δεν υπάρχει ένας έτοιμος για να τα ξανά φωτίσεις όλα. Μπορείς βέβαια να φτιάξεις ένα custom αλλά θα περίμενε κανείς ότι ένα με όλα τα πλήκτρα φωτισμένα θα υπήρχε by default. Δε γίνεται να γράψεις πάνω απο τα προκαθορισμένα φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σκοτείνιασε και αρχίσαμε. -"Ή αυτό ή εγώ εδώ μέσα". -"Μην με εκβιάζεις τώρα". -"Δεν σε εκβιάζω, σου δίνω επιλογές". Παιδιά δεν αξίζει η γκρίνια. Υπέροχο πληκτρολόγιο, αλλά αν δεν ζείτε μόνοι, δεν αξίζει. Πάρτε κάτι άλλο. Το γράφω για να ξέρετε τι σας περιμένει με τους μπλε διακόπτες. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Όχι σε μηχανικό πληκτρολόγιο, όχι σε εξαπύρηνο 1366 Χ58 σετ, όχι το ένα, όχι το άλλο. You know what you have to do my man. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Όχι σε μηχανικό πληκτρολόγιο, όχι σε εξαπύρηνο 1366 Χ58 σετ, όχι το ένα, όχι το άλλο. You know what you have to do my man. Καλημέρα, ε ναι εγώ θα το είχα κάνει. Ίσως για αυτό είμαι στην δεύτερη χαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σκοτείνιασε και αρχίσαμε. -"Ή αυτό ή εγώ εδώ μέσα". -"Μην με εκβιάζεις τώρα". -"Δεν σε εκβιάζω, σου δίνω επιλογές". Παιδιά δεν αξίζει η γκρίνια. Υπέροχο πληκτρολόγιο, αλλά αν δεν ζείτε μόνοι, δεν αξίζει. Πάρτε κάτι άλλο. Το γράφω για να ξέρετε τι σας περιμένει με τους μπλε διακόπτες. Χαχαχαχαχαχα Τελικά έχω πολύ βολική γυναίκα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Η δικιά μου, πάλι, μου είπε θυμωμένη "ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ." Relationship goals, φίλες μου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Βραδυ με αλλον στο σπιτι που κοιμαται πιο νωρις απο σενα,δε παλευεται δυστυχως. Μονοδρομος κοκκινοι η καποιοι αλλοι. Τωρα ειναι χρησιμο και για δωρο βεβαια. Σας τη σπαει ο γειτονας? Δωρακι στο γιο του να παιζει λολ ολο το βραδυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 οι κοκκινοι δεν ειναι για πληκτρολογηση να ξερετε ,αν γραφετε γρηγορα θα εχετε διπλα γραμματα για πλακα ειχα το ck104 με κοκκινους κ το εδωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 οι κοκκινοι δεν ειναι για πληκτρολογηση να ξερετε ,αν γραφετε γρηγορα θα εχετε διπλα γραμματα για πλακα ειχα το ck104 με κοκκινους κ το εδωσα Εγω δεν εχω θεμα τετοιο με τους κοκκινους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιο άλλο αξιόλογο πληκτρολόγιο με μπλε διακόπτες υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις