Sheogorath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, το πήρα και εγώ χθες. Πολύ καλο αλλά απειλεί η γυναίκα ότι θα μου το ταΐσει λόγω θορύβου Πολύ καλο και βαρύ πάντως, μου άρεσε. 9
black66.gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, το πήρα και εγώ χθες. Πολύ καλο αλλά απειλεί η γυναίκα ότι θα μου το ταΐσει λόγω θορύβου Πολύ καλο και βαρύ πάντως, μου άρεσε. Πωωωωω ρε π@@στη μου. Σα να ακούω τη δική μου !!!!!!!! 5
vairass Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πωωωωω ρε π@@στη μου. Σα να ακούω τη δική μου !!!!!!!! Την ίδια κασέτα έχουν όλες θα συνηθίσεις. 2
lionheart75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως σας ενημέρωσα εξ αρχής να ξέρετε! Όμως ρε παιδιά πραγματικά αυτός ο θόρυβος είναι και η χάρη του μηχανικού πέρα από την αίσθηση. Πάρτε o-rings να τον ελαττώσετε αν τις ενοχλεί τόσο*. * ή απλά αγνοείστε τις απειλές τους. Και η δικιά μου τα ίδια αλλά στο τέλος συνήθισε! 3
Damachi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι πολυ βαρυ και σκληρο αν σου το φερει στο κεφαλι ...... ναι το κλικι κλικι σπαει @ρχιδια τιποτα ενσωματωμενο keylogger μην εχει , software δε βαζω και μια χαρα ειναι .
x_vagos_x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το πήρα στη δουλειά και με βρίζουν 15 άτομα happy times. 3
lionheart75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το πήρα στη δουλειά και με βρίζουν 15 άτομα happy times. Χαχαχα σε καταλαβαίνω, εδώ εγώ παίζω τα βράδια WoT με τo c104 με τους ίδιους διακόπτες και τα φιλαράκια της ομάδας ενοχλούνται απο το τσίκι τσίκι που τους έρχεται μέσω του μικροφώνου! Η αίσθηση των μπλέ outemu διακοπτών όμως είναι φοβερή και υπόψη στο άλλο έχω brown cherry mx αλλά αυτούς τους προτιμώ. 1
x_vagos_x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ειλικρινά I regret nothing. Κάνω και support τηλεφωνικά στην εταιρία που δουλεύω και ακούνε οι χρήστες από το τηλεφωνο να πληκτρολογώ και με έχουν φοβηθεί πως βαράω τα πλήκτρα απ' τα νεύρα μου. Είχα πάρει παλιότερα red (χωρίς να διαβάσω σχετικά με διακόπτες, γιατί βρήκα 50 ευρώ ένα Coolermaster, και γιατί ήμουν πλούσιος or something) και δεν μου άρεσε για typing -λογικό- ενώ τώρα οι Blue είναι OH MY GOSH YASS. 3
lionheart75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Είσαι θεούλης όμως ρε φίλε, μηχανικό keyboard στη δουλειά! Respect! 1
x_vagos_x Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ότι δουλεύω σε ΙΤ support-παύλα-μηχανογράφηση και ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει τα πλεονεκτήματα των μηχανικών πληκτρολογίων ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ; Μου λένε ότι μόνο θόρυβο κάνουν κτλ κτλ. Τους λέω "ΓΡΑΨΤΕ". Και μένουν με ύφος 2ας Δημοτικού "πω ρε φίλε, τέλειο". 2
Dantε Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι οι μπλε για τυπογραφηση ειναι οργασμικοι. Αλλα οταν εχεις κοσμο στο διπλανο δωματιο,τοτε καταληγεις να κανεις copy paste γραμματα για να βγαλεις λεξη τα βραδια. 5
numb75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 ..... καταληγεις να κανεις copy paste γραμματα για να βγαλεις λεξη τα βραδια.
mindtrapper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι οι μπλε για τυπογραφηση ειναι οργασμικοι. Αλλα οταν εχεις κοσμο στο διπλανο δωματιο,τοτε καταληγεις να κανεις copy paste γραμματα για να βγαλεις λεξη τα βραδια. Τι νουμπιές είναι αυτές; VPN από το κινητό και γράφεις με swipe. Και pro tip για όποιον θέλει αθόρυβο ποντίκι. Παίρνεις ένα ποντίκι με Omron style διακόπτες και βγάζεις το καπάκι του διακόπτη και το βάζεις ανάποδα (να πάει το άσπρο κουμπάκι προς τα πίσω). Μετά κάνεις desolder τους διακόπτες και τους κάνεις solder ανάποδα (να έρθει το άσπρο κουμπάκι μπροστά πάλι δηλαδή). Αν δεν το έχετε χαλάσει μέχρι τώρα τότε έχετε απόλυτα silent clicks. Μην το κάνετε στο βασικό σας, δεν έχει ωραίο feeling. Κάντε το σε κανένα ασύρματο για να το έχετε το βράδυ μόνο. 2
Damachi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μεγαλε σχεδιαγραμμα θεμε που θα βρουμε τα rings και πως τα βαζουμε γιατι θα γινει φονικο το βραδυ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις