Damachi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ε τουλάχιστον είναι ανθεκτικη στιβαρή κατασκευή αντέχει μλκιες .έχω και το προηγούμενο με μαύρους διακοπτες
Philippe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν κάποιος από Αθήνα το ήθελε και δεν το πρόλαβε ας στείλει pm.. 1
gismotolis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα. Η πρώτη εντύπωση είναι άκρως θετική. Στιβαρή κατασκευή και πολύ καλή αίσθηση των διακοπτών. Επίσης μου αρέσει η ματ υφή των πλήκτρων και του plate.Τέλος καλή ποιότητα καλωδίου, 2x keycap pullers και προσεγμένη συσκευασία. 1
elvor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εξαντλήθηκε. Υπάρχει τώρα αυτό http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0708-rx75-mechanical-gaming-p-PER.572964
mindtrapper Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό αν γράφει πολύ κάποιος θα θέλει ατσάλινα δάχτυλα, είναι λίγο heavy οι μαύροι διακόπτες.
benign Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τωρα το ειδα,να πω για το μελλον αν ξαναμπει καποια προσφορα,οτι οντως η Natec εχει αξιοπρεπη περιεφερειακα για τα λεφτα που ζηταει,vfm. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το παρέλαβα και εγώ. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές! Απίστευτο στην πληκτρολόγηση, πολύ στιβαρή και βαριά κατασκευή. Το led δεν είναι ενοχλητικό. Εγώ συνήθως το απενεργοποιώ στα πληκτρολόγια αλλά αυτό δεν ενοχλεί. Ο θόρυβος μοναδικό θέμα αλλά ήταν γνωστό αυτό. Εμένα δεν με ενοχλεί προσωπικά.
mad-proffessor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις το πήρα και εγώ και το εγκαινίασε το ανηψάκι μου, ευτυχώς αντέχει και έχει φοβερή αίσθηση. Αν ήταν και rgb θα ήταν το απόλυτο vfm. Η αίσθηση είναι πολύ όμορφη, retro look (σα να βγήκε απο unix τερματικό ), η κατασκευή άψογη. 4
lionheart75 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλορίζικα παίδες, αναμενόμενο να εξαντληθεί ήταν πολύ καλή περίπτωση Εδώ σκεφτόμουν να το πάρω και εγώ σε αυτή την τιμή απλά για κάβα και ας έχω ήδη 2 μηχανικά. Σπάνια κρατιέμαι αλλά θα ήταν υπερβολή! Όσο αφορά το δεύτερο απλά καμμία σχέση με το Thor 300. Τον αντικαταστάτη που έβαλαν το έχει φίλος και το έχω δεί / δουλέψει. Είναι στιβαρό και βαρύ αλλά οι διακόπτες του είναι σκληροί και έχει λαστιχένια υφή τόσο τα πλήκτρα όσο και το πλαίσιο, προφανώς απο το υλικό που είναι επενδεδυμένο. Επίσης δεν έχει φωτισμό. Τυχεροί όσοι πρόλαβαν το thor, το άλλο στα 42 δεν το προτείνω. Εdit: Αυτό που παίζει τώρα για κάποιον που ψάχνει και έχασε την προσφορά είναι το Thor 300 TenKeyLess με 87 πλήκτρα (χωρίς numpad) απο το αδερφάκι του e-shop το pc.1. Αν σας βολεύει το TKL τότε: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200063630&t=GENESIS%20NKG-0945%20THOR%20300%20TKL%20MECHANICAL%20GREEN%20BACKLIGHT%20-%20BLUE%20OUTEMU%20SWITCH 2
mad-proffessor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είπα και εγω δε θα συναντήσω δυσκολίες! Εχει κανείς πρόβλημα με το scrolllock? Το πατάω και ουτε το φωτάκι ανάβει ούτε σταματάει να δέχεται input. Εννοώ το φωτάκι του S πανω απο το numpad οχι του πληκτρου του ιδιου.
elvor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αν κάποιος από Θεσ/νίκη δεν το θέλει ας στείλε πμ.
liverpoolman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά αν κάνεις από Θεσσαλονίκη δεν το θέλει εδώ πμ
indigo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είπα και εγω δε θα συναντήσω δυσκολίες! Εχει κανείς πρόβλημα με το scrolllock? Το πατάω και ουτε το φωτάκι ανάβει ούτε σταματάει να δέχεται input. Εννοώ το φωτάκι του S πανω απο το numpad οχι του πληκτρου του ιδιου. παρέλαβα σήμερα, το S led παίζει καλά. είναι το 1ο μηχανικό ever και νομίζω μ'αρέσει. 1
mad-proffessor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά το κουμπί σα λειτουργία δουλευει (πρέπει να το υποστηρίζει το desktop ή o window manager) το led του (εννοώ το S led) πάλι οχι.
cpgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες το πηρα και εγω μου φαινεται εξαιρετικο για τα χρηματα του (1η φορα σε μηχανικο) πολυ στιβαρο ,πολλες παραμετροποιησεις με φωτισμους και προφιλ! Παιζει να μην ειναι και τοσο καλο σαν μηχανικο απο αλλα που εχω δει σε φιλους αλλα για entry λεβελ α-ψ-ο-γ-ο! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις