Προς το περιεχόμενο

Μηχανικό πληκτρολόγιο Genesis thor 300 - Outemou blue switches @ 32,9€ e-shop

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρουμε αν ο φωτισμός είναι dimmable, η τι εφέ έχει?

Εγώ το σκέφτομαι αλλά με χαλάει που λέει ότι τα πλήκτρα WASD είναι από άλλο υλικό. Μπορούμε να γίνει αντικατάσταση? Ξέρει κανείς αν έχει τπτ έξτρα στο κουτί?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέρουμε αν ο φωτισμός είναι dimmable, η τι εφέ έχει?

Εγώ το σκέφτομαι αλλά με χαλάει που λέει ότι τα πλήκτρα WASD είναι από άλλο υλικό. Μπορούμε να γίνει αντικατάσταση? Ξέρει κανείς αν έχει τπτ έξτρα στο κουτί?

Εχει πολλά modes ο φωτισμός δές εδώ:

http://genesis-zone.com/en/product/thor-300-mechanical-gaming-keyboard/

Για αντιγραφή του motospeed c104 που προαναφέρθηκε καμμία σχέση.

Ο matt μαύρος χρωματισμός του προσωπικά μου αρέσει πολύ, το καλώδιο είναι με υφασμάτινη επικάλυψη.

Εμφανισιακά πιο όμορφο από το motospeed πιστεύω και πιο "σοβαρό".

Αν έψαχνα πληκτρολόγιο αυτή τη περίοδο θα το τιμούσα αλλά δεν ψάχνω. 

Αυτό που λέει @k_dinos νομίζω ότι εννοεί spare πληκτρα ελαστικά για παιχνίδι. 

Αλλά δεν βλέπω να έχει οπότε μάλλον λάθος περιγραφή του e-shop.

Ένα unboxing για να δειτε και τα modes του χρωματισμού στα Πολωνικά όμως.

Φαινεται πολυ στιβαρο.

παρομοιος σχεδιασμος με το ck104 , το οποιο χρησιμοποιω.

γενικα πιστευω οποιος δεν ενδιαφερεται για rgb και εξαλλα εφε , ειναι ο,τι πρεπει.

• Like 2

Εμενα δε με χαλαει το πρασσινακι, απλα σκεφτομαι σοβαρα τους sound dampeners γιατι αν χτυπαει σα γραφομηχανη η κοπελια θα με εξορισει. Παιζουν μηπως απο Ελλαδα τα o-rings σε λογικη τιμουλα;

Εμενα δε με χαλαει το πρασσινακι, απλα σκεφτομαι σοβαρα τους sound dampeners γιατι αν χτυπαει σα γραφομηχανη η κοπελια θα με εξορισει. Παιζουν μηπως απο Ελλαδα τα o-rings σε λογικη τιμουλα;

Eλλάδα δεν συμφέρει χώρια ότι είναι δυσεύρετα τα 120 κομμάτια που είναι για πλήρες keybord και αν βρείς θέλεις αρκετά χρήματα.

Στη θέση σου, εφόσον το pc είναι σε υπνοδωμάτιο και κοιμάται άλλος, θα έπαιρνα οπωσδήποτε o-rings. Τα μπλέ πλήκτρα είναι πολύ θορυβώδη ειδικά το βράδι που έχει ησυχία. Θα σε εξορίσει στα σίγουρα.

Πάρτα απο Banggood ΕU αποθήκη δώσε κάτι λίγα παραπάνω (0,72 ευρώ) αποστολή B2C europe και σε 7 εργάσιμες θα τα έχεις. ;)

https://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-150pcs-White-O-Ring-Keycap-Rubber-For-Cherry-MX-Switch-Keyboard-wp-Eu-937511.html?rmmds=order_middle_products

• Like 1

Απενεργοποιείται ο φωτισμός;

Nαι έχει διάφορα modes μεταξύ των οποίων και η απενεργοποίηση φωτισμού.

Δείτε τα link και το video που έβαλα παραπάνω αν έχετε απορίες. 

Πριν πάρει κάποιος orings ας δει πρώτα αν ο θόρυβος δημιουργείται στο bottom out ή όταν γίνεται release το πλήκτρο. Στο motospeed ck101 που έχω με outemu red μπορώ να γράψω χωρίς να κάνω bottom out (επειδή το actuation του διακόπτη είναι πιο πάνω από την πλήρη διαδρομή του πλήκτρου) αλλά όταν ανεβαίνει το πλήκτρο κάνει θόρυβο. Αυτός ο θόρυβος είναι δύσκολο να φτιάξει, θέλει άλλα keycaps, mod μέσα στο keycaps ή κάτι θήκες από Zealios που μπαίνουν πάνω στον διακόπτη (ακριβή λύση).

Καλή τιμή για το πληκτρολόγιο του θέματος, πάω να δω αν το font των keycaps είναι πιο σοβαρό από του motospeed που έχω που είναι gamery. :P (Μπα, όχι, ακριβώς ίδιο font σχεδόν. Ίσως το πάρω για να έχω spare keycaps και διακόπτες.)

Στο motospeed C104 που έχω με μπλέ outemu όπως ακριβώς το Genesis, με 0-rings ο θόρυβος μειώθηκε καθώς το εκνευριστικό κλικ (τσικ) είναι στο τέρμα της διαδρομής κατά το πάτημα. Πιθανολογώ ότι και εδώ, μιας και φορά τους ίδιους διακόπτες, θα είναι το ίδιο.

Με τα o-rings ο θόρυβος δεν εξαφανίζεται απλά περιορίζεται για να ξέρετε τι να περιμένετε. ;)

Το Mantistek της παλιότερης προσφοράς ήταν καλύτερο ή χειρότερο;

Όλα αυτά που αναφέρθηκαν (motospeed, mantistek, genesis) είναι παρόμοια πληκτρολόγια μιας και έχουν παρόμοιο layout, μεταλλικό πλαίσιο και ίδιους διακόπτες.

Αγοράζεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και αυτό που σε συμφέρει είτε απο άποψη τιμής, είτε απο άποψη εγγύησης.

Το πρώτο είναι υποκειμενικό αλλά στα άλλα 2 υπερέχει το genesis. 

Πρόσεξε κανείς ότι αν και στην φωτογραφία φαίνεται full πληκτρολόγιο, στην περιγραφή λέει για 87 πλήκτρα; Τι από τα δύο ισχύει;

Τo Thor 300 του τιτλου είναι full μαζί με numpad. (104 πλήκρα)

Το Thor 300 TKL είναι λειψό χωρίς numpad. (87 πλήκτρα)

Οι περιγραφές του e-shop δεν είναι πάντα έγκυρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo Thor 300 του τιτλου είναι full μαζί με numpad. (104 πλήκρα)

Το Thor 300 TKL είναι λειψό χωρίς numpad. (87 πλήκτρα)

Οι περιγραφές του e-shop δεν είναι πάντα έγκυρες.

EDIT : Έγραψα βλακεία η οποία ήταν λάθος.

Επεξ/σία από cjs13

Καλά το είδα από κάτι reviews στο youtube. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Θα έκανα την αγορά σήμερα το πρωί αλλά θέλω keyboard με numpad, με αποτρέπει από το να κάνω την αγορά αλλά με αυτά τα λεφτά είναι τρομερή επιλογή και δε ξέρω τι να κάνω. :/ 

Mα λέμε έχει numpad.

• Like 1

Τσιμπάμε όλοι μας με τις αρχικές τιμές και τις "προσφορές" με αποτέλεσμα να εξαντληθεί ήδη το συγκεκριμένο.

Υπάρχει πάντως το ίδιο σε tenkeyless στα 37€ (κανονική τιμή) από το αδελφό κατάστημα, καθώς και το RX85 με τη ροδέλα από 50€ με Kailh Brown και 58€ με Kailh Blue/ Red.

Προσωπικά, ό,τι μικροπράγματα της Natec είχα χάλασαν σχετικά σύντομα και δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αν και τα Outemu τα προτιμώ από Cherry. Ας ελπίσουμε να μας βγει OK. Ευχαριστούμε TS.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...