Προς το περιεχόμενο

Μηχανικό πληκτρολόγιο Genesis thor 300 - Outemou blue switches @ 32,9€ e-shop

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Just now, tehyoda said:

Σε μένα σταμάτησε να δουλεύει το D και το space πατιέται 2 φορές μερικές στιγμές στο άκυρο.Φτιάχνει προσωρινά αν το φυσήξεις αλλά μετά από λίγη χρίση ξανά τα  ίδια.Θα δοκιμάσω να πάρω ένα σπρέι να το φυσήξω με  αυτό αν δεν φτιάξει ούτε με αυτό φεύγει από τον 5ο.

εγγυηση δεν παιζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

εγγυηση δεν παιζει;

Δεν έχω ψαχτεί  γιατί πριν μερικές μέρες το έπαθε αλλά  θα δω αν δεν μπορέσω να το φτιάξω μόνος μου θα απευθυνθώ στο eshop.

Το χρησιμοποιώ περίπου μήνα (την έκδοση με RED διακόπτες). Κακό δεν το λες λόγω της τιμής του αλλά κάποια κουμπιά πατιουνται άκυρα 2 φορές ενώ και ο φωτισμός κάνει μερικά περίεργα (καθε 1-2 μέρες ένα από τα φωτιζόμενα πλήκτρα ανάβει πράσινο αντί για άσπρο και μόλις στρώσει το πρόβλημα πάει σε άλλο πλήκτρο κοκ). Για δεύτερο είναι καλο αλλά τα διπλά πατήματα στην καθημερινότητα είναι ειλικρινά πολύ εκνευριστικο να το αντέξεις.

Εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο . Το ειχα παρει στην πρωτη προσφορα που ειχε βγει! 

Δεν εχει παθει τιποτα με καθημερινη 12 ωρη χρηση.

1 hour ago, teoChnologist said:

Το χρησιμοποιώ περίπου μήνα (την έκδοση με RED διακόπτες). Κακό δεν το λες λόγω της τιμής του αλλά κάποια κουμπιά πατιουνται άκυρα 2 φορές ενώ και ο φωτισμός κάνει μερικά περίεργα (καθε 1-2 μέρες ένα από τα φωτιζόμενα πλήκτρα ανάβει πράσινο αντί για άσπρο και μόλις στρώσει το πρόβλημα πάει σε άλλο πλήκτρο κοκ). Για δεύτερο είναι καλο αλλά τα διπλά πατήματα στην καθημερινότητα είναι ειλικρινά πολύ εκνευριστικο να το αντέξεις.

Αυτο με το πληκτρο το ειπε και καποιςο αλλος πιο πανω νομιζω. Φανταζομαι ειναι να σου κατσει καλο... Γιατι δεν το αλλαζεις να παρεις αλλο;

• Like 1

8 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Αυτο με το πληκτρο το ειπε και καποιςο αλλος πιο πανω νομιζω. Φανταζομαι ειναι να σου κατσει καλο... Γιατι δεν το αλλαζεις να παρεις αλλο;

Το πήρα για να το δοκιμάσω (και ενδεχομένως να το έδειχνα σε κάποιο βίντεο/review).

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκα στην διαδικασία αλλαγής μιας και έχω δεί κόσμο να αναφέρει και τα 2 προβλήματα που έχω κι εγώ. Επίσης δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω ώς κύριο και το άφησα ώς έχει.

Αυτό με το φωτισμό (ένα πλήκτρο κάθε μέρα να μην φωτίζει σωστά) το είχε εξαρχής αλλα το δεύτερο με τα random διπλοπατήματα το ξεκίνησε αρκετές μέρες αργότερα.

Και σε μένα είχε παρόμοια προβλήματα μέχρι που κάποια στιγμή ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν καμία 15ρια πλήκτρα. Το γύρισα μου έδωσαν άλλο και μέχρι στιγμής εντάξει. 

Το caps lock indicator δε δουλεύει σε κανένα από τα δυο. Γενικά δε θα το πρότεινα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Aggeluska είπε

ρε παιδια αξιζει το πληκτρολογιο; να το παρω; εχει διαφορα απο το κλασσικο Motospeed?

Όλα αυτά έχουν παρόμοιο στήσιμο και παρόμοια ποιότητα. Το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά σε αυτά τα χρήματα. Η πληκτρολόγηση πολύ βολική αρκεί φυσικά να μην σε ενοχλεί ο θόρυβος των μπλε διακοπτών.

Να αναφέρω ένα πράγμα που ενώ φαίνεται περίτρανα, ίσως να μην το έχει προσέξει πολύς κόσμος (τουλάχιστον εγώ δεν το πρόσεξα). Πάνω στη βιασύνη μου να το πάρω μην τελειώσουν πάλι τα κομμάτια την προηγούμενη φορά που μπήκε προσφορά, δεν πρόσεξα ότι η διάταξή του είναι ISO (χωρίς όμως το έξτρα πλήκτρο).

maxresdefault.jpg

Η διαφορά είναι στο enter και την backslash όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία (το πλήκτρο που κύκλωσα αριστερά και υπάρχει στα κανονικά iso, εδώ δεν υπάρχει). Ίσως να μην ενοχλεί κάποιους απλά το αναφέρω γιατί εμένα όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ με τίποτα να το συνηθίσω. Το βγάζω κάθε τόσο από το κουτί του, γράφω κανένα 2ωρο, νευριάζω και μετά ξανά μέσα στο κουτί του. :)

Edit:  ( Ένα άλλο μειονέκτημα της ISO διάταξης, από ό,τι διαβάζω, είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα keycaps αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Δεν νομίζω ότι το κοινό του thor είναι εκείνοι που θα ξηλώνουν τους διακόπτες και θα βάζουν άλλους για δοκιμή, θα δοκιμάζουν keycaps με διαφορετικό προφίλ, κτλ.)

Επεξ/σία από imitheos

Αγόρασα αυτό με τους κόκκινους διακόπτες/λευκό φωτισμό στις πρώτες προσφορές, αρχές του 2018. Το έχω επιστρέψει για αλλαγή δύο φορές. Μέσα στους πρώτους μήνες αρχίζουν κάποια πλήκτρα να χάνουν μερικά πατήματα και στη συνέχεια δεν δουλεύουν καθόλου. Δεν θα πρότεινα αυτήν τη σειρά πληκτρολογίων και εν τέλει ούτε τη μάρκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...