GeorgeHellas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, Xristaras12 είπε ναι στην παραγγελία γράφει 29.90 αλλά είδα άλλαξε η διαθεσιμότητα. εχω στείλει mail να ενημερωθώ. Ότι γράφει στο ιμειλ της παραγγελίας θα πληρώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Ότι γράφει στο ιμειλ της παραγγελίας θα πληρώσεις ναι με ενημέρωσαν οτι η τιμη είναι στα 29.90 αλλα θα έχουν διαθεσιμότητα απο 25/1! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cineaste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Έχει υπόψιν του κάποιος καλύτερα keycaps με 10-20 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manjaro Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/12/2017 στις 2:43 ΠΜ, lionheart75 είπε Τα Genesis είναι ουσιαστικά της εταιρείας Natec. Πολωνική εταιρεία με πολύ αξιόπιστα και value for money περιφερειακά Καμιά ελληνική εταιρία θα δούμε; ή το άνοιγμα καφετέριας/γυράδικου είναι τόσο μα τόσο αποδοτικό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Manjaro είπε Καμιά ελληνική εταιρία θα δούμε; ή το άνοιγμα καφετέριας/γυράδικου είναι τόσο μα τόσο αποδοτικό; Aν και είναι offtopic, δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα φίλε μου. Το ελληνικό επιχειρείν = καφές / σουβλάκια-φαγητό γενικότερα σε σημείο εμετού. Γωνιά και καφέ, γωνιά και σουβλατζίδικο, τόσα πολλά και κοντά μεταξύ τους που σε κάνει να απορείς πως βγάζουν τα έξοδα. Κι όμως για να τα έχουν σε λειτουργία τα βγάζουν με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να ρωτήσω εδώ, το space bar αν το πατήσω απο τη δεξιά μεριά κάνει έναν ήχο τριξίματος. Θα φύγει με τον καιρό η μπορεί να πάει για εγγύηση; δεν με απασχολεί που κάνει τον ήχο απλά με χάλασε γιατί κατα τα άλλα είναι άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να ρωτήσω εδώ, το space bar αν το πατήσω απο τη δεξιά μεριά κάνει έναν ήχο τριξίματος. Θα φύγει με τον καιρό η μπορεί να πάει για εγγύηση; δεν με απασχολεί που κάνει τον ήχο απλά με χάλασε γιατί κατα τα άλλα είναι άψογο. Ειναι προφανως προβλημα του συγκεκριμενου ,πληκτρολογιου. Αν ειναι ενοχλητικο, πηγαινε το για αλλαγη πριν τελειωσει το αποθεμα και περιμενεις πολυ μετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, benign είπε Ειναι προφανως προβλημα του συγκεκριμενου ,πληκτρολογιου. Αν ειναι ενοχλητικο, πηγαινε το για αλλαγη πριν τελειωσει το αποθεμα και περιμενεις πολυ μετα. ενοχλήτικό είναι αν το πατήσεις σιγά σιγά, εκεί τσιρίζει πολύ. Στην πληκτρολόγηση το πήρα χαμπάρι μιας και οταν παίζω στο space το χρησιμοποιώ με το αριστερό χέρι. Η αρχική μου απορία είναι αν καλύπτεται απο θέμα εγγύησης γιατί απ όσο έψαξα σε θέματα με άλλα πληκτρολόγια σε μερικούς εξαφανίστηκε μετά απο μερικές μέρες. Επίσης να πω οτι δεν το κάνει πάντα, απο τα 10 πατήματα να το κάνει στα 2-3. Απο τα διάφορα πατήματα που έχω κάνει, αν το πατήσω απο την άκρη και προς τα εξω τσιρίζει. Αν το πατήσω κανονικά στο κέντρο του πλήκτρου (ανεξαρτήτως πλευράς) δεν τριρίζει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Xristaras12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Το συνήθισα πλέον, και προσπαθώ να μη το πατάω στην άκρη. Διαφορετικά, θα το πήγαινα πίσω (χωρίς να ξέρω αν το δεχόταν σαν ελάττωμά αυτοί). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Χρηστο πηγαινε το πισω ,εμενα ειναι τελειο ,δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Αν κατι με ενοχλουσε θα το επεστρεφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αν το δώσει πίσω τώρα, αυτό που θα κερδίσει είναι πιστωτικό στην τιμή που το πήρε!! Το έχω δει αρκετές φορές το έργο με το e-shop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosme Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Λογικό είναι αυτό να πιστωθεί το ποσό που το πήρε , φυσικά αν θέλεις τα λεφτά σου πίσω τα παίρνεις σε μια μέρα, εμένα δύο φορές έτυχε και τα πήρα πίσω τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Σαν touch μου φαίνεται, ελαχιστο πατημα για να πιασει.Θελει συνηθεια στα games παω αριστερα χωρίς λογο lol. Κομπλε το space. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μιας και είμαι σε αναζήτηση μηχανικού, να φανταστώ έχει τελειώσει η εν λόγω προσφορά, ή πατάω λάθος λινκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δε μου τα βγάζει σε προσφορά, άρα ναι. Θα ξαναβγούν όμως κάποια στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις