Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ το έψαχνα εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/663452-αγορά-μηχανικού-πλκηκτρολογίου/#entry56157406

Αλλά τελικά προτίμησα το SGK1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

Ίσως να προτιμούσα σε μπλε διακόπτες αλλά είχε τους καφέ σε προσφορά στα 49€ όταν οι μπλε κάναν 60€

Δημοσ.

Παρέλαβα και γω σήμερα. Πρώτη επαφή με μηχανικό και μ'άρεσε αρκετά. Πιο σαφές και άμεσο στην αίσθηση, πιο ευχάριστο ακουστικά και πολύ χρήσιμος ο μόνιμος φωτισμός στα πλήκτρα, χωρίς υπερβολές. Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το βάρος του. Είναι ολίγον τι κουρσούμι ή έτσι είναι όλα; :-D

Έπρεπε να είχα τσιμπήσει και το Logitech ποντίκι τις προάλλες αλλά δίστασα. Ευτυχώς τώρα άκουσα τις κριτικές.

Δημοσ.

παρελαβα το κόκκινο. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν κάνει κλικι κλικι στα πατήματα και δε σου δείνει feedback αν πατήθηκε ή όχι το κουμπί.

Αν ας πούμε πατήσεις και το διπλανό κατά λάθος δεν το καταλαβαίνεις.

Ηχος ακούγεται μόνο στο τερμα του κουμπιού επειδή βρίσκει τερμα και όχι επειδή κάποιο έλασμα κάνει το θορυβο ωστε να σου δείξει ότι πάτησες.

Υποθέτω ότι ο λόγος είναι ότι τα κόκκινα ειναι φτιαγμένα να δουλεύουν ετσι και για αυτό που λέω χρειάζεται άλλο χρώμα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα του dchatz είναι, από τι κατάλαβα, ότι κάνει register input ο διακόπτης πρώτου πατηθεί πλήρως. Με αποτέλεσμα silent registration χωρίς audio feedback. Που για μένα, όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα, αλλα και ένας απ' τους βασικούς λόγους που προτιμώ τους κόκκινους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...