benign Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Λοιπον οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες.Καλη,στιβαρη κατασκευη,αρκετα ποιοτικο για τα λεφτα του,απο ενα ακριβο Corsair Strafe των 100+ ευρω που ειχα αγορασει προσφατα με κανονικους cherry διακοπτες ελαχιστη διαφορα εχει. Ενταξει ηταν ενα κλικ(για να κανουμε και ενα λογοπαιγνιο)καλυτερο το Corsair αλλα για αυτη την τεραστια διαφορα στην τιμη δεν υπαρχει καν ζητημα οτι ειναι τρομερο value for money. 2
lionheart75 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 To παρέλαβα και εγώ πρίν λίγο. Εντυπώσεις άριστες και εγώ για τα 30 ευρώ που ζητά. Εδώ να τονίσω ότι όποιος ποθούσε να πάρει μηχανικό και δεν διέθετε τα χρήματα να πάει τρέχοντας να το πάρει. Επίσης επειδή κάποιοι το συνέκριναν με το Motospeed και ανέφεραν ότι πρόκειται για αντιγραφή κάνουν λάθος! Πέρα απο το layout των πλήκτρων καμμία άλλη σχέση δεν έχει με το Motospeed. Το Genesis είναι πιο μακρύ σε μήκος, πιο μακρύ σε πλάτος και πιο ψηλό όταν το στηρίζεις στα ποδαράκια σε σχέση με το Motospeed. Επίσης έχει διπλάσιο, κυριολεκτικά, βάρος στο χέρι σε σημείο που να μοιάζει το Motospeed πλαστικό, που φυσικά δεν είναι. Πολύ στιβαρή κατασκευή επίσης και μου αρέσει που έχει sleeved καλώδιο που το Motospeed δεν έχει. Επιπλέον, πρώτη φορά με outemou red και οι εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι πιο αθόρυβοι απο τους outemu blue, πράγμα που γνωρίζαμε εξ αρχής βέβαια και μαλακοί στην αφή. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι θα κουράζουν για πληκτρολόγηση. Το μόνο που με χάλασε είναι που δεν είναι RGB όπως το Motospeed καθώς αν ήταν και RGB θα ήταν δεκάρι χαλαρά σε αυτή την κατηγορία τιμής. 9/10 λοιπόν από μένα καθώς με 29.90€ δεν βρίσκεις τόσο καλό πληκτρολόγιο πόσο μάλλον μηχανικό με επώνυμους διακόπτες! Για να προλάβω τυχόν δύσπιστους είχα Coolermaster Quickfire tk με cherry mx brown για μερικά χρόνια το οποίο πούλησα και τώρα εκτός του Genesis έχω ένα Logitech g610 orion με cherry mx brown και το motospeed με outemu blue. Παρακάτω παραθέτω φωτογραφίες για να το δείτε σε σχέση με το Motospeed*. *Στην 1η φωτό απο το πλάι είναι αριστερά το Motospeed και δεξιά το Genesis 8 1
cpttony Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Και εκεί που είπα να κάνω την παραγγελία τέλος η προσφορά των κόκκινων.
lionheart75 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κρίμα αλλά ήταν αναμενόμενο να εξαντληθεί γρήγορα παιδιά, είναι πολύ καλό για τα χρήματά του. Πάλι καλά που πρόλαβα και τσίμπησα ένα red που δεν είχα. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να ξαναφέρουν να πάρετε και όσοι άλλοι ενδιαφέρεστε και δεν προλάβατε. Επίσης αν εξακολουθήσει να πωλείται στα 30-35 ευρώ το συγκεκριμένο, είτε με blue είτε με red, δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός ούτε εγχώρια αλλά ούτε απο Κίνα μεριά.
cineaste Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Eσείς που παραλάβατε ήδη το red πότε το παραγγείλατε?
lionheart75 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Eσείς που παραλάβατε ήδη το red πότε το παραγγείλατε? Eγώ είχα παραγγείλει Παραμονή Χριστουγέννων 24/12 αλλά μεσολάβησαν οι αργίες εορτών οπότε ουσιαστικά σήμερα ήταν η πρώτη εργάσιμη. Αν υπάρχει διαθεσιμότητα παραλαμβάνεις σχεδόν πάντα την επόμενη εργάσιμη στο e-shop point που έχεις επιλέξει, εντός Αττικής βέβαια γιατί επαρχία δεν γνωρίζω τι παίζει.
liverpoolman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 To παρέλαβα και εγώ πρίν λίγο. Εντυπώσεις άριστες και εγώ για τα 30 ευρώ που ζητά. Εδώ να τονίσω ότι όποιος ποθούσε να πάρει μηχανικό και δεν διέθετε τα χρήματα να πάει τρέχοντας να το πάρει. Επίσης επειδή κάποιοι το συνέκριναν με το Motospeed και ανέφεραν ότι πρόκειται για αντιγραφή κάνουν λάθος! Πέρα απο το layout των πλήκτρων καμμία άλλη σχέση δεν έχει με το Motospeed. Το Genesis είναι πιο μακρύ σε μήκος, πιο μακρύ σε πλάτος και πιο ψηλό όταν το στηρίζεις στα ποδαράκια σε σχέση με το Motospeed. Επίσης έχει διπλάσιο, κυριολεκτικά, βάρος στο χέρι σε σημείο που να μοιάζει το Motospeed πλαστικό, που φυσικά δεν είναι. Πολύ στιβαρή κατασκευή επίσης και μου αρέσει που έχει sleeved καλώδιο που το Motospeed δεν έχει. Επιπλέον, πρώτη φορά με outemou red και οι εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι πιο αθόρυβοι απο τους outemu blue, πράγμα που γνωρίζαμε εξ αρχής βέβαια και μαλακοί στην αφή. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι θα κουράζουν για πληκτρολόγηση. Το μόνο που με χάλασε είναι που δεν είναι RGB όπως το Motospeed καθώς αν ήταν και RGB θα ήταν δεκάρι χαλαρά σε αυτή την κατηγορία τιμής. 9/10 λοιπόν από μένα καθώς με 29.90€ δεν βρίσκεις τόσο καλό πληκτρολόγιο πόσο μάλλον μηχανικό με επώνυμους διακόπτες! Για να προλάβω τυχόν δύσπιστους είχα Coolermaster Quickfire tk με cherry mx brown για μερικά χρόνια το οποίο πούλησα και τώρα εκτός του Genesis έχω ένα Logitech g610 orion με cherry mx brown και το motospeed με outemu blue. Παρακάτω παραθέτω φωτογραφίες για να το δείτε σε σχέση με το Motospeed*. *Στην 1η φωτό απο το πλάι είναι αριστερά το Motospeed και δεξιά το Genesis προσφατα πηρα το ck104 με red... Εχει aluminum backplate σε σχεση με το genesis.. Αυτο παει στα θετικα
White Wolf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τιποτα με brown διακοπτες εχετε να προτεινετε παιδια;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ερριξα μια. Ευχαριστω. That came out wrong. Αν ξαναβγει με blue σφιρίχτε να πάρουμε να δοκιμάσουμε και μπλε όσοι έχουν κόκκινους outmemu.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εχοντας διπλα διπλα και τους μπλε και τους κοκκινους, εχω να πω οτι κλινω φανερα προς τους κοκκινους. Τελειως διαφορετικος ηχος και αισθηση, που εμενα προσωπικα με βολευει. Δεν ξερω αν ειναι θεμα συνηθειας, αλλα με τους κοκκινους πληκτρολογω πολυ πιο γρηγορα και πιο accurately. Εξου και ο λογος που το "μπλε" θα το δωσω σε αγγελια σημερα. Αν ηταν καλυτερες οι εποχες ομως, θα το κρατουσα σιγουρα για δευτερο.
tehyoda Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ερχόμενος απο το g910 orion spark μου φάνηκε πολύ μικρο σαν πληκτρολόγιο τα κουμπιά θα πάρει λίγο καιρό να τα συνηθίσω αλλα κλαιν για 2ο το πήρα μέχρι να τα φτύσει το g910.Πάντως καλό φαινεται τα τιμάει τα 30 ευρώ που έδωσα.(κοκκινους btw)
cpttony Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως λίγο off topic. Νομίζω το PC1, είτε συνεργάζεται με eshop ή είναι θυγατρική του, έχει το ίδιο με red στα 28 ευρώ. αλλά δεν έχει Num Pad, οπότε όποιον δε τον απασχολεί μπορεί να το κοιτάξει. 1
lionheart75 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αδερφάκια είναι e-shop και pc1 απο όσο γνωρίζω και έχει στοκ τα Thor 300 tenkeyless της Genesis τόσο σε red όσο και σε blue. Έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες σελίδες όταν είχε εξαντληθεί το αντίστοιχο με τους blue απο το e-shop.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως λίγο off topic. Νομίζω το PC1, είτε συνεργάζεται με eshop ή είναι θυγατρική του, έχει το ίδιο με red στα 28 ευρώ. αλλά δεν έχει Num Pad, οπότε όποιον δε τον απασχολεί μπορεί να το κοιτάξει. Καθολου offtopic. Απ' τη στιγμη που εληξε η προσφορα, το δικο σου ποστ ειναι το μοναδικο on topic! Καλο θα ταν να μπει το λινκ στο 1ο ποστ μπας και το δει κανεις που ενδιαφερεται!
benign Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 That came out wrong. Αν ξαναβγει με blue σφιρίχτε να πάρουμε να δοκιμάσουμε και μπλε όσοι έχουν κόκκινους outmemu. Επιτηδες το ειπα πονηρα,το κανω συχνα αυτο για πλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις