Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ.. Πήρα και εγώ αυτό με κόκκινους διακόπτες.. Πρώτο μηχανικό.. επλίζω να μου αρέσει :)

Θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο έχοντας περάσει μια ζωή στην μιζέρια της μεμβράνης.
Δημοσ.

Το ψήνω και εγώ για να ησυχάσω :P  :ph34r:

Αν ενοχλεί τόσο ο θόρυβος  πάρτο και πούλησε το άλλο με τους μπλέ.

Μία η άλλη θα σου πάει περίπου.

Βέβαια αν και αρκετά λιγότερο θορυβώδες αυτό με τους κόκκινους οι μπλέ είναι αρκετά πιο ξεκούραστοι και ευχάριστοι στην πληκτρολόγηση. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, δυστυχώς. 

Οι κόκκινοι είναι κυρίως για gaming απο όσο γνωρίζω.

Εγώ το παρήγγειλα γιατί θέλω να το δοκιμάσω και η τιμή είναι πολύ χαμηλή. 

Δημοσ.

Απλά οι outemu red έχουν την φήμη ότι είναι "scratchy". Τους βλέπω και στο Motospeed που έχω, δεν είναι και τέρατα smoothness. Ενώ οι outemu blue θεωρούνται από τους καλύτερους μπλε (σούπερ clicky, σούπερ φασαρία).

• Like 2
Δημοσ.

Θες να σου στειλω την αποδειξη?

Γιατι αλλος λεει οτι θελει.

Και σε αρκετα μαγαζια εκεινη την περιοδο επαιζε σε παρομοιες τιμες.Ειχες και επιλογες μεχρι τα 400Ε δηλαδη σε υλοποιησεις.

Στείλε απόδειξη από πού την πήρες ?
Δημοσ.

Για εμένα που δεν παίζω παιχνίδια είναι καλύτερο αυτό? Αν είναι να αλλάξω αύριο πρωί την παραγγελία!

Οι μπλέ είναι καλύτεροι για πληκτρολόγηση αλλά αρκετά θορυβώδεις ενώ οι κόκκινοι είναι λιγότερο θορυβώδης, χειρότεροι για πληκτρολόγηση αλλά καλύτεροι για gaming. 

Aν θέλεις μια all around λύση ( μέσος θόρυβος, μέση πληκτρολόγηση, μέσο gaming) πάς σε καφέ διακόπτες αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με τέτοιους. 

Αν σε ενοχλεί το κλίκ-κλίκ τότε πας σε red με την προυπόθεση ότι δεν γράφεις πολύ στο pc. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, όχι ότι δεν γίνεται να γράψεις με κόκκινους. Με μαύρους να μου πεις, ναι,. θα πάθεις τενοντίτιδα. :)

Μωρέ μια χαρά γράφεις με red αλλά την απόλαυση που σου προσφέρουν οι blue για αυτή την δουλειά δεν συγκρίνεται.

Οι black πράγματι είναι οι χειρότεροι από τους μηχανικούς ενώ πάλι οι brown είναι ίσως η καλύτερη φάση καθώς σε όλα είναι ικανοποιητικοί! 

Αν έβγαινε το συγκεκριμένο με brown στα 30 ευρώ θα ήταν πολύ καλή περίπτωση σε σημείο να στοκάρεις κιόλας για την επόμενη δεκαπενταετία. :P :D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...