Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και δεν θα ασχοληθώ για να πάρω πιστωτικό, όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει μάλιστα δεν το έχουν παρατηρήσει αν δεν τους το πω εγώ.

Για μενα πρόβλημα δεν αποτελεί παρα μόνο στον ήχο.

Αν πατούσα το space με το αριστερό δεν θα το είχα παρατηρήσει καν. Θα στείλω να ρωτήσω βέβαια να δω τι θα μου πουν.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cpttony είπε

Δε μου τα βγάζει σε προσφορά, άρα ναι. Θα ξαναβγούν όμως κάποια στιγμή.

Έγινε, αν το παρατηρήσει κανείς ας κάνει την καλή να το ποστάρει :) Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά είδα διαθεσιμότητα στο e-shop για το NKG-0946 THOR 300 με RED OUTEMU στα 29,90 και τσίμπησα ένα να κάνω μετάβαση απο συμβατικό...

Επεξ/σία από manpower
  • Like 1
Δημοσ.

Λίγο άκυρο, αλλά κάποιος από τους κατόχους, έχει δει μήπως αν παίζει κανά ωραίο εφέ, όπως πχ sound equalizer ή φιδάκι όπως στο mantistek GK2 ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά επειδή είδα το φιάσκο του motospeed ck666 με τους jixian διακόπτες ας ξεκουμπώσει κάποιος ένα κουμπί και να δει τι γράφει ακριβώς το διάφανο πλαίσιο του κουμπιού ,ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sintalkas είπε

παιδιά επειδή είδα το φιάσκο του motospeed ck666 με τους jixian διακόπτες ας ξεκουμπώσει κάποιος ένα κουμπί και να δει τι γράφει ακριβώς το διάφανο πλαίσιο του κουμπιού ,ευχαριστω.

Αν λες για το Genesis του τίτλου. Οι διακόπτες γράφουν OUTEMU το κοίταξα μόλις τώρα στο πληκτρολόγιο του αδελφού μου.

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sintalkas είπε

είδα το φιάσκο του motospeed ck666 με τους jixian διακόπτες

Στο μεταξύ με ελάχιστο ψάξιμο τα mtospeed ck666 λένε οτι έχουν τους διακόπτες που αναφέρεις.
Εννοείς ότι διάβασες κάπου πως έχουν Outemu και μετά είδες οτι ήταν jixian?

Δημοσ.

όχι απλά φοβήθηκα μήπως είναι τόσο φθηνό γιατί έβαλαν no name διακόπτες ,δηλαδή έκαναν καμιά μαιμουδιά με τους διακόπτες και ας αναφέρουν outemu ότι έχει.Πάνω στο πλαίσιο του κάθε κουμπιού έχει ένα αριθμό και γράμματα ας γράψει κανένας τι γράφει πάνω του. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bloodmaniac είπε

Παιζει ξανα με μπλε διακοπτες (αλλα η εκδοση χωρις numpad) στα 28.9€ ευρω (crazy sundays)

Eίναι το ten key less, κάποιους τους βολεύει. Επίσης νομίζω τόσο έκανε και στο pc1 εδώ και καιρό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι το κομμένο και αυτή ήταν η κανονική τιμή στο pc1  ... το red και το green πάντως άξιζαν με το παραπάνω

Επεξ/σία από Damachi
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε μένα σταμάτησε να δουλεύει το D και το space πατιέται 2 φορές μερικές στιγμές στο άκυρο.Φτιάχνει προσωρινά αν το φυσήξεις αλλά μετά από λίγη χρίση ξανά τα  ίδια.Θα δοκιμάσω να πάρω ένα σπρέι να το φυσήξω με  αυτό αν δεν φτιάξει ούτε με αυτό φεύγει από τον 5ο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...