lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Για όποιον ψάχνει οικονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο αυτή τη περίοδο, πιστεύω αξίζει πολύ να κοιτάξει το πληκτρολόγιο του τίτλου. Link προσφοράς: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0947-thor-300-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573747 Στιβαρή μεταλλική κατασκευή στα 33€, δηλαδή στην τιμή ενός επώνυμου απλού πληκτρολογίου μεμβράνης. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό value for money και δεν χρειάζεται κάποιος να μπεί στη διαδικασία αγοράς μηχανικού πληκτρολογίου απο Κίνα. Φοράει Οutemu μπλέ διακόπτες σαν το Motospeed C104 που έχω και το οποίο αν και το πήρα για δεύτερο, μιας και βασικό μου είναι είναι logitech G610 με καφέ διακόπτες, το έχω κυριολεκτικά λατρέψει και το χρησιμοποιώ καθημερινά για τα πάντα, από πληκτρολόγηση μέχρι gaming. Υπόψην οι μπλέ είναι οι πιο θορυβώδεις απο τους μηχανικούς διακόπτες αλλά ιδανικοί για πληκτρολόγηση. Οι Outemu είναι αξιόπιστοι και επώνυμοι διακόπτες στην ουσία ένα κλίκ κάτω απο τους cherry mx που θεωρούνται η κορυφή. Τα Genesis είναι ουσιαστικά της εταιρείας Natec. Πολωνική εταιρεία με πολύ αξιόπιστα και value for money περιφερειακά (απο εξωτερικές θήκες HDD μέχρι gaming chairs). Τα φέρνει κυρίως το e-shop οπότε δεν υπάρχει αντίποδας για σύγκριση μέσω skroutz*. Προσωπικά όσες φορές αγόρασα προιόντα της Natec Genesis δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά. Πολύ καλά για την τιμή τους. *Yπάρχει σαν Natec Genesis στο skroutz αλλά δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. https://www.skroutz.gr/c/1866/Gaming_pliktrologia.html?from=catspan&keyphrase=natec 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Oute(na)mou(todei) το πορτοφόλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σε σχέση με το ck104 τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 πέρα απο τον θόρυβο τι διαφορά έχουν οι μπλε με τους κόκκινους διακόπτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos19900 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Για όποιον ψάχνει οικονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο αυτή τη περίοδο, πιστεύω αξίζει πολύ να κοιτάξει το πληκτρολόγιο του τίτλου. Link προσφοράς: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0947-thor-300-mechanical-green-backlight-blue-outemu-switch-p-PER.573747 Στιβαρή μεταλλική κατασκευή στα 33€, δηλαδή στην τιμή ενός επώνυμου απλού πληκτρολογίου μεμβράνης. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό value for money και δεν χρειάζεται κάποιος να μπεί στη διαδικασία αγοράς μηχανικού πληκτρολογίου απο Κίνα. Φοράει Οutemu μπλέ διακόπτες σαν το Motospeed C104 που έχω και το οποίο αν και το πήρα για δεύτερο, μιας και βασικό μου είναι είναι logitech G610 με καφέ διακόπτες, το έχω κυριολεκτικά λατρέψει και το χρησιμοποιώ καθημερινά για τα πάντα, από πληκτρολόγηση μέχρι gaming. Υπόψην οι μπλέ είναι οι πιο θορυβώδεις απο τους μηχανικούς διακόπτες αλλά ιδανικοί για πληκτρολόγηση. Οι Outemu είναι αξιόπιστοι και επώνυμοι διακόπτες στην ουσία ένα κλίκ κάτω απο τους cherry mx που θεωρούνται η κορυφή. Τα Genesis είναι ουσιαστικά της εταιρείας Natec. Πολωνική εταιρεία με πολύ αξιόπιστα και value for money περιφερειακά (απο εξωτερικές θήκες HDD μέχρι gaming chairs). Τα φέρνει κυρίως το e-shop οπότε δεν υπάρχει αντίποδας για σύγκριση μέσω skroutz*. Προσωπικά όσες φορές αγόρασα προιόντα της Natec Genesis δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά. Πολύ καλά για την τιμή τους. *Yπάρχει σαν Natec Genesis στο skroutz αλλά δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο. https://www.skroutz.gr/c/1866/Gaming_pliktrologia.html?from=catspan&keyphrase=natec Μια χαρά πρόταση είναι για κάποιον που θέλει σε αυτά τα χρήματα ένα μηχανικό και όπως είπε και ο φίλος απο το να πάρεις κάποο απο Κίνα να περιμένεις κιόλας πόσο καιρό και να έχεις και τον φόβο πλέον έτσι όπως έγιναν τελωνείου , σε δύο μέρες απο την παραγγελία το έχεις στα χέρια και με εγγύηση σε κατάστημα ανα πάσα στιγμή . Οχι ότι το κιτρινομάγαζο είναι καλό σε εγγύησης αλλά , άλλο το πας και σε μια βδομάδα έχεις νεα απο το service και άλλο να το στέλνεις έξω κλπ ... Να σκεφτόμαστε λίγο και την συνολική εικόνα μιας αγοράς όχι μόνο το ποσό ... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Οπότε τα πλήκτρα είναι καλά για πληκτρολόγηση; Εχουν μαλακή αίσθηση στην πληκτρολόγηση ή θέλουν αρκετή πίεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σε σχέση με το ck104 τι λέει; Δεν το έχω το Genesis για να σου πω αλλά πιστεύω ότι αξίζει με χίλια. Από διακόπτες το c104 έχει όπως προείπα τους ίδιους με αυτό (έχω πάρει το c104 με τους μπλέ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά είναι θορυβώδης οι μπλέ. Η μόνη διαφορά που βλέπω είναι ότι το Genesis δεν είναι RGB αλλά έχει πράσινο φωτισμό. Προσωπικά μου αρέσει ο πράσινος μιας και θυμίζει razer. Παιδιά 33 μηχανικό απο Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει. Και είναι όπως είπα μια αξιόπιστη vfm εταιρεία. Ακόμα και απο την Κίνα παραπάνω θα σας στοιχίσει ένα motospeed ή ένα Mustek π.χ με τα μεταφορικά αποφυγής τελωνείου. πέρα απο τον θόρυβο τι διαφορά έχουν οι μπλε με τους κόκκινους διακόπτες? Οι κόκκινοι είναι πιο σφιχτοί, κυρίως για gaming. Αν δεν σε νοιάζει ο θόρυβος (ο οποίος λύνεται εύκολα και φθηνά από ebay) οι μπλέ είναι οι καλύτεροι για πληκτρολόγηση. Ψάχτε στο internet να μην το αναλύουμε εδώ τώρα. Οπότε τα πλήκτρα είναι καλά για πληκτρολόγηση; Εχουν μαλακή αίσθηση στην πληκτρολόγηση ή θέλουν αρκετή πίεση; Μαλακή αίσθηση και smooth για ατελείωτη πληκτρολόγηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το παρήγγειλα, ευχαριστω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το παρήγγειλα, ευχαριστω Kαλορίζικο να το χαρείς! Περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, το παρήγγειλα και εγώ χαχα. Με είχε κουράσει το sharkoon skiller pro, πολυ σκληρά κουμπιά , περισσότερο θορυβώδη και από mechanical ενώ είχε αρχίσει να χαλάει και το πάνω βελάκι μετά από 1.5 μόλις χρόνο... Η λύση για τον θόρυβο είναι με χρήση λιπαντικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, το παρήγγειλα και εγώ χαχα. Με είχε κουράσει το sharkoon skiller pro, πολυ σκληρά κουμπιά , περισσότερο θορυβώδη και από mechanical ενώ είχε αρχίσει να χαλάει και το πάνω βελάκι μετά από 1.5 μόλις χρόνο... Η λύση για τον θόρυβο είναι με χρήση λιπαντικού; Καλορίζικο! H λύση σε περίπτωση που σε ενοχλεί πολύ ο θόρυβος είναι αυτή: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_prodsch=1&_dmd=1&_nkw=mechanical+keyboard+o+rings&_sop=15 Βγάζεις τους διακόπτες τα πλήκτρα με το ειδικό εργαλείο που θα υπάρχει στο κουτί του για αφαίρεση - καθάρισμα και βάζεις τα o-rings ανάμεσα στο διακόπτη και στο πλήκτρο. Μειώνεται ο θόρυβος αλλά βέβαια αλλάζει λίγο και η αίσθηση του πατήματος. Δεν αλλάζει η μαλακότητα αλλά η διαδρομή του πλήκτρου με αποτέλεσμα αλλαγή στην αίσθηση όταν πληκτρολογείς. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από lionheart75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Βγάζεις τους διακόπτες με το ειδικό εργαλείο που θα υπάρχει στο κουτί του για αφαίρεση - καθάρισμα και βάζεις τα o-rings ανάμεσα στο διακόπτη και στο πλήκτρο. Μειώνεται ο θόρυβος αλλά βέβαια αλλάζει λίγο και η αίσθηση του πατήματος. Δεν αλλάζει η μαλακότητα αλλά η διαδρομή του πλήκτρου με αποτέλεσμα αλλαγή στην αίσθηση όταν πληκτρολογείς. Δεν βγαζεις τους διακοπτες, τα keycaps αφαιρεις μονο ωστε να μπουν τα dampeners. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν βγαζεις τους διακοπτες, τα keycaps αφαιρεις μονο ωστε να μπουν τα dampeners. Ναι τα πλήκτρα εννοούσα, δεν ξέρω γιατι έγραψα διακόπτες, προφανώς εκ παραδρομής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ψαχνομουν κ γω για πληκτρολογιο αυτο το καιρο. Αλλα ο πρασινος φωτισμος με χαλαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά είναι ακριβώς το ίδιο σασί με το motospeed απλά έχουν χαράξει άλλη επιγραφή για την επωνυμία της άλλης εταιρίας (genesis) απο το κινέζικο εργοστάσιο που τα φτιάχνουν. Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις