zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 ακριβώς για το ίδιο λόγο το πήρα και εγώ + ότι έχει ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο, +οτι μπορεις να το παρεις με 12 ατοκες +οτι δεν χρειαζετε να περιμενεις 1,5 μηνα να σου ερθει απο κινα +άμα σου βγει ελαττωματικό ξεμπερδεύεις εύκολα οποτε για 200ε νομιζω αξιζει να το παρεις απο ελλαδα(εκτος αμα το βρείτε 50% απο κινα) τα μόνο αρνητικά που βρήκα είναι ότι έχει android 5.1 και οτι η αναβάθμιση το windows μου πηρε 3 μερες, οταν παιζεις βαρια παιχνιδια ζεσταίνετε ευκολα, τα θετικα ειναι η πολυ καλη ποιότητα υλικών για τα λεφτά του, καλό wifi, πολύ γρήγορο στα android, η μπαταρια του κραταει 5 ώρες full χρήση για κάτω από 200 ευρώ από ελλαδα νομίζω αξίζει Βαριά παιχνίδια όταν λες; Τι μπορεί να σηκώσει;
imvrios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ελπίζω η ποιότητα να είναι καλύτερη από το jumper ezbook που αγόρασα πέρισυ εγώ. Αν μπορώ να δώσω μία συμβουλή, αν έχει ζελατίνα προστασίας η οθόνη μη την αφαιρέσετε και αν δεν έχει να αγοράσετε μία άμεσα.
AndreasBoo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 εννοώ βάρια σε σχέση με τις δυνατότητες του. Dota, LoL, CSGO, Dirt3 Ελπίζω η ποιότητα να είναι καλύτερη από το jumper ezbook που αγόρασα πέρισυ εγώ. Αν μπορώ να δώσω μία συμβουλή, αν έχει ζελατίνα προστασίας η οθόνη μη την αφαιρέσετε και αν δεν έχει να αγοράσετε μία άμεσα. για 200ε dual-boot tablet/laptop είναι καλή 3
lepa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Το χρησιμοποιώ κυρίως για business εφαρμογές κλπ κλπ.Το καλύτερο μου εργαλείο... Στα 209 με ελληνικό πληκτρολόγιο, εγγύηση και ετοιμοπαραδοτο είναι τσάμπα.
billathens! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Προς ενημέρωση σε όσους θέλουν να το δουν, δέν έχουν όλα τα καταστήματα εκθεσιακό κομμάτι για επίδειξη. Κοραή δέν είχε, έτσι κατηφορισα προς Συγγρού όπου και είχαν ανοικτό.
gregdel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Προς ενημέρωση σε όσους θέλουν να το δουν, δέν έχουν όλα τα καταστήματα εκθεσιακό κομμάτι για επίδειξη. Κοραή δέν είχε, έτσι κατηφορισα προς Συγγρού όπου και είχαν ανοικτό. έμεινες ικανοποιημένος;
billathens! Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 έμεινες ικανοποιημένος;10 λεπτακια το δουλεψα, δεν θα πω γνωμη. Συγκρίνοντας τιμές όμως,με εγγύηση, Ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί να μην δώσεις το κάτι παραπάνω σε σχέση με κινέζικα μαγαζιά. Ένα θέμα γνωστό πάντως με φόρτιση στα win, δεν παρουσιάζεται. Όλα καλά είναι. Ίσως άλλες παρτίδες. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ίδια τιμή και στα Public.... στα 209€ http://www.public.gr/product/chuwi-hi10-pro-tabletlaptop-101-x5-z83504gb64gbhd/prod8720327pp/ 1
Nazar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σαν specs δεν είναι καθόλου άσχημο για την τιμή του. Αυτό που με χαλάει όμως είναι η δυνατότηα επέμβασης στο configuration. πχ δεν παίζει (τουλάχιστον όχι εύκολα) αναβάθμιση σε ram, ερωτηματικό είναι πως θα μπορούσε να πας σε διαφορετικό (μεγαλύτερο) storage ενώ όσον αφορά αντικατάσταση (πεσμένης) μπαταρίας (όπως είδα από το support της chuwi), προτείνεται αποστολή στο service .
blade_runner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 topsystems στα 192.48€ , μάλλον το φέρνει απο Κίνα απευθείας http://www.topsystems-bg.com/chuwi-hi10-pro-64gb-intel-x5-atom-cherry-trail-z8350-quad-core-10-1-inch-dual-os-tablet/
IcemanGr71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 topsystems στα 192.48€ , μάλλον το φέρνει απο Κίνα απευθείας http://www.topsystems-bg.com/chuwi-hi10-pro-64gb-intel-x5-atom-cherry-trail-z8350-quad-core-10-1-inch-dual-os-tablet/ Note: not including the keyboard and stylus!
stavag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 περασα και το ειδα απο κοντά τίμια πρόταση ,αλλα το touchpad του πληκτρολογιου ειναι αργο και ασαφες, οποιος το παιρνει σαν laptop καλυτερα να μην κάνει την κίνηση
greed Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλη προσφορα. Βγαλτε το android και αφηστε τα windows μονο. Η sd καρτα να ξερετε πως βγαζει προβληματα. Μια παιζει μια οχι. Ειναι θεμα chipset/drivers και οχι μονο στου chuwi αλλα και στα teclast,onda κλπ. 1
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 σαν specs δεν είναι καθόλου άσχημο για την τιμή του. Αυτό που με χαλάει όμως είναι η δυνατότηα επέμβασης στο configuration. πχ δεν παίζει (τουλάχιστον όχι εύκολα) αναβάθμιση σε ram, ερωτηματικό είναι πως θα μπορούσε να πας σε διαφορετικό (μεγαλύτερο) storage ενώ όσον αφορά αντικατάσταση (πεσμένης) μπαταρίας (όπως είδα από το support της chuwi), προτείνεται αποστολή στο service . Λογικά αυτά δεν παίρνουν καμία αναβάθμιση, όλα πρέπει να είναι κολλημένα στη μητρική!
alexmm Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Βγαλτε το android και αφηστε τα windows μονο Δε ξέρω αν και πόσο εύκολα γίνεται αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα