Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί για την έξυπνη σίτα θες την έξυπνη κουρτίνα δηλαδή?

Δεν ξέρω τι μπορώ να βάλω. Κάτι για να μη με παίρνουν μάτι οι γειτόνισσες.

Δημοσ.

Μια christmas προσφορα δειχνει το photobox 

Παρε την εξυπνη σιτα με 5-10 ευρω και ραψε ενα ελαφρυ υφασμα να γινει εξυπνη κουρτινα οπως ειπωθηκε 

Δημοσ.

Tσου, δεν υπαρχουν φθηνες μαγικες λυσεις.Η βιδες η αυτοκολλητη ταινια.Τι προβλημα υπαρχει με το τρυπημα , τοσο στριγγλα ειναι η   σπιτονοικοκυρα ?  :-D

Δημοσ.

Να μαγικη λυση   :-D

http://www.tovima.gr/science/technology-planet/article/?aid=784532

Βαλε ενα ελαφρυ ξυλινο κουρτινοξυλο , βιδωσε τα ακριανα παπαρακια σε  μεγαλυτερα κομματια ξυλου (δυο ξυλινα σουβερ ) και αυτα κολλησε τα στον τοιχο με μια γαματη ταινια διπλης οψης.

Ετοιμη η πατεντα απο τον bluesattack.Φθηνη , μαγικη και σχετικα.. ασφαλης (μην εχει απο κατω καλοριφερ η σομπα ετσι  :lol: )

Eχω και προταση 

https://www.ebay.co.uk/p/Everbuild-PowerGrip-Double-Sided-Tape-50mm-X-2-5m-Evb2pg50/1904333802?iid=182820703177

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν αν υπήρχε κάποιος σιδηρόδρομος 1cm πάχους που να μην βιδωνεται αλλά να είναι με αυξανόμενο μήκος και να σφίγγεται ανάμεσα στα άκρα του ανοίγματος όπως η μλκία που υπάρχει για έλξεις.

Τί ταινία ρε συ, σιγά να μην το κολησω και με σάλιο. Θα πέσει σε μια μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν αν υπήρχε κάποιος σιδηρόδρομος 1cm πάχους που να μην βιδωνεται αλλά να είναι με αυξανόμενο μήκος και να σφίγγεται ανάμεσα στα άκρα του ανοίγματος όπως η μλκία που υπάρχει για έλξεις.

Τί ταινία ρε συ, σιγά να μην το κολησω και με σάλιο. Θα πέσει σε μια μέρα.

Καλα , βαλε την ταινια  που σου προτεινα  :-D

Τι σιδηροδρομος.Αυτο που λες, πρεπει να γινει εξωτερικα.Ε βαλε τοτε την εξυπνη κουρτινα , γιατι να ταλαιπωρεισαι.

Δημοσ.

Βάλε κουρτίνα με βεντούζες...

T2CCXNXpxaXXXXXXXX_!!60789697.jpg

Μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο σάλιο για να βεντουζάρει καλά. :P

Αυτό πρέπει να ειναι το περιβόητο χρωμα "πουμισουσες" κουρτίνας του μητροπανου

-1

Δημοσ.

ε, βαλε ως κουρτινοξυλο το σιδερο για ελξεις ή το σιδερο απο κουρτινα μπανιου που βεντουζωνει

και περνα κουρτινα με κρικους

Δημοσ.

ε, βαλε ως κουρτινοξυλο το σιδερο για ελξεις ή το σιδερο απο κουρτινα μπανιου που βεντουζωνει

και περνα κουρτινα με κρικους

Το προβλήμα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι δεν θα ανοίγει η πόρτα. Θέλω ένα τέτοιο πράμα όμως με πάχος σιδηρόδρομου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...