Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι την βοήθεια σας επειγόντως. Σήμερα έκανα τον υπολογιστή μου φορμάτ και στην συνέχεια πέρασα τα windows 7 64bitt. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης στο τελευταίο σκέλος που κάνει το restart και ξεκινάνε. Εκεί έκανε restart αλλά δεν λειτούργησε. Συγκεκριμένα ενώ το pc ακούγεται κανονικά να λειτουργεί δεν έχω εικόνα στην οθόνη. Επίσης χωρίς λόγο παραμένει και το λαμπάκι του σκληρού ανοιχτό . Δοκίμασα να αλλάξω οθόνη αλλά και να το βάλω στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αλλά και πάλι τίποτε. Το έχω λύσει και πάλι τίποτε. Τα φώτα σας παίδες . Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ.

Ξεκινάς και αφήνεις μια μνήμη εάν έχει η μητρική κάρτα και ανοίγεις είναι όλα εντάξει ?? συνεχίζεις και προσθέτεις μήπως έχεις κουνήσει καλώδια καταλάθος η επεξεργαστή?

Χωρίς δίσκο ανοίγει η οθόνη δηλαδή ?

Δημοσ.

Όταν ξεκινάει να μπουτάρει δείχνει η οθόνη τίποτα;

Αν ναι τότε κάτι γίνεται με την ανάλυση στα windows.

Αν όχι τότε κάτι γίνεται με την κάρτα γραφικών.

Επίσης είπες ότι δοκίμασες με την ενσωματωμένη vga. Αφαίρεσες όμως πρώτα την κάρτα γραφικών;

Θέλουμε το setup σου, motherboard, vga, cpu, ram.

Δημοσ.

Αν βγάλεις την geforce και αφήσεις μόνο την ενσωματωμένη τι κάνει;

Επίσης, όταν λες ότι δεν ανοίγει εννοείς ότι δεν ανάβει η οθόνη ή ότι απλά δεν μπουτάρει;

Την αρχική εικόνα της asus την βλέπεις;

Bios reset δοκίμασες να κάνεις;

Δημοσ.

πατάω το ον στο κουτί, ακούς το μηχάνημα να φορτώνει και να παραμένει το λαμπάκι του σκληρού ανοιχτό. Η οθόνη τίποτε. Σαν να μην την έχεις ανοίξει καν . Δοκίμασα και με ενσωματωμένη και ακριβώς το ίδιο... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...