master1992g Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η ram του τίτλου από amazon.co.uk σε τιμή £58.06 (67€ με την προμήθεια συναλλάγματος και μεταφορικά) Αποστολή στις 22 Δεκεμβρίου όπως αναφέρει στην σελίδα του προϊόντος, νομίζω στα επίπεδα που έχουν πάει οι τιμές των ddr4 ram είναι καλή περίπτωση για κάποιον που δεν βιάζεται. link -> https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MSOJRXC/ skroutz->https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583119/DDR4-8GB.html?keyphrase=ram+2800mhz idealo->https://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/26831F4522576-4522594.html Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από master1992g
master1992g Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 τι εννοεί ο ποιητής? 16 γειά σας... (γειά σας , γειά σας , γειά σας ,γειά σας, γειά σας , γειά σας , γειά σας ,γειά σας, γειά σας , γειά σας , γειά σας ,γειά σας, γειά σας , γειά σας , γειά σας ,γειά σας) 2
Konstantin77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 exclusively for prime members δε λέει??
master1992g Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 exclusively for prime members δε λέει?? πράγματι, δεν το είχα δει, το πρόσθεσα στον τίτλο.
marsele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εαν κάνεις την παραγγελία απο το amazon και η καρτα με την οποια θα πληρώσεις δεν εχει ολόκληρο το ποσο αυτη την στιγμη μεσα, θα προχωρήσει η παραγγελια οπως και να 'χει και όταν ειναι διαθεσιμες οι μνήμες θα το τραβήξει;;
Exploticon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εαν κάνεις την παραγγελία απο το amazon και η καρτα με την οποια θα πληρώσεις δεν εχει ολόκληρο το ποσο αυτη την στιγμη μεσα, θα προχωρήσει η παραγγελια οπως και να 'χει και όταν ειναι διαθεσιμες οι μνήμες θα το τραβήξει;; ναι
marsele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Οκ προχωρησα σε παραγγελια και αναμένουμε!!!
marsele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα,καταχωρησα την παραγγελία σαν prime member και την αποδεχτηκε κανονικα το σύστημα.Η ερωτηση μου είναι η εξης:η ημερομηνία ληξης του λογαριασμού μου σαν prime member λήγει στις 6 Δεκεμβρίου (εχω εγγραφει δοκιμαστικα για εναν μηνα δωρεαν).Εαν η παραγγελια μου αποσταλεί εναν μηνα μετα δηλαδη τον Ιανουάριο του 2018 που θα εχει λήξει ο λογαριασμός μου σαν prime member, θα ισχύει η εκπτωτικη τιμη;;;;
master1992g Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα,καταχωρησα την παραγγελία σαν prime member και την αποδεχτηκε κανονικα το σύστημα.Η ερωτηση μου είναι η εξης:η ημερομηνία ληξης του λογαριασμού μου σαν prime member λήγει στις 6 Δεκεμβρίου (εχω εγγραφει δοκιμαστικα για εναν μηνα δωρεαν).Εαν η παραγγελια μου αποσταλεί εναν μηνα μετα δηλαδη τον Ιανουάριο του 2018 που θα εχει λήξει ο λογαριασμός μου σαν prime member, θα ισχύει η εκπτωτικη τιμη;;;;Ναι, κανονικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα