MestralPanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 1) καλυτερη καμερα απο τα δυο; 2) selfie βραδυνή; 3) καλυτερη αποδοση χρωμάτων; 4) καλυτερη οθονη? Ευχαριστώ οποίος με βοηθήσει
Diskimpex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πηγαινε να τα δεις καπου ανοικτα . Το p9 lite που ειδα,σε οθονη δειχνει καλυτερα απο το 10 lite .Στανταρντ ρυθμισεις.Το P9 θα ειναι καλυτερο. Φωτο το p10 δεν βγαζει καλες το βραδυ .Το εχει φιλος .Βεβαια τι αρεσει στο καθενα.
MestralPanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τα είδα χθες και τα δυο απο την Vodafone αντικειμενικά το p9 βγαζει φωτο την ημερα τρομερες.. Και επειδή εχει ενα φιλαρακι μου το p10 lite δοκιμασα selfie μεσα σε club με λιγο φως και έμεινα ικανοποιημένος έως πολύ απλα δεν ξέρω τι παιζει σε αυτό το θέμα με το p9
Diskimpex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Σε μαγαζι που εχουν ανοικτο το δοκιμαζει κανεις.
saruman123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Για selfie το P9 του βάζουν 8.9 ενώ του P10 lite 8.5 Αλλά γενικά το P9 είναι καλύτερο.
MestralPanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την βοήθεια ναι και εγω αυτό καταλαβα βέβαια στην Vodafone που πήγα δε είχαν ιδέα για Θεμα καμερας γι αυτό ρωταω εδώ μήπως καταληξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα