nvel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 δεν περνούν όλα από τελωνείο, ασχέτως το τι γράφεται στο forum
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 22 ώρες πριν, nvel είπε δεν περνούν όλα από τελωνείο, ασχέτως το τι γράφεται στο forum Καθε μερα το τελωνειο σφιγγει τον κλοιο ολο και περισσοτερο. Ειναι φυση αδυνατο να κρατιουνται ΟΛΑ τα δεματα στο τελωνειο (οχι μονο απο πλευρα ογκου εισερχομενων στα ΕΛΤΑ αλλα και επειδη καποιοι τελωνειακοι απλα ειναι πιο χαλαροι απο αλλους) αλλα με βαση οσα γινονται απο τις αρχες του 16' συντομα θα κρατιουνται σχεδον ολα οποτε εκει παιζεις και ρισκαρεις.
nvel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 προς το παρόν παίζω και κερδίζω, την μοναδική φορά που πλήρωσα τελωνείο για αγορά από internet ήταν το 1997...
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, nvel είπε προς το παρόν παίζω και κερδίζω, την μοναδική φορά που πλήρωσα τελωνείο για αγορά από internet ήταν το 1997... Δικαιωμα σου ειναι, βεβαια μετραει το ποσα πραγματα φερνεις απεξω και απο που. Καποιος αλλος ισως να μην ειναι το ιδιο τυχερος και διαβαζοντας οσα λες να πεσει στην παγιδα του τελωνειου. Βεβαια ειναι ρισκο οπως και να εχει απλα το σωστο ειναι να λεμε πως πλεον εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να κρατηθουν στο τελωνειο πραγματα ωστε να προστατευουμε οσους δεν γνωριζουν αυτο ειναι ολο.
lelos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 τα ψήνω και εγώ αλλά άμα περάσουν τελωνείο +80 ευρο θα βγουν αν και ότι έχω πάρει 40-50 από massdrop δεν έχει περάσει από τότε που στέλνουν μέσω γερμανιας δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω κανείς που παρέλαβε να μας πει?
vadergr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, lelos1 είπε τα ψήνω και εγώ αλλά άμα περάσουν τελωνείο +80 ευρο θα βγουν αν και ότι έχω πάρει 40-50 από massdrop δεν έχει περάσει από τότε που στέλνουν μέσω γερμανιας δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω κανείς που παρέλαβε να μας πει? Αν περάσει τελωνείο με dhl θα πληρώσεις 105€ + 24%.
lelos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, vadergr είπε Αν περάσει τελωνείο με dhl θα πληρώσεις 105€ + 24%. δεν στέλνουν πλέον με dhl με ελτα ερχεται
vadergr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Από dhl φεύγει από Αμερική. Επειδή είμαι συνήθως με την άλλη υπηρεσία τα δίνουν ΕΛΤΑ. Είναι να μη σου τύχει και το παραδώσουν οι ιδιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις