Tzikoz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Για λετε παιδια ουσιαστικα ειναι τα hd 650 ναυαρχιδα της sennheiser για πολλα χρονια σε πολυ ελκυστικη τιμη. Ειναι worth it ? Μας πιανει τελωνειο? https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx
Demon Lord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Λάθος link μάλλον, με πετάει στην αρχική τους
Tzikoz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Οχι απλα πρεπει να εχεις account ειναι visible μονο στο community Android authority approves https://youtu.be/xnIjKwmRKKc
djuan1988 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς και είναι ότι καλύτερο, αλλά το τελωνείο είναι σίγουρο. Έψαχνα πριν 2 μήνες ακουστικά και τελικά κατέληξα στα Beyerdynamic Dt 770 Pro.
nvel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 έχω αγοράσει από massdrop το καλοκαίρι και δεν πέρασε τελωνείο, η ίδια παραγγελία από άλλο μέλος πέρασε τελωνείο άρα το τελωνείο δεν είναι σίγουρο αλλά πιθανό
argimeg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Πάντως επειδή και εγώ το σκεφτόμουν, για τα συγκεκριμένα η αποστολή θα γίνει από 28 Μαρτίου και μετά. Βάλε και 1 μήνα στην καλύτερη εάν το έχουν τελωνείο. Βάλε και 100€ + εάν το ποιάσουν τελωνείο....καλύτερα πάρε τα 650 από Ελλάδα.
darksoho33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 o τελωνης χτυπα παντα 2 φορες.... massdrop σιγουρο τελωνειο. προτιμοτερο αγορα να γινει απο ελλαδα.....
anifiend Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Είχα πάρει πριν από μερικούς μήνες κάτι άλλα ακουστικά από Massdrop με τιμή κάτω από 100$ και πέρασαν κανονικά τελωνείο, όπου με την χρέωση που πήραν τελικά δεν άξιζε και τόσο. Όσο συνεχίζει να στέλνει απευθείας από Αμερική, νομίζω πως το τελωνείο είναι 99% σίγουρο.
GnG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) τα στέλνει με DHL GM Packet Plus ( DHL Global mail) που σημαίνει οτι φτάνουν με ελτά. Είμαι στην φουρνια Οκτώβριου και προχθές ξεκίνησαν να έρχονται. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από GnG
Salvation81 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Στα 199ε υπολογιστε ενα 40% τουλαχιστον επανω λογο τελωνειου...... Απο εκει και περα σφιγγουν τα τελωνειακα οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ευρωπη εφοσον η ΕΕ χανει κυριολεκτικα Δισσεκατομυρια απο μη αποδοση ΦΠΑ με οσα αγοραζει ο κοσμος απο Κινα και Αμερικη...... Με λιγα λογια μεχρι το 2020 δεν βλεπω να περναει καρφιτσα απο το τελωνειο.
GnG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Απλά να ενημερώσω ότι παρέλαβα χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορεί λόγω γιορτών και όγκου δουλειάς στα ελτά...μπορεί από τύχη...το θέμα είναι ότι μου βγήκαν 180€ στο σύνολο.
vadergr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GnG είπε Απλά να ενημερώσω ότι παρέλαβα χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορεί λόγω γιορτών και όγκου δουλειάς στα ελτά...μπορεί από τύχη...το θέμα είναι ότι μου βγήκαν 180€ στο σύνολο. Καλοριζικα. Εξαιρετικα ακουστιικά. Μπορεις να μας ενημερωσεις πιο αναλύτικά για τον τρόπο αποστολής? Ειχαν στειλει με DHL basic και τα παρέδωσαν στα Ελληνικά ΕΛΤΑ? Τι tracking σου είχαν δώσει?
GnG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, vadergr είπε Καλοριζικα. Εξαιρετικα ακουστιικά. Μπορεις να μας ενημερωσεις πιο αναλύτικά για τον τρόπο αποστολής? Ειχαν στειλει με DHL basic και τα παρέδωσαν στα Ελληνικά ΕΛΤΑ? Τι tracking σου είχαν δώσει? Το έχω γράψει δύο post πιο πάνω τα έστειλαν με DHL GM Packet Plus (DHL global mail). To αρχικό tracking ήταν της μορφής GMxxxxxxxxxxxxxxxxxx που στην συνέχεια όταν έφτασε στην Γερμανία το δέμα άλλαξε και έγινε της μορφής RXxxxxxxxxxDE και μου παρέδωσαν τα Ελτά. Το δέμα είχε πάνω ένα κίτρινο sticker(νομίζω το βάζουν για να καταλάβουν τα ταχυδρομεία εύκολα ότι το δέμα έρχεται από χώρα εκτός Ευρώπης) και στο πίσω μέρος εξωτερικά είχε ένα ακόμα sticker με την πραγματική αξία του δέματος 199$. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από GnG 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις