skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Είχα ένα ζευγάρι powerline tplink 85mbps με μηδενικά disconnects. Πήγα σε tplink 600άρι και τώρα σε devolo 500άρι (μπας και έφταιγαν τα 600άρια tplink) και έχω αρκετά συχνά disconnects. Καμιά ιδέα παιδιά; Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον το κλασικό πρόβλημα των powerlines όταν έχεις συνεχή ροή αρκετών MB/sec, μετά από Χ χρόνο υπερθερμαίνονται...
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 επισης κλεινεις τα power saving και firmware update και τα κλειδωνεις επισης τα tp link διοτι ολα εχουν κοινο ονομα homeplugav και αν εχει και ο γειτονας παιζει να βλεπεις και τα δικα του 1
tsofras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , είχα για 1.5 χρόνο 2 tplink 1000αρια και αγόρασα πριν κατι μήνες και ενα 1200αρι. Με το που ανοίξω torrents μετα απο λίγο έχω disconnect στο 1200αρι που το έχω στοpc ενω το wifi παίζει κανονικά
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το powersaving το είχα απενεργοποιήσει εδώ και καιρό. Τώρα τίκαρα και το ignore future updates μπας και γίνει δουλειά. Pouline πρότεινέ μου και κάποιο modem-router ή σκέτο router (πάω ΟΤΕ τον καινούριο χρόνο) με το οποίο να μπορώ να βλέπω πότε έγινε disconnect συγκεκριμένη ip και για πόσο διάστημα. Ευχαριστώ! Μάλλον το κλασικό πρόβλημα των powerlines όταν έχεις συνεχή ροή αρκετών MB/sec, μετά από Χ χρόνο υπερθερμαίνονται... Δηλαδή τα 85άρια tplink ήταν φτιαγμένα με διαστημική τεχνολογία και δεν θερμαίνονταν; Δε νομίζω τάκη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα υποστηρίζει το Powerline τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται...
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα υποστηρίζει το Powerline τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται... Ειδικά τα devolo να έχουν τέτοια θέματα έπρεπε να το κλείσουν το μαγαζί. Μιλάμε για τα κορυφαία powerline.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το ξέρω, τα έχω φάει στη μάπα τα 500αρια μοντέλα τους Για σκέτο internet είναι μια χαρά, αλλά όταν περνάς μεγάλα αρχεία μέσω αυτών (πχ από το ένα PC σε άλλο) τον πίνουν...
skiabox Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Επίσης τα disconnects γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και σίγουρα όχι όταν περνάνε πολλά δεδομένα. Πιθανότατα είναι σε άλλη φάση από αυτή που είναι το router βέβαια, μιας και είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού. Προς το παρόν ψάχνω τρόπο εδώ και μέρες να κάνω log τα disconnects.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 On 29/12/2017 at 2:45 PM, skiabox said: Το powersaving το είχα απενεργοποιήσει εδώ και καιρό. Τώρα τίκαρα και το ignore future updates μπας και γίνει δουλειά. Pouline πρότεινέ μου και κάποιο modem-router ή σκέτο router (πάω ΟΤΕ τον καινούριο χρόνο) με το οποίο να μπορώ να βλέπω πότε έγινε disconnect συγκεκριμένη ip και για πόσο διάστημα. Ευχαριστώ! Δηλαδή τα 85άρια tplink ήταν φτιαγμένα με διαστημική τεχνολογία και δεν θερμαίνονταν; Δε νομίζω τάκη. δεν εχω δει καποιο να κανει αυτην την δουλεια που θες.δες αν τα draytek δινουν τιποτα απο αυτα που θες.αλλιως δεν ξερω αν τιποτα Mikrotik κανουν καμια τετοια δουλεια αλλα ας πει καποιος που ξερει. On 29/12/2017 at 3:07 PM, ThReSh said: Όσο μεγαλύτερη ταχύτητα υποστηρίζει το Powerline τόσο πιο πολύ ζεσταίνεται... και παλι αυτος δεν ειναι λογος να πεφτουν disconnects.αυτο το βλεπεις οταν τα κατασκευαζεις. On 29/12/2017 at 3:13 PM, skiabox said: Ειδικά τα devolo να έχουν τέτοια θέματα έπρεπε να το κλείσουν το μαγαζί. Μιλάμε για τα κορυφαία powerline. ε ναι δεν ειναι οτι παιρνεις κανα φτηνο Powerline.απο τα πιο ακριβα και απο τα καλυτερα On 29/12/2017 at 3:48 PM, ThReSh said: Το ξέρω, τα έχω φάει στη μάπα τα 500αρια μοντέλα τους Για σκέτο internet είναι μια χαρά, αλλά όταν περνάς μεγάλα αρχεία μέσω αυτών (πχ από το ένα PC σε άλλο) τον πίνουν... θα μπορουσες να μιλησεις με Devolo μηπως και παιξει καμια αλλαγη. On 29/12/2017 at 5:44 PM, skiabox said: Επίσης τα disconnects γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και σίγουρα όχι όταν περνάνε πολλά δεδομένα. Πιθανότατα είναι σε άλλη φάση από αυτή που είναι το router βέβαια, μιας και είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού. Προς το παρόν ψάχνω τρόπο εδώ και μέρες να κάνω log τα disconnects. αν υπαρχει ηλεκτρολογος θα μπορουσε ισως να στα βαλει στην ιδια φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα