amplaxoublis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια . Εφτιαξα το καλοκαιρι ενα pc με εναν ryzen 1300x . Ειπα οτι θα τον κρατησω εως οτου μαζεψω χρηματα και παρω τον 1600 . Απο τοτε δεν εχω βρει καμια καλη προσφορα (εαν εχει βγει ) . Οπου ψαχνω εγω δεν βρισκω τιποτα . Ακομα και στο blackfriday παλι στα 190 ηταν σταθερα Ξερετε μηπως εστω απο εξωτερικο καταστηματα που να κανουν προσφορες σε cpu ? ή δεν υπαρχει αυτη η εκδοχη .
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια . Εφτιαξα το καλοκαιρι ενα pc με εναν ryzen 1300x . Ειπα οτι θα τον κρατησω εως οτου μαζεψω χρηματα και παρω τον 1600 . Απο τοτε δεν εχω βρει καμια καλη προσφορα (εαν εχει βγει ) . Οπου ψαχνω εγω δεν βρισκω τιποτα . Ακομα και στο blackfriday παλι στα 190 ηταν σταθερα Ξερετε μηπως εστω απο εξωτερικο καταστηματα που να κανουν προσφορες σε cpu ? ή δεν υπαρχει αυτη η εκδοχη . Για ποιο λόγο να πάρεις τον 1600; Σε λίγο θα έρθει ryzen2 κάτσε όπως είσαι
forgotten Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Για ποιο λόγο να πάρεις τον 1600; Σε λίγο θα έρθει ryzen2 κάτσε όπως είσαι και λιγο ποιο μετα ryzen3 με την λογικη σου κανεις δεν θα κανει update... στο θεμα μας δεν πιστευω r5 1600 να πεσει κατω απο 180 απο εξω εκτος και εαν ερθουν τα πανω κατω απο την αντιπερα οχθη...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 και λιγο ποιο μετα ryzen3 με την λογικη σου κανεις δεν θα κανει update... Έκανα και μια ερώτηση όπως είδες.
forgotten Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα και μια ερώτηση όπως είδες. να σου την απαντησω λοιπον επειδη το ratio money to value ειναι ιδανικο αυτη την περιοδο για εφαρμογες που χρησιμοποιουν πολλαπλους πυρηνες...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 να σου την απαντησω λοιπον επειδη το ratio money to value ειναι ιδανικο αυτη την περιοδο για εφαρμογες που χρησιμοποιουν πολλαπλους πυρηνες... Νο1 Είσαι μάντης και ξέρεις τι χρησιμοποιεί ο ts; Οι zen2 φημολογούνται για 'early 2018' δεν μπορούν λές οι εφαρμογές του να κρατήσουν τ'αλογά τους; Σε 28 μέρες λέμε καλή χρονιά! Νο2 Δεν είσαι χθεσινός οπότε απάντησέ μου, απο την μέχρι τώρα εμπειρία σου πόσοι 1600 - 1600x- 1700 και πάει λέγοντας θα σκοτώνονται στις αγγελίες για να κουμπώσουν στη θέση τους οι zen2; Δεν θα είναι τότε η καλύτερη περίοδος λές να αναβαθμίσει πολύ φθηνότερα απο τη μία είτε στα ίδια παίρνοντας καλύτερο performance; Άν δεν κάνω λάθος τον έχει τον επεξεργαστή κανένα τρίμηνο ο φίλος.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 και λιγο ποιο μετα ryzen3 με την λογικη σου κανεις δεν θα κανει update... στο θεμα μας δεν πιστευω r5 1600 να πεσει κατω απο 180 απο εξω εκτος και εαν ερθουν τα πανω κατω απο την αντιπερα οχθη... Εντάξει, αντιληπτό και αποδεκτό αυτό που λες.Αλλά δεν είναι όλες οι περίοδοι ίδιες.Όταν αγοράζεις μετά απο καιρό επεξεργαστή, ικανοποιείσαι λογικά σε ένα μεγάλο ποσοστό από αυτόν, αλλά όχι πλήρως, είχες μια περίοδο που δεν είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία νέους επεξεργαστές και τώρα σου λέει ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν αναβαθμισμένες εκδόσεις, συμβατές με τη μητρική σου, γιατί να βιαστείς να πας να πάρεις τώρα καινούριον τον 1600; Στην τελική, όπως λέει και ο radiohead, σε 2-3 μήνες θα παίζουν 50-60€ κάτω εκτός απροόπτου μεταχειρισμένοι.Και δεν βλέπω το λόγο να φοβηθεί κάποιος να πάρει μερικών μηνών επεξεργαστή με την εγγύησή του στα 2/3 της τιμής απ' ότι 3 μήνες πριν... Κι εγώ θα συμβούλευα με τη σειρά μου μια μικρή αναμονή.Εκτός πια εάν πιέζεται τόοοσο πολύ.
forgotten Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Νο1 Είσαι μάντης και ξέρεις τι χρησιμοποιεί ο ts; Οι zen2 φημολογούνται για 'early 2018' δεν μπορούν λές οι εφαρμογές του να κρατήσουν τ'αλογά τους; Σε 28 μέρες λέμε καλή χρονιά! Νο2 Δεν είσαι χθεσινός οπότε απάντησέ μου, απο την μέχρι τώρα εμπειρία σου πόσοι 1600 - 1600x- 1700 και πάει λέγοντας θα σκοτώνονται στις αγγελίες για να κουμπώσουν στη θέση τους οι zen2; Δεν θα είναι τότε η καλύτερη περίοδος λές να αναβαθμίσει πολύ φθηνότερα απο τη μία είτε στα ίδια παίρνοντας καλύτερο performance; Άν δεν κάνω λάθος τον έχει τον επεξεργαστή κανένα τρίμηνο ο φίλος. λοιπον ο φιλος ρωτησε για καινουριο επεξεργαστη, οποτε του απαντησα βαση αυτου, κατα δευτερο το ποτε γινεται launch κατι και ποτε πραγματικα κυκλοφορει ειναι αλλη ιστορια ,να μην πω για rx vega 64 που η κυκλοφορια τους ηταν μεσα στον οκτωβρη που βρισκεται και ποσο παει....
amplaxoublis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πιεζομαι καθολου. Θα κανω υπομονη και καλη η σκεψη στο οτι θα πρσουν οι τιμες εαν βγουν zen 2 κλπ κλπ κλπ. Οποτε υπομονη και ευχαριστω για τις απαντησεις!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 λοιπον ο φιλος ρωτησε για καινουριο επεξεργαστη, οποτε του απαντησα βαση αυτου, κατα δευτερο το ποτε γινεται launch κατι και ποτε πραγματικα κυκλοφορει ειναι αλλη ιστορια ,να μην πω για rx vega 64 που η κυκλοφορια τους ηταν μεσα στον οκτωβρη που βρισκεται και ποσο παει.... Κουβέντα κάνουμε και συμφωνώ για τα release dates αλλα νομίζω δεν είναι στην ίδια μοίρα επεξεργαστές και gpus.
DOR1K1N Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τον Ιανουάριο πριν βγουν οι ρυζεν2, μπορείς να πάρεις 1600αρακι σε πολύ δυνατή τιμή. Ίσως και Χριστούγεννα να δεις μείωση. Αφού κάνεις δουλειά με τον 1300,υπομονή και θα βγεις κερδισμένος
amplaxoublis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως ελεγα. Να περιμενω τα Χριστουγεννα . Υπομονη
Razor333 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ακριβως ελεγα. Να περιμενω τα Χριστουγεννα . Υπομονη Δεν θα ειναι χριστουγεννα, αλλα πραγματικα περιμενε, περιπου μαρτιο απριλιο θα ειναι στα καταστηματα.
amplaxoublis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα ειναι χριστουγεννα, αλλα πραγματικα περιμενε, περιπου μαρτιο απριλιο θα ειναι στα καταστηματα. Δεν εχω κανενα θεμα. Και αν αξιζουν οι ryzen 2 παιρνω και ryzen2
Razor333 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εχω κανενα θεμα. Και αν αξιζουν οι ryzen 2 παιρνω και ryzen2 Ακομα και στην χειροτερη περιπτωση που οι διαφορες ειναι μικρες, ετσι και αλλιως θα ξεστοκαρουν σε καλυτερες τιμες τους ryzen πρωτης γενιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα