Προς το περιεχόμενο

delete macos high sierra και εγκατασταση sierra

michalis66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα εβαλα την αναβαθμιση high sierra και ενα παιχνιδι που παιζω τωρα δεν το τρεχει καθολου.θελω να ξαναπερασω τα sierra, πως μπορω να το κανω αυτο?δεν εχω  παρει backup με το time machine.

παιδια καλησπερα εβαλα την αναβαθμιση high sierra και ενα παιχνιδι που παιζω τωρα δεν το τρεχει καθολου.θελω να ξαναπερασω τα sierra, πως μπορω να το κανω αυτο?δεν εχω  παρει backup με το time machine.

εχω imac του 12

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με usb flash?

format clean install και εγκατασταση απο την αρχη το sierra ειτε με usb boot ειτε απο το ιντερνετ online δεν γινεται῞

Mε clean install μπορεις να το κανεις κανονικα :)

με usb flash?

format clean install και εγκατασταση απο την αρχη το sierra ειτε με usb boot ειτε απο το ιντερνετ online δεν γινεται῞

Γίνεται. Φτιάξε ένα bootable usb με Sierra, και πέρνα το με clean install.

Το μηχάνημα σου ήρθε με το OS 10.8 Mountain Lion, οπότε σε clean install είτε θα εγκατασταθεί αυτό ή κάποιο παραπλήσιο. Δεν νομίζω ότι θα είναι το Sierra, όμως όπως και να έχει πάρε προηγούμενα ένα Time Machine backup.

με usb flash?

Συμφωνω με τους προλαλησαντες , υπαρχουν πολλα παραδειγματα στο youtube 

για το time machine πρεπει να εινε κενος ο δισκος?

επισης πως κανω boot  για να δει το usb?

Το Time Machine θέλει ένα δικό του partition σε κάποιον δίσκο ή δίσκο που θα είναι μόνο για αυτή τη δουλειά.

Στην εκκίνηση του Mac μετά τον χαρακτηριστικό ήχο κράτα πατημένο το Option.

Φίλε μου, για να μην μπλέξεις·

Για downgrade σε macOS Sierra, o δίσκος πρέπει να είναι σε Mac OS Extended (Journaled) format. Όμως με την εγκατάσταση το macOS High Sierra ο δίσκος φορμαρίστηκε σε  APFS. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον συμβατός για εγκατάσταση του Sierra. Συνεπώς στο Disk Utility του Internet Recovery  πρέπει να τον φορμάρεις σε Mac OS Extended (Journaled) format. 

Επειδή κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια "πονεμένη ιστορία" θα σου πρότεινα να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν, αφού το παιγνίδι αναμένεται κάποια στιγμή να γίνει συμβατό στο High Sierra.

Όπως και να έχει είναι καιρός να ενεργοποιήσεις το Time Machine, τον life saver. :)

Το Time Machine θέλει ένα δικό του partition σε κάποιον δίσκο ή δίσκο που θα είναι μόνο για αυτή τη δουλειά.

Στην εκκίνηση του Mac μετά τον χαρακτηριστικό ήχο κράτα πατημένο το Option.

Ποσό χώρο να αφήσω στο πάρτισιον που θα κανω για το. Time machine;
  • Like 1

Ποσό χώρο να αφήσω στο πάρτισιον που θα κανω για το. Time machine;

x3 (το λιγότερο) τον όγκο που καταλαμβάνουν τα δεδομένα σου στον δίσκο από τον οποίο τρέχει το λειτουργικό.

Π.χ. εάν ο συνολικός σου όγκος είναι 80GB (υπολόγισε και κάτι παραπάνω), δηλαδή ~300GB θέλεις για το Time Machine.

Όσο περισσότερο χώρο δίνεις στο TM τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι και στην κρίση του καθενός.

τελικα εβαλα τα δικα του απο το Disk Utility του Internet.το θεμα ειναι οτι τωρα που παω να κατεβασω τα sierra δεν μου τα βρισκει στο appl store εχει μονο τα high sierra.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...