johnny77 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έκανα αλλαγη mobo επεξεργαστη και ram , και windows. Είχα τα 7αρια και τώρα έβαλα 10άρια. Απ όταν έκανα αυτή την αλλαγή ,κάθε φορά που ο υπολογιστής βγαίνει εκτός ρεύματος , μετά κατα την πρώτη εκκίνηση βγάζει το σφάλμα που θα δείτε στην φωτογραφία.Κλείνει και μόλις το ξανανοίξω , ανοίγει κανονικά! Κάποια άποψη για το τι φταίει? (η τοποθέτηση του hardware καθώς και η αλλαγή των windows έγινε σε μαγαζί φίλου με η/υ) Να έχει θέμα η μητρική; Είναι η B250 HD3P Απ τη μια μου φαίνεται με προβλημα των windows , αλλά απ την άλλη τι σχέση έχει να κάνει η τροφοδοσία του ρεύματος με αυτό και το κάνει μόνο κάθε φορά που βγαίνει εκτός..; ΑΣΕ που το έχουμε σεταρει 2 φορές απ την αρχή.. Update: Τώρα το κάνει και χωρίς να βγει απ το ρεύμα.. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από johnny77
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εγω λεω πρωτα να απευθυνθεις στον φιλο σου που το εφτιαξε κιολας αφου εχει και μαγαζι και μετα βλεπουμε.. Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο παντως για αρχη και μετα κοιτα υγεια δισκων...
gbras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το πιο πιθανό είναι το τροφοδοτικό. Αφού ο φίλος σου δουλεύει σε μαγαζί δεν θα είναι τους να δοκιμάσεις ένα άλλο
johnny77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ήταν το πρώτο που δοκιμασαμε..Όπως και σεταρισμα απ την αρχή. Τελικά δε το κάνει μόνο βγάζοντας το ρεύμα.. Τώρα πλέον το κάνει σε κάθε εκκίνηση!! Το κάνει μια φορά, και μετά ανοίγει κανονικά. Τώρα περιμένω αύριο θα μου δώσει μια ραμ από άλλο μηχάνημα να δούμε μήπως φταίει η ραμ. Απλά μου κάνει εντύπωση που το κάνει μόνο στην εκκινηση
PaokToTheBone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Kανε εναν κοπο να μας πεις απο τι αποτελειται ο ΗΥ. Εμενα το μυαλο μου παει στον δισκο. Παρομοια συμπεριφορα εχω δει σε asus μητρικη με corsair ssd και λυθηκε με firmware update του ssd.
johnny77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καινούργια μητρική b250 hd3p ,καινούριος i5 7400, καινούργια ram corsair value select 8gb, το τροφοδοτικό που σίγουρα δε φταίει γιατί δοκιμάσαμε άλλο , κάρτα γραφικών plait 1050 ti που ούτε αυτή φταίει γιατί δεν είχε μπει απ την αρχή πάνω , και 2 σκληρούς , πρώτος είναι ένας ssd Kingston hyper x 240gb και ένας 2ος μηχανικός σκληρός που ούτε αυτός φταίει γιατί τον αποσύνδεσα και παλι έκανε τα ίδια! Αυτά!
johnny77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά φταίει η μνήμη. δοκιμάσαμε σήμερα μια άλλη και δουλεύει κομπλέ
johnny77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σκατα.. πήγα εκεί που την πήρα , τη δοκιμάζουν σ άλλο pc μια χαρά. Της τρέχουν memtest όλα κομπλέ..όποτε δε μου την αλλάζουν.. έπεσα λέει μαλλον στην περίπτωση ασυμβατότητας.. τι σκατα κάνω τώρα;
tanasen01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Σκατα.. πήγα εκεί που την πήρα , τη δοκιμάζουν σ άλλο pc μια χαρά. Της τρέχουν memtest όλα κομπλέ..όποτε δε μου την αλλάζουν.. έπεσα λέει μαλλον στην περίπτωση ασυμβατότητας.. τι σκατα κάνω τώρα; Πούλα την σε αγγελία. DDR4 είναι οπότε θα φύγει εύκολα. Πάντως η Value Select (CMV8GX4M1A2133C15) είναι στο qvl της gigabyte.
johnny77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πούλα την σε αγγελία. DDR4 είναι οπότε θα φύγει εύκολα. Πάντως η Value Select (CMV8GX4M1A2133C15) είναι στο qvl της gigabyte. πως μπορώ εγώ να μη βγω χαμένος απ αυτό; Που βλέπω αν είναι στο qvl της Mobo?ΑΑ το είδα στο λινκ. Ευχαριστω. Τι κάνω σ αυτήν την περίπτωση;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τη βαζεις στο δικο σου με stock settings στο bios και τρεχεις memtest.
johnny77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Τη βαζεις στο δικο σου με stock settings στο bios και τρεχεις memtest.στο memtest βγαίνει καθαρή!
johnny77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κανε reinstall τα WindowsΤα έχουμε κάνει ήδη μια φορά.. Γιατί το λες αυτο; Πως μπορεί να επηρεάζει ;Πάντως δοκιμάζοντας στο μηχάνημα μου μια άλλη της crucial δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Πως γίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα