Προς το περιεχόμενο

Το W2018 είναι το νέο clamshell smartphone της Samsung με διάφραγμα f/1.5 και τιμή €2000

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού η εξωτερική οθόνη είναι σαν την εσωτερική και έχει όλες τις λειτουργίες του κινητού τι νόημα έχει να το κάνουν αναδιπλούμενο;! Για να έχεις τα πλήκτρα με τα νούμερα; Το θέμα με τα αναδιπλούμενα είναι και η προστασία της οθόνης πιστεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

δε μπορω να καταλαβω πως αυτο το πραγμα ειναι εργονομικο. να ηταν sliding με ενα qwerty πληκτρολογιο, οκ. να εχει την ιδια οθονη μεσα-εξω με κλασσικο dial pad, wtf?

κραταω ομως αυτο που μονο ενας σχολιασε, το μεταβλητο διαφραγμα της καμερας. αυτο ειναι πολυ σημαντικη εξελιξη και μακαρι να το δουμε στο s9

δεν το εχω πει ποτέ μου αλλά...

άπατο θα πάει

απορώ που έβαλαν και πλήρωσαν το rnd τους σε κάτι τέτοιο

ποιό ακριβώς είναι το κοινό μίας τέτοιας συσκευής;

Απατο δεν θα πάει. Οι λεφταδες κουστουματοι 55+θα το λατρεψουν. Κουμπακια και μεγάλη οθόνη. Μάθανε και 5 πράγματα από touch και έχουν πολλά 2χιλιαρα να ξοδεψουν

Εχετε γινει οτι πιο σιχαμερο με τα σχολια σας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Ειναι για καποιον Samsung Lover που προφανως εχει αλλαξει ολα τα μοντελα απο την πρωτη κι ολας μερα κυκλοφοριας. μη μας πριζετε αλλο με το οτι και καλα ειναι ακριβο. Ας κανει και 200χιλιαρικα. Πριξιδες πια.

δεν το εχω πει ποτέ μου αλλά...

άπατο θα πάει
απορώ που έβαλαν και πλήρωσαν το rnd τους σε κάτι τέτοιο
ποιό ακριβώς είναι το κοινό μίας τέτοιας συσκευής;

1) Άπατο δε θα πάει γιατί πουλιέται σε στοχευμένη αγορά . Ούτε φυσικά θα κάνει μαχικές πωλήσες γιατί όπως προείπα πάει κάπου συγκεκριμένα που το θέλουν.
2) Προφανώς και το rnd τους πληρώθηκε και μπορεί το κέρδος να μην είναι απαραίτητα μόνο οικονομικό με το εν λόγω τηλέφωνο.
3) Το κοινό είναι κάποιοι κίγοι μέσα στα δις της Κίνας. Not bad που λένε και στο χωριό

Άμα κοψετε τον πρωινό καφε μπορείτε να το αγοράσετε.

Α και το μεσημεριανό φαι.

Εγώ θα πρότεινα να κόψουμε και τα προφυλακτικά. Κ αν τύχουν κανά 3-4 '' ατύχηματα '', ακόμα καλύτερα, θα παίρνουμε και επιδόματα από την Πρόνοια. Όλα για να πληρώσουμε τον Κορεάτη 

τα 2κ € σας χαλασαν?

Εδω βλεπω 12χρονα να αγοράζουν iphone 8 plus

με μετρητά στο χερι....

Δεν φταίνε αυτα ομως... οι μαλ@@ γονείς τους φταίνε...

Ας είχα και εγω γονείς με οικονομική ευχεύρεια να μου αγοράζουν δώρα των 1000 ευρώ και ας ήταν όσο μαλ#$%ς θέλουν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...