thelos257 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Την καλημερα μ σε ολους ες σας σκεφτομαι να παρω το Huawei Mate 10 Lite ομως εχω καποιες αποριες και ερωτησεις πριν προχωρησω στην αγορα του: Πριν προχωρησω να αναφερω σε οσους ες δεν το γνωριζουν οτι τα φορουμσ ειναι για να συζηταμε να απανταμε στα ερωτημα οσα και να ναι αυτα και να βοηθαμε τους χρηστες τους. 1) Εχει ραδιοφωνο FM ; 2) Η Καμερα του 16ΜΡ η πισω και 13ΜΡ η μπροστα ειναι τοσο καλες οσο λενε για την κατηγορια του κινητου αυτου ; Εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια και θελω να τα διασταυρωσω. 3) Στις νυχτερινες ληψεις πως φερεται ; 4) Η Διπλη πισω αλλα και μπροστα καμερα σε τι χρεισιμευει για πιο σκοπο ειναι ; 5) Απο θεμα λογισμικου πως τα παει ; Θα παρει την Oreo 8.0 εκδοση ; Επειδη ακουσα οτι κυκλοφορει και οπλοφορει με την Nougat 7.0 (EMUI 5.1) σε αντιθεση με το Pro που εχει το EMUI 8.0 τι γινεται ; Θα μπορουμε και εμεις με ROOT να το περασουμε απο καποιο δημιουργω που θα το φτιαξει στο XDA ;
SeNNinhA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Οπου ακους πολλα Mp μην περιμενεις ΤΙΠΟΤΕ αξιολογο σε χαμηλούς φωτισμούς (δεν το συζητω καν για νυχτερινες ληψεις χωρις τριποδο). Οτι ειδες στα υπολοιπα το ιδιο περιπου να περιμενεις και εδω. Ο καλος αισθητηρας της Sony στο Pixel (και μερικά αλλα) ειναι μολις 12Mp και μεγαλύτερου μεγεθους απο τον 16Mp του MAte 10 lite. Αυτο που μετραει ειναι το τελικο μεγεθος καθε Pixel. Κανεις διαιρεση εμβαδου αισθητηρα/αναλυση και βρισκεις. Σχολια τυπου "εγω εχω βγαλει φοβερες φωτογραφιες" δεν τα λαμβανω καν υποψην εαν δεν ειναι απο φωτογραφους ή ατομα που ξερουν απο φωτογραφια. Ενα μη σταθερο χερι, ενα πιο περιεργο περιβαλλον, μια φωτο που την ειδες απλα στην οθονη του κινητου κλπ κλπ κανουν τεραστια διαφορα. 1
thelos257 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Οπου ακους πολλα Mp μην περιμενεις ΤΙΠΟΤΕ αξιολογο σε χαμηλούς φωτισμούς (δεν το συζητω καν για νυχτερινες ληψεις χωρις τριποδο). Οτι ειδες στα υπολοιπα το ιδιο περιπου να περιμενεις και εδω. Ο καλος αισθητηρας της Sony στο Pixel (και μερικά αλλα) ειναι μολις 12Mp και μεγαλύτερου μεγεθους απο τον 16Mp του MAte 10 lite. Αυτο που μετραει ειναι το τελικο μεγεθος καθε Pixel. Κανεις διαιρεση εμβαδου αισθητηρα/αναλυση και βρισκεις. Σχολια τυπου "εγω εχω βγαλει φοβερες φωτογραφιες" δεν τα λαμβανω καν υποψην εαν δεν ειναι απο φωτογραφους ή ατομα που ξερουν απο φωτογραφια. Ενα μη σταθερο χερι, ενα πιο περιεργο περιβαλλον, μια φωτο που την ειδες απλα στην οθονη του κινητου κλπ κλπ κανουν τεραστια διαφορα. Καλησπερα φιλε μ ολα τα καταλαβα να σαι καλα αλλα πως γινεται να ναι 16ΜΡ και το αλλο να ναι 12ΜΡ και αυτο που ναι 12ΜΡ να βγαζει τις καλυτερες φωτο απ αυτο που ναι 16ΜΡ ;
SeNNinhA Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Η φωτογραφια ειναι πρωτιστως ΦΩΣ. Μια καλη φωτογραφια θελει φως. Γι αυτο οι βραδυνες εχουν προβλημα. Οποτε πρεπει να μαζεψεις φωτονια (τα σωματιδια του φωτος). Σκεψου τα φωτονια σαν τις σταγονες της βροχης και τον αισθητηρα σαν μια κουπα. Εχουμε λοιπον τον αισθητηρα. Οσο μεγαλυτερος τοσο πιο πολλα φωτονια μαζευει. Σωστα? Ναι αλλα δεν ειναι μια εννιαια κουπα. Αποτελειται απο πολλες μικρες κουπες τα pixels. Οσο μεγαλυτερη η αναλυση τοσες περισσοτερες κουπες αλλα μικροτερες ομως κουπες αρα λιγοτερα φωτονια σε καθε κουπα αρα χειροτερη ποιοτητα φωτογραφιας. Φαντασου τωρα εναν αισθητηρα που οχι μονο ειναι συνολικα μικροτερος αλλα τον εκοψες και σε περισσοτερα κομματια! Τι να την κανεις την μεγαλυτερη αναλυση σε μια κακη φωτογραφια? Εαν μιλαμε για μια φωτεινη ημερα τοτε ολα καλα με ολους τους αισθητηρες. Σαν να θελεις να μαζεψεις ενα φλιτζανι νερο ενω εχει μπορα. Εαν ομως εχει απλα ψιχαλα τοτε με μια λεκανη θα το μαζεψεις πιο γρηγορα απ οτι με ενα ποτηρι. Θα το μαζεψεις και με ποτηρι εαν περιμενεις αρκετα. Αλλα πρεπει να μην κουνιεται τιποτε στην φωτο και η φωτογραφικη να ειναι σε τριποδο. Εδω λοιπον βοηθαει καπως η οπτικη σταθεροποιηση. Επισης αναλυση 8mp ειναι υπεραρκετη για το 99% των ερασιτεχνικων φωτο ακομη και με 50%+ μεγενθυνση. Τα υπολοιπα ειναι απλα εντυπωσιασμοι 2
Diskimpex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το ειδα στο μεντιαμαρκτ.Μεγαλη οθονη,εχανε στα χρωματα.Δεν εχει ραδιο
thelos257 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το ειδα στο μεντιαμαρκτ.Μεγαλη οθονη,εχανε στα χρωματα.Δεν εχει ραδιο Οταν λες εχανε στα χρωματα τι εννοεις ; Με τοση μεγαλη οθονη ;
thelos257 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Πηγαινε δες το .Οτι κρινεις εσυ. Να σαι καλα. Οσο αφορα το θεμα της ROM την βρηκα εδω την νεα: https://www.needrom.com/download/huawei-mate-10-lite/ αλλα πως θα την flashάρω ;
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Να σαι καλα. Οσο αφορα το θεμα της ROM την βρηκα εδω την νεα: https://www.needrom.com/download/huawei-mate-10-lite/ αλλα πως θα την flashάρω ; http://www.insomnia.gr/topic/636447-πώς-αναβαθμίζουμε-χειροκίνητα-τις-συσκευές-τη/?fromsearch=1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εγω θελω να θιξω ενα αλλο θεμα. Εχω το mate 10 lite και παρατηρησα οτι οταν τραβαω καποιο βιντεο και ειδικα σε κλειστο χωρο με κσποια φασαρια στην αναπαραγωγη μετα εχει πολυ βαβουρα σαν βουιτο. Ενω οταν τραβαω με iphone ειναι διαφορετικη η ποιοτητα. Ξερει καποιος τι συμβαινει;
mp123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Παρτο αφοβα. Εγω πηρα το honor 7x που ειναι σχεδον το ιδιο κινητο μονο και μονο επειδη μου αρεσε πιο πολυ εμφανισιακα. Υπερ ευχαριστημενος 2 μηνες τωρα. για τα 278 ευρω που εδωσα για 6inch κινητο. Στα λεφτα του ειναι μια χαρα. Παρτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα