Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ! (ή καλημέρα λυλ)

Πριν από 1 μήνα έπεσε(για 15η φορά) το κινητό μου (LG g3) και δεν αναγνωρίζει την σιμ (μου είπαν πρέπει να ψάξουν για πλακέτα κλπ κλπ) Από τότε έχω δανειστεί ένα cat s50 και κοντεύω να τρελαθώ. Πριν 2-3 εβδομάδες έστειλαν μήνυμα στον πατέρα μου για πλάνο δοσεων από κωτσοβολο. Επειδή δίνω δόση κάθε μήνα για την μηχανή μου +ιδιωτική ασφαλεια, δεν μπορώ να μαζέψω εύκολα τα λεφτά για ένα καλό κινητό (το LG το έχω από το 14).Λέτε να πάρω κάτι με δόσεις ή να κάνω "λιγο" το σκατο μου παξιμάδι και να πάρω κάτι από σκρουτζομαγαζο; Ψάχνω κάτι γύρω στα 300 που θα το κρατισω minimum 2 χρόνια. Με ενδιαφέρει να έχει καλή φωτογραφική και να μην κολαει ποτέ. Φανταστείτε μέσα θα έχω (viber, fb, insta,και κανένα hearthstone etc) τίποτα άλλο. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό κινητό σε αυτό το μπάτζετ; (Sony Xperia p kai LG) τα κινητά μου μέχρι τώρα. Λέτε να περιμένω ή να πάρω κάτι με δόσεις; απλά μου την σπάει το κατ ρε γαμωτο..

Δημοσ.

Δεν θα μιλησω τοσο για το κινητο , μιας και θα μιλησουν οι ειδικοι στο θεμα γι αυτο. 

Το μονο που εχω να σου πω , ειναι να μην μπλεξεις με δοσεις (και μαλιστα αφου εχεις και αλλες) για τετοια πραγματα. Εχεις κατι να κανεις τη δουλεια σου , μην χρεωνεσαι πραγματα ασκοπα τα οποια δεν εχεις πραγματικη-αμεση αναγκη.   ;) 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ λέω να μάζεψεις πρώτα τα € και μετά αγόρασε το cash γιατί θα πελαγωσεις με δόσεις και όλα αυτά.

Κανε λίγο υπομονή να το πάρεις cash και ξεμπερδεψες.

Δημοσ.

Για να βγάλεις την πρώτη μην πω και δεύτερη δόση μπορείς να πουλήσεις το g3 για ανταλλακτικά... δες για κάνα iPhone se νομίζω είναι ότι πρέπει γιαυτα που θες και κάνε ασφάλεια κινητού

Δημοσ.

Στα 300€ σούπερ κάμερα δεν βρίσκεις.

Προτασή μου είναι να πάς σε ένα Xiaomi Mi A1 4/64GB που και πολύ καλό κινητό μεσαιας κατηγοριας είναι και καλής κατασκευής και από τα φθηνά σήμερα. Δεν έχει την καλύτερη καμερα της κατηγορίας του αλλά προσωπική εκτίμηση ότι μικρή διαφορά έχουν όλες στην μεσαία κατηγορία τιμης. Τα 4/64GB με τον snap625 καθώς και το pure android One με τις άμεσες αναβαθμίσεις λογικά δείχνουν ικανότητα για πολλά χρόνια απρόσκοπτης λειτουργιας.

Στην ίδια σχεδόν τιμή παίζει το Hauwei P10 lite επισης. Προσωπικά δεν θα κοιτούσα άλλα από αυτά νομίζω.

Από την άλλη στα περίπου 330-340€ παίζει από έξω το Xiaomi mi6 (και άλλα) αλλά αφενως θα περιμένεις πολύ αφετέρου ανεβάζεις πολύ το budget σου.

Στα 240€ εάν το πάρεις με τιμολογιο (εάν εργάζεσαι σε ελευθερο επάγγελμα το δικαιούται να το βάλεις στα εξοδα), το ΦΠΑ εκπίπτει όπως και ο αντίστοιχος φορος ως έξοδο και θα σου βγει στην πραξη 145€. Φυσικά αυτά ισχύουν ότι και να επιλέξεις!

Χωρις διάθεση για διαφήμιση, της γυναίκας μου το πήρα από το MyGad (skroutz) γιατί δίνει γραπτή εγγύηση 2 ετών και εγγύηση άμεσης αντικαταστασης.

http://www.mygad.gr/Xiaomi-Mi-A1-oktapirino-Snapdragon-625-4GB-RAM-64GB-ROM-mavro&tracking=5730894aa669b

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Όντως ωραίο το κινητάκι και με 4 άρα ράμ... Φίλοι μου το LG έβγαζε φωτογραφίαρες... Πατήστε Antonis Fl στο ΦΒ. Η εξωφύλλου είναι με το λτζι τραβηγμένη.. Δόσεις τελείωσα τον προηγούμενο μήνα την τηλεόραση μου.. Οπότε μέχρι στιγμής παίζει χιαομι κ huawei

Για xiaomi redmi note 4 snapdragon τι λέτε;

Δημοσ.

Η σειρά G είναι η καλή της LG. Το mi A1 είναι μεσαία κατηγορία. Φυσικά δεν μπορείς σε αυτά τα λεφτά να πας πάλι σε G σειρά η ανάλογη. Όμως από τότε (G3) η τεχνολογία σε αισθητήρες έχει προχωρήσει. Χωρίς να το ξέρω υποθέτω ότι οι κάμερες των μεσαίων σήμερα βγάζουν τουλάχιστον εξίσου καλές φωτο με το G3. Οι διάφορες σε καλό φωτισμό είναι μικρές. Σε χαμηλούς φωτισμούς φαίνεται αλλά εκεί θεωρώ ότι ούτε το G3 ήταν ιδιαίτερα καλό. Οι ναυαρχίδες βέβαια έχουν και optical stabilization που κάνει διάφορα σε τέτοιες συνθηκες. OIS όμως φαντάσου ότι δεν είχε καν το iphone 6s

Δημοσ.

Γνώμη μου, να δεις από σκρουτζ και το xiaomi mi5s. Ειναι στο badget σου, ταχύτατο με snapdragon 821, και φωτογραφική όχι απλά άνω του μέσου όρου, κοντράρει ναυαρχίδες 3πλασιας αξίας.

Δημοσ.

Εγώ λέω να κάνεις υπομονή να μαζέψεις λεφτά και να πάρεις από Σκρουτζαδικο η το Lenovo Moto G5 Plus https://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html ή το LG X Mach K-600 https://www.skroutz.gr/s/10932869/LG-X-Mach-32GB.html

Μιας και ήσουν ευχαριστημένος από την LG.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας μάγκες.. Με ένα γρήγορο τσεκάρισμα στο σκρουτζ στα 150-250 με 4αρα ράμ και τουλάχιστον 5.5οθονη παίζουν καλά κινητά. Το ΜΙ5S που λες δεν το βρήκα μόνο Το Χ τσέκαρα.. Επίσης τι λέτε για redmi note 4x snapdragon. Xiaomi MI max 2.Asus zenfone zoom και το μι 5Χ

Τώρα που πλησιάζει η μέρα του "δώρου" μάλλον αυτό θα κάνω παίδες..

Δημοσ.

Γνώμη μου, να δεις από σκρουτζ και το xiaomi mi5s. Ειναι στο badget σου, ταχύτατο με snapdragon 821, και φωτογραφική όχι απλά άνω του μέσου  όρου, κοντράρει ναυαρχίδες 3πλασιας αξίας.

Ομως ειναι κρίμα να δωσεις 310 ευρω για το Mi5s 3/64 οταν με ελαχιστα παραπανω παιρνεις απο εξω το ολοκαινουργιο Mi6 6/64 !!!

Mi6 6/64GB

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi6-Mi-6-5_15-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1144103.html?ID=531764&cur_warehouse=HK

Mi5s 3/64GB

https://www.skroutz.gr/s/10000278/Xiaomi-Mi-5s-64GB.html

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας μάγκες.. Με ένα γρήγορο τσεκάρισμα στο σκρουτζ στα 150-250 με 4αρα ράμ και τουλάχιστον 5.5οθονη παίζουν καλά κινητά. Το ΜΙ5S που λες δεν το βρήκα μόνο Το Χ τσέκαρα.. Επίσης τι λέτε για redmi note 4x snapdragon. Xiaomi MI max 2.Asus zenfone zoom και το μι 5Χ

Τώρα που πλησιάζει η μέρα του "δώρου" μάλλον αυτό θα κάνω παίδες..

Το Μι5Χ ειναισ την πραξη σχεδον ιδιο με το MiA1 χωρις την 800αρα μπαντα

Το Mi MAX 2 ειναι τεραστιο. Σε βολευουν οι 6.44" ???

Τα ASUS ξεχνα τα απλα

To Redmi Note 4 snapdragon ειναι REDMI που σημαινει κατωτερη κατηγορια απο τα Mi. Για ελχιστα χρηματα παραπανω θα πηγαινα στο Mi A1 που εχει και ελαχιστα καλυτερη καμερα αλλα λιγο πιο μικρη μπαταρια ομως. Αλλιως στην πραξη εχουν την ιδια αποδοση. Προσοχη εδω να παρεις μοντελο με την 800αρα μπαντα μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν αγοράσετε κινητό με οθόνη άνω των 6" καλύτερα να το δείτε από κοντά το ίδιο ή κανένα παρόμοιο γτ μιλάμε γ μεγάλο μέγεθος. Δηλαδή ξεχνάτε τσέπες και τέτοια εκτός αν είστε ράπερ :P

(Μιλάω εκ πείρας επειδή είχα παλιά lenovo vibe z2 pro 6" και τώρα έχω s8+ με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη)

Δημοσ.

Ωχ δεν το είχα δει αυτό, Χαχαχαχαχα άκυρο πολύ μεγάλη οθόνη.. 800αρα μπάντα;

Το mi max 2 δεν έχει 800αρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...