Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια , ποια ειναι η γνωμη σας για το παραπανω κινητο ? Η τιμη του ειναι αρκετα τσιμπημενη σε σχεση με τον μικρο του αδερφο . Ειναι αξιολογη επιλογη γι αυτα τα λευτα ή ειναι υπερκοστολογιμενο ?

Δημοσ.

Πλεον με ολα τα κινητα που εχουν βγει(ακομα και το mate 10 pro της ιδιας εταιρειας)ειναι λιγο υπερκοστολογημενο το p10 plus.

• Like 2
Δημοσ.

πιο υπερκοστολογημένο πεθαίνεις τιμές σάμσουνγκ, απλ χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο 

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδη η συγκεκριμενη προταση απορριπτεται εξ αρχης για ενα τετοιο επιπεδο τιμων ? Ειλικρινα δεν εχει κανενα σημειο που να υπερτερει με τον ανταγωνισμο και να "δικαιολογει " ας πουμε την τιμη του ??

Δημοσ.

δηλαδη η συγκεκριμενη προταση απορριπτεται εξ αρχης για ενα τετοιο επιπεδο τιμων ? Ειλικρινα δεν εχει κανενα σημειο που να υπερτερει με τον ανταγωνισμο και να "δικαιολογει " ας πουμε την τιμη του ??

Ας πάει να πάρει το s8 που ναι παντού καλύτερο και αρκετά φτηνότερο
Δημοσ.

Ας πάει να πάρει το s8 που ναι παντού καλύτερο και αρκετά φτηνότερο

Κάπου διάβασα ότι πως η ταχεία φόρτιση δε λειτουργεί με την αναβάθμιση ασφαλείας Οκτωβρίου.

Μάλλον θα οφείλεται σε software bug.

Αλλά και στην ασύρματη φόρτιση.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι πως η ταχεία φόρτιση δε λειτουργεί με την αναβάθμιση ασφαλείας Οκτωβρίου.

Μάλλον θα οφείλεται σε software bug.

Αλλά και στην ασύρματη φόρτιση.

μιλάμε για συσκευές στο σύνολο αυτό που λες είναι άλλο καπέλο, bug είναι θα διορθωθεί στο κάτω κάτω δεν κάνεις την συγκεκριμένη αναβάθμιση 

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα σημειο που να υπερτερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο δυστηχως οχι.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα κινητά. Έχω το P10 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στην κάμερα κάνει παπάδες, ειδικά σε pro mode. (Τώρα βέβαια ανάλογα το τι ζητάει ο καθένας από το κινητό). Το plus έχει κάποια συν παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ναυαρχίδες είναι overpriced. Δεν αναφέρω καν τιμές iphone. Καλό είναι να περιμένεις να πέσει η τιμή, εκτός αν το βρείς σε ευκαιρία.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα κινητά. Έχω το P10 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στην κάμερα κάνει παπάδες, ειδικά σε pro mode. (Τώρα βέβαια ανάλογα το τι ζητάει ο καθένας από το κινητό). Το plus έχει κάποια συν παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ναυαρχίδες είναι overpriced. Δεν αναφέρω καν τιμές iphone. Καλό είναι να περιμένεις να πέσει η τιμή, εκτός αν το βρείς σε ευκαιρία.

Μιλαμε συγκεκριμενα για το P10 plus,το οποιο ειδικα τωρα με τις black friday προσφορες και εκπτωσεις εφτασε να κοστιζει 50%(απο την προσφορα του Γερμανου με eurobank εφτασε να κοστιζει τα μισα χρηματα) πανω απο το p10. Ασε που απο την στιγμη που υπαρχει και το φρεσκο mate 10 pro οπως ειπα πιο πισω της ιδιας εταιρειας(που θα πεσει σε λιγο καιρο πανω κατω στα χρηματα αυτα)προφανως και δεν αξιζει το p10 plus.

Δημοσ.

Σε τέτοιες τιμές προφανώς και όχι. Είδα το mate 10 pro ενός φίλου μου, τρομερό. Άποψη μου πάντως, πάντα να περιμένουμε να πέσουν οι τιμές, οι αρχικές είναι φαρμακείο.

Δημοσ.

μιλάμε για συσκευές στο σύνολο αυτό που λες είναι άλλο καπέλο, bug είναι θα διορθωθεί στο κάτω κάτω δεν κάνεις την συγκεκριμένη αναβάθμιση

Το θέμα ξέρεις ποιο είναι.

Ότι στην επόμενη ενημέρωση του Νοεμβρίου δεν ξέρουν αν φτιαχτή ή όχι.....και αυτό το λέει ή ίδια η Samsung......

Θα μου πεις και ποιο κινητό δεν έχει τα θέματα τού.

Δημοσ.

Σε τέτοιες τιμές προφανώς και όχι. Είδα το mate 10 pro ενός φίλου μου, τρομερό. Άποψη μου πάντως, πάντα να περιμένουμε να πέσουν οι τιμές, οι αρχικές είναι φαρμακείο.

Ξερετε τι γινεται ομως , αυτο το περιμενε να πεσουν οι τιμες το θεωρω λιγο αβασημο , καθως οι αγορα των κινητων ειναι τοσο καλα ρυθμισμενη ετσι ωστε μολις περασεει ενα αυλογο διαστημα απο την ανακοινωση μιας ναυαρχιδας , ανακοινωνουν την επομενη (πχ P10- mate10) και παντα θα εισαι σε δηλιμα αφου βγει το Χ γιατι να μην παρω αυτο που ειναι φρεσκο ? Επισης οσο αφορα το P10plus, πολυ πιθανον να πεσει λιγο ακομα στις γιορτες (με σοβαρες επιφυλαξεις) , ομως θα πεσει ακρτετα οταν βγει το p11, και μετα αντε παλι απο την αρχη ...
Δημοσ.

Οποτε αγοραζεις συμφωνα με τις δικες σου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναγκες και το τι μπορει να σε καλυψει καλυτερα στο βαθος χρονου που εσυ θετεις μεσα στο budget που διαθετεις. Τα υπολοιπα λεγονται καταναλωτισμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...