Προς το περιεχόμενο

Tv 65" f&u 649 euro full hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι δεν ειναι smart μαλλον πλεονεκτημα ειναι αν αφαιρειται απο την τιμη

τα ειδαμε κ τα smart ,ειναι τοσο καλα που ολοι εχουμε boxακια κ htpc

Ισχύει αυτό

Τι να κάνεις την smart tv όταν έχεις το απόλυτο tv box που κάνει τα πάντα από κάτω;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το βλεπεις αναποδα. Εχετε το σμαρτ επειδη εχετε τετοιες τηλεορασεις. :P (Δεν το λεω μονο αστιευομενος, το λεω μισο-μισο σοβαρα-αστεια, αλλα μην αρχισουμε οφτοπικ κουβεντα περι αυτου). 

Μια διασταση και αποψη εδωσα, δεν θελω ΚΑΝΕΝΑΣ να συμφωνησει μαζι μου. :) Διαβαστε την και αγοραστε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εχεις δικιο, το επιγραμμιζω αυτο στο αρχικο μου σχολιο. :) (ενω διαβασα ολο το "σεντονι" τους, μου ξεφυγε)

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ειλικρινα αν μας προσφερουν κατι σε χαμηλη τιμη αυτο σημαινει οτι ειναι ευκαιρία???

στο σκρουζ 65 4Κ εχει F&U με 950 ευρώ...

Παιρνεις τηλεοραση που σημαινει οτι θα την κρατησεις μια ζωη το λιγοτερο 5 χρονια...

https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/356338_533183/4K-Ultra-HD-65.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Φιλος πηρε SONY με 950 ευρώ με παζαρι...

Γιατι να συμβιβαστειτε με αυτή... δεν ειμαστε προβατα ... να παιρνουμε κατι μονο και μονο επιδη ειναι φτηνό...

καταλαβαινω να παρεις 40αρα για τον παππου σου με 200 ευρώ η για να βλεπουν τα παιδια ...

αρα βασικη τηλεοραση στο σαλονι αυτή...οταν μπορεις να παρεις κατι συγχρονο και πραγματικα καλό...

στην τελική παρε μια 60αρα 4κ η ενα projector  σε αυτα τα λεφτα...

Συμπερασμα τηλεοραση 1080p -ετος 2018 = ΝΟΤ

• Like 1
Δημοσ.

αν εισαι στα 2 μετρα μεγιστο ωστε να βλεπεις το 4k οκ...

• Like 3
Δημοσ.

Το τηλεοπτικό σήμα ΔΕΝ έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία διαφορά είτε σε FullHD είτε σε 4Κ συσκευή. Και μην μου πείτε τίποτα για upscaling γιατί μάλλον το χειροτερεύει...

• Like 7
Δημοσ.

Θα σχολιασω μονο αυτο που ξέρω:

Η 55αρα εχει τελιως θολη εικονα και χρωματα ξεπλυμενα σε απλο τηλεοπτικο σημα.Αρα λογικα η 65αρα,τα φαινομενα θα πολλαπλασιαζονται.

Πιο συνετο ειναι λοιπον ,ο υποψηφιος αγοραστης να την δει σε καποιο μαγαζι πρωτα,γιατι ειναι κριμα να πεταξει στο κουβα 650€! (ενοψην χριστουγεννιατικων προσφορων! )

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχην να αναφέρω οτι η έκπτωση είναι πλασματική. Έχει ένα μήνα περίπου που την έριξαν στα 699 (ξεκίνησε με "night offer" και παρέμεινε στα επίπεδα αυτά). Αφού δεν τσίμπησαν, εδώ και κανά 10ημερο το έχουν στα 649.

Θα μιλήσω για τις προσωπικές μου εμπειρίες από 2 f&u που είχα στην κατοχή μου. Έχουν αξιοπρεπή εικόνα (ιδίως όταν παίξεις με τις ρυθμίσεις), αυτό το παραδέχομαι. Από ήχο χάλια. Όμως και οι 2 ήταν ζημιαρικες. Καμένα πίξελ, κάψιμο πάνελ η άλλη, οξείδωση σε πίσω επαφές.

Με λίγα λόγια, κατά την προσωπική μου γνώμη, δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Στα 500€ ευρώ και 5ετη εγγύηση νομίζω θα ξεστοκαραν. Με αυτά τα δεδομένα θα περιμένουν και άλλους μήνες για να το καταφέρουν... Βέβαια περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ειλικρινα αν μας προσφερουν κατι σε χαμηλη τιμη αυτο σημαινει οτι ειναι ευκαιρία???

στο σκρουζ 65 4Κ εχει F&U με 950 ευρώ...

Παιρνεις τηλεοραση που σημαινει οτι θα την κρατησεις μια ζωη το λιγοτερο 5 χρονια...

https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/356338_533183/4K-Ultra-HD-65.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Φιλος πηρε SONY με 950 ευρώ με παζαρι...

Γιατι να συμβιβαστειτε με αυτή... δεν ειμαστε προβατα ... να παιρνουμε κατι μονο και μονο επιδη ειναι φτηνό...

καταλαβαινω να παρεις 40αρα για τον παππου σου με 200 ευρώ η για να βλεπουν τα παιδια ...

αρα βασικη τηλεοραση στο σαλονι αυτή...οταν μπορεις να παρεις κατι συγχρονο και πραγματικα καλό...

Καλά το μια ζωή είναι σχετικό, όλα αναλώσιμα είναι πλέον και ξεπερνιούνται πολύ γρήγορα.

Κατά τα άλλα, είμαι κι εγώ υπέρ της απλής (όχι smart) τηλεόρασης. Καλύτερα πιο φτηνή και να βάλεις ένα android box ή ένα στικάκι windows να κάνεις ό,τι θέλεις!

Δημοσ.

σιγά σιγά βέβαια

οι smart tv γίνονται πραγματικές

με την έννοια πως εκτός των smart με proprietary λειτουργικό

βγαίνουν πλέον και smart τηλεοράσεις με android κλπ

το οποίο μάλιστα προσθέτει νέες δυνατότητες στη συσκευή τηλεόραση

και ως λειτουργικό έχει επιπλέον περιθώριο να εξελιχθεί με το χρόνο

άρα smart tv δεν σημαίνει απαραίτητα το σαβουροsmart που είδαμε τόσα χρόνια

επί του θέματος

όταν στο black friday πριν λίγες μέρες αγόραζες επώνυμες smart 4k,

να πας να δώσεις λεφτά για fu fhd

δεν...

Δημοσ.

την ίδια απάντηση θα πάρεις στο ερώτημα

«Σε 65" τί να δεις στην Ελλάδα σήμερα; Την Τατιάνα;"

και κάπου εκεί φαντάζει λογικό το να δώσεις ένα σκασμό λεφτά

και να πάρεις μια κινεζιά όταν τα ίδια λεφτά σου αγοράζουν περισσότερα

Δημοσ.

Οι μεγάλες διαστάσεις , έχουν να κάνουν με το χώρο . Γεμίζουν καλύτερα μεγάλο χώρο και δείχνουν ωραία.

Η μεγάλη ανάλυση όμως, θέλει υποστήριξη από το περιεχόμενο .

4Κ κανάλια δεν έχουμε ελληνικά , ούτε ξένα με υπότιτλους. Ούτε στα συνδρομητικά πακέτα.

• Like 2
Δημοσ.

Οι μεγάλες διαστάσεις , έχουν να κάνουν με το χώρο . Γεμίζουν καλύτερα μεγάλο χώρο και δείχνουν ωραία.

Η μεγάλη ανάλυση όμως, θέλει υποστήριξη από το περιεχόμενο .

4Κ κανάλια δεν έχουμε ελληνικά , ούτε ξένα με υπότιτλους. Ούτε στα συνδρομητικά πακέτα.

Αν το επιχείρημά σου για αγορά 4k είναι το ελληνικό υλικό, τότε θα έπρεπε η πρώτη 4κ να αγοραστεί κάπου το 2030 :-D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...