Προς το περιεχόμενο

Tv 65" f&u 649 euro full hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχα το χώρο και ήθελα τηλεόραση άνετα την έπαιρνα, 65" για 650€ το βρίσκω πολύ καλό!

(Να σημειώσω ότι δεν είμαι τρελαμένος και δεν κοιτάω μαύρα, άσπρα, γωνίες θέασης, μενού, τηλεκοντρόλ κλπ :D ).

• Like 11
Δημοσ.

Αν είχα το χώρο και ήθελα τηλεόραση άνετα την έπαιρνα, 65" για 650€ το βρίσκω πολύ καλό!

(Να σημειώσω ότι δεν είμαι τρελαμένος και δεν κοιτάω μαύρα, άσπρα, γωνίες θέασης, μενού, τηλεκοντρόλ κλπ :D ).

Σωστός zio10! :P

• Like 1
Δημοσ.

Τη τηλεόραση τη κοιτάς; :)

• Like 2
Δημοσ.

Τη τηλεόραση τη κοιτάς; :)

Δεν έχω δει τηλεόραση, ειδικά πρόσφατη, που να πω τι χάλια εικόνα που έχει, δεν μπορώ να δω σε αυτή! Οπότε είμαι σίγουρος ότι και με αυτή του θέματος θα ήμουν υπερικανοποιημένος για τη χρήση που την κάνω και αν είχα το σωστό χώρο να τη βάλω.

Δημοσ.

Έχω μια 40ρα στο χωριό και είναι αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά που είχα δώσει. (αν και νομίζω έδινε τότε 5 χρόνια εγγύηση, τώρα το έριξε στα 3)! Έχει (σχετικά) ωραία χρώματα και σχετικά καλό μαύρο, ειδικά αν παίξεις καλά με τις ρυθμίσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ φυσικά, μιλάμε για έναν μέσο χρήστη που δεν θα πάρει σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση εικόνα σαν LG ή Samsung. Ότι πληρώνεις παίρνεις!

Η συγκεκριμένη 65ρα έχει και wifi με smart λειτουργίες και μάλιστα με Netflix και αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ.

Θα πρότεινα ένα τηλέφωνο στην εταιρεία για επιβεβαίωση ότι είναι η τελευταία έκδοση που παίζει Ελληνικούς υπότιτλους!

Να σας πως την αλήθεια θα την αγόραζα αν έψαχνα για το χωριό, αλλά όχι στα 650. Κάπου στο 500ρικο θα ήταν πιο νορμάλ για την συγκεκριμένη εταιρεία. Σε λίγο καιρό θα δείτε και καμιά Lg να βγάζει 65ρα σε προσφορά! Για παράδειγμα η LG 65UJ620V παίζει στο 1000ρικο και είναι θέμα χρόνου με την δείτε σε γιορτινή προσφορά στο 700ρικο!

• Like 3
Δημοσ.

Οι περισσότεροι μια χαρά βολεύονται με fhd πάντως.

Είναι μικρή η ανάλυση σε αυτές τις ιντσες.
  • Like 3
Δημοσ.

στα 3μ που βλέπουμε οι περισσότεροι στο σαλόνι μας 65"/1080 είναι λίγο μεγάλο το πιξελ

κατα την άποψη μου

α) άριστο για καφετέριες ή για κάθε χρήση απόσταση 5-6μ οι θεατές

β) άριστος αντικαταστάτης των projectors

γ) άριστη οθονη για εκπαιδευτικά/σεμιναρια/κτλ των 10..20άτομων με μέγιστη απόσταση θεατή 7-8μ

για κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ φθηνή και καλή λύση

φανταστείτε μια μέση καφετέρια , βάζει 2 τέτοιες στις απέναντι πλευρές και τους καλύπτει όλους.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι μικρή η ανάλυση σε αυτές τις ιντσες.

Συνήθως αυτοί που πάνε σε τέτοιες διαστάσεις (65") έχουν μεγάλα σαλόνια - χώρους  και τα 3-4 μέτρα απόστασης είναι τα συνήθη. 

Σε αυτές τις αποστάσεις μια FHD 65" είναι μια χαρά καθώς για προβολή απο τα 3 έως τα 4 μέτρα αξίζει να την πάρει κάποιος. Για πάνω απο 4 την δουλειά του θα την έκανε με μια απλή HD καθώς δεν θα έβλεπε διαφορά ανάμεσα στις 2 αναλύσεις ενώ για 4K στις 65" η απόσταση μειώνεται στα 1.2 με 2.5 μέτρα max περίπου

Άρα μια χαρά είναι η 65" FHD για ένα μεγάλο χώρο με απόσταση θέασης τα 3 έως 4 μέτρα. ;)

post-175857-0-40124500-1512226349_thumb.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους περισσοτερους ΔΕΝ αξιζει.

1. Δεν ειναι σμαρτ, δεν εχει λοιπον DLNA streaming, δεν εχει netflix δεν εχει αλλες εφαρμογες που σε λιγο καιρο μπορει να ειναι απαραιτητες σε ολους μιας και σημερα ειναι μονο σε "ψαγμενα" με την τεχνολογια ατομα.

2. Δεν εχει H.265 DVB-T2 για ΟΤΑΝ παιξει, που μπορει να ειναι και σε 2-3 χρονια.

3. Δεν ειναι 4Κ, κατι σημαντικο, ειδικα σε αυτες τις ιντσες

Οταν πριν 10 μερες ειχαμε samsung 65αρα με ΟΛΑ τα παραπανω (και άλλα πολλά) στα 999€, ποιος θα σκεφτει οτι αυτη την παιρνει "απο 999 προσφορα στα 650 ευρω" και θα τρεξει; Για μενα (σχεδον) κανεις.

Επεξ/σία από matrixxx
ειναι σμαρτ, ετσι εσβησα το 1. Θα τρεξουν λιγο περισσοτεροι λοιπον... :)
  • Like 3
Δημοσ.

δεν λεω για την tv αυτη, δεν ξερω αν ειναι καλη και δεν με νοιαζει κιολα, αλλα συγκρινεις τα 650 με τα 1000?
ειναι σχεδον τα διπλα λεφτα και δεν νομιζω οτι θα ειναι σχεδον 2 φορες καλυτερη η samsung.

• Like 4
Δημοσ.

το οτι δεν ειναι smart μαλλον πλεονεκτημα ειναι αν αφαιρειται απο την τιμη

τα ειδαμε κ τα smart ,ειναι τοσο καλα που ολοι εχουμε boxακια κ htpc

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...