Προς το περιεχόμενο

[PC Games] Dawn of War III + Quantum Break + Long Dark για $12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Προσφορά στο Humble monthly έως 5 Ιανουαρίου.

Για το Long Dark δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά τα άλλα δύο προσωπικά αξίζουν άνετα τα 10 ευρώ, έκαστο, πόσο μάλλον τα $12=€10.10 περίπου που τα δίνουν και τα τρία μαζί.

Προσοχή, το humble monthly είναι συνδρομητική υπηρεσία τύπου lootbox: κάθε μήνα τραβάνε λεφτά και δίνουν νέα παιχνίδια. Δέσμευση παραμονής δεν υπάρχει, ούτε κόβεται η πρόσβαση όταν ξεγραφτείτε (δεν είναι δηλαδή όπως το games with gold  ή το instant game collection). Αν γραφτείτε, βάλτε στο ημερολόγιο να ξεγραφτείτε πριν τις 25/1.

Και τα τρία παιχνίδια μου τα έδωσε ως steam keys και δίνει επιλογή gift οπότε νομίζω είναι βολικό και να μοιραστεί σε φίλους. Επιπλέον: στις 5/1 θα προστεθούν στο bundle μερικά ακόμα παιχνίδια, το πιθανότερο χαμηλότερης αξίας. Ως εξτραδάκι έχετε πρόσβαση στο trove μέχρι να ακυρώσετε, το οποίο έχει ακόμα πιο πολλά παιχνίδια (αυτό σταματά όταν ακυρώσετε).

Σελίδες παιχνιδιών:

Warhammer 40000 Dawn of War III 50% Θετικές γνώμες

The Long Dark 92% Θετικές γνώμες

Quantum Break 86% Θετικές γνώμες

Ενδεικτικές τιμές:

DoW III: 30 ευρώ σκρουτζ, 15 λίρες άμαζον

QB: 25 σκρουτζ

• Like 3
Δημοσ.

Ναι. Πρακτικά, απλά πληρώνεις 12 δολλάρια και παίρνεις τα 3 παιχνίδια και τα υπόλοιπα που θα βγουν στο τέλος του μήνα. Αρκεί να ακυρώσεις τη συνδρομή αφού πληρώσεις για να μη χρεωθείς και τον επόμενο μήνα (που θα έχει άλλα παιχνίδια).

Δημοσ.

Αρκεί να ακυρώσεις τη συνδρομή αφού πληρώσεις 

Καλά είναι να περάσεις πρώτα από το trove και να κατεβάσεις κάνα DRM free αν σε ενδιαφέρει και μετά να την ακυρώσεις,ή επειδή δίνει 10% έκπτωση στο μαγαζί τους την κρατάς μέχρι τέλη Ιανουαρίου αν θες και ακυρώνεις πριν την επόμενη χρέωση.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...